Şimdi Ara

Turkcell T50 video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Operatör telefonları 2 sebepten alınmaz ülkemizde;

1. Telefonun arkasında operatörün logosu olur veya adı yazar. Bu da telefonu ucuz gösterir ve kullanıcının itibarına gölge düşer.

2. Operator telefonları uzun vadeli düşünülerek üretilmez ve de bu sebeple güncelleme falan almaz. Son birkaç yıldır her sene (bazen senesini de görmez) piyasada bir sürü dengi/benzeri olan (genellikle giriş seviyesi) bir cihazı, cancanlı reklamlarla, bizleri düşünerek ürettirdiklerini söyleyerek, fahiş fiyata satmaya çalışırlar.

Ama son zamanlarda operatörler de eskisine göre daha kaliteli telefonları daha rekabetçi fiyatlarla bizlere sunmaya başladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 22 Temmuz 2014; 2:17:15 >
  • Akıllı telefon demek internet demek. İnternet konusunda sınıfta kalmış. Bu seviyedeki bir cihazda bile olmayacak bir performans açıkçası. Ya chrome da sıkıntı var ya da telefonda. Birde kamera bana 13 mp gibi gelmedi. Diğer yanlardan hoş telefon ama dediğim gibi internetsiz bir akıllı telefon hiçtir.
  • sayn editör o telefonun sorunu degıl hepımızde chrome boyle zaten

• 4G destekli ilk operatör telefonu,
    4G gelene kadar ilk çöp olacak 4G destekli operatör telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoya baktım erdinin incelemeyi yapmadığnı görünce dedim inşallah erdi gibi yarım saat 45dk inceleme olmamıştır. umarım önceki incelemedeki editör tayfasından birileri eleştirileri okuyup kullanıcı yorumlarına duyarlı kalmıştır. ama maaleesef yine yarım saatlik bir video... sonra birdaha baktım incelemenin başlığına ve içimden normaldir dedim çünkü...

REKLAM

ipler kapitalistlerin elinde olunca değil yarım saat sizin için 5 saatlik inceleme bile çekilir..

izlemiyorum.......

DONANIM haber olun... REKLAM HABER DEĞİL...

• Telefonhaber.com ...

• Herşeyi iyi de 1Gb RAM az ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmd resmi beta 4.4 romuyla bile bu telefondan daha akıcı çalışıyo abi

• 4g diye cihazı öne çıkar. Sonra iş uygulamaya gelince hala 3g de tıkanıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal bir sosyalist

Gmd varken bu tercih edilmez bence.

Snapdragon400 olan bir cihazı , kıçı kırık mtk işlemcili gmd ile karşılaştırıyorsun . Garip

• tek begenmedim yanı üst modelinden pahalı olması, buda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının pardon MÜŞTERİLERİNİN şansı, Allah'ın yazısı ne yapalım.

• Kaan hocam saatini çok beğendim markası modeli nedir söyleyebilirmisin :)

• 4G desteği olmasının ne önemi var . 3G de daha tam verim alınamıyor.

• Tasarımı çok hoş bence 700 tl ye alınabilir bi cihaz

• 1gb ram oluşu microsd cart slotunun olmayışı birde internette vasat performans sergilemesi beni bu telefondan soğuttu.daha ucuza s5 birinci kalite replika alırsın garanti haricinde daha iyidir.

• kasıyo çöp

• Discovery alıcaktım vazgeçtim, 700 tl param var ve benim gibi kullanıcılara hitap ediyor.

oyun falan oynamam zaten telefonda. 1-2 ay daha bekleyeyim eylül sonu gibi alırım. özellikle kamerası beni kendine çekti
  • 699 lira deyıp durmussunuz parasına gore ıyı falan dıye. neresı ıyı bunun 400 lıralık android telefon performansı var telde 700 fazla. kız kardesıme xperia m almıstım 550 tl ye bu telefondan cok daha akıcı calısıyor. 700 lıra az paraymıs gıbı konusuyorsunuz
  • 499 lira olsa iyi giderdi bu telefon, her ne kadar 99 liraya tablet alınabilen bu piyasada 499 lira da yüksek gibi görünse de herkesin her fırsattan haberi olmadığı için epey bir müşteri kitlesi olabilirdi. 280 liraya satılan Sim kart girişli 7" tabletlerde müşteri kapıyor, rekabet kolay değil.

• O nasıl bir telefon yazılımı abi ya :D
    Xda da 17-18 yaşında çocuklar bunun iki katı bir rom yapıyorlar.

Ayıp bence koskoca firmasın adam gibi yazılımcıların yok.

Fiyatı uygun olabilir ancak ülkemizde LTE olmamasına rağmen biz LTE koyduk falan filan diye övüneceklerine SD kart slotu koysalarmış daha iyi olurmuş yeminle
    İroni bir durum :D
    Olmayan hızı ne yapacaksak artık :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.