Şimdi Ara

Turkcell T50 video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Operator kammpanyasi gibi telefon. Firsat ayagina kazik..
    Alinabilir orasi ayri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki insanlara diyecek laf bulamıyorum. 700 tlye ne bekliyordunuz? snapdragon 801 işlemci 2gb ram 32 gb hafıza 3000lik bir batarya mı? 700 tlye satılan lg, samsung sony vs telefonlara bir bakın sonra gelin yorum yapın. adam f/p ürünü discoveryden bile sağlam bir işlemci koymuş üstelik 5 inç ekranı var. bence bu fiyata kesinlikle alınabilecek bir telefon başka da sözüm yok
  • izlediğim en objektif T50 değerlendirmesi olmuş. Eksi yönleride söylenmiş, Bence almaya değer
  • Güzel

• tasarım olarak m2 yi andırıyor. bir de o kulaklık ne abi öyle ya. bir de şunu söyleyeyim diğer siteler gibi abartılmış bir şekilde telefon yüceltilmeden incelenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz34 -- 23 Temmuz 2014; 1:36:45 >
  • Şu telefona biraz daha önem verseler 1.000tl verip alalım ama bu incelemeden sonra almamaya karar verdim.
  • Ya kardesim bu nasil inceleme 1-2 dis crkrn wifi ile nete girersen z3 olsa bile kasmalar yavaslamar yapar full ceken birbl yere gecte biz full cekim net perfonmansinu gorelim ve daha duzgunbdegerlendirelim

SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: peters

1gb ram oluşu microsd cart slotunun olmayışı birde internette vasat performans sergilemesi beni bu telefondan soğuttu.daha ucuza s5 birinci kalite replika alırsın garanti haricinde daha iyidir.

Kardes 1-2 dis ceken wifi ile nete giriyor full ceken bir uefde yapsa anlarim vasat oldugunu ama full ceken bir yerde yapnadiktan sonra vasat denilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyau66

quote:

1gb ram oluşu microsd cart slotunun olmayışı birde internette vasat performans sergilemesi beni bu telefondan soğuttu.daha ucuza s5 birinci kalite replika alırsın garanti haricinde daha iyidir.

Kardes 1-2 dis ceken wifi ile nete giriyor full ceken bir uefde yapsa anlarim vasat oldugunu ama full ceken bir yerde yapnadiktan sonra vasat denilmez

Dğer telefonlarıda aynı yerde inceliyorlar ozaman çekişide kuvvetli değil.Telefon incelemeleri farklı farklı yerlerde olmuyor bildiğim kadarıyla.
  • İnternet performansi berbatti Motorola Moto G nin ayni donanimla cok daha fazlasini yapabildigini dusunursek yazilim desteginin ne kadar onemli bir konu oldugunu rahatca anlayabiliriz, bu cigaz guncelleme alir mi almaz mi orasini tam bilemiyecegim ama Androd'in cihaza gore optimize edilmesi cok onemli bir unsur yoksa cekilmez olabilir. Bu fiyata bu telefon pahali derim sayet genel kullanim, internet ve oyun performansini onemsiyor gelecekte de guncelleme konusunda saglam bir dayanak aryorsaniz ama kamera cokta onemli degil diyorsaniz Kesinlikle Moto G alin derim ki artik denk getirebilirseniz orjinal garantili haliyle dahi 580 tl civarina bulabileceginiz sahane bir cihazdir.

• Telefonu beğenmedim ama reklamı izleyince alasım geldi

• quote:

quote:

quote:

Dğer telefonlarıda aynı yerde inceliyorlar ozaman çekişide kuvvetli değil.Telefon incelemeleri farklı farklı yerlerde olmuyor bildiğim kadarıyla.

Abicim ben s5 m8 g3 incelelerinde hep full wifi gucu gordum

• Operatör telefonu olarak en az 200 TL pahalı !

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abicim ben s5 m8 g3 incelelerinde hep full wifi gucu gordum

Bende onu diyorum çekiş gücündenmi yoksa zor çeken yerde yapıldığı için az çekiyor.Sonuçta net performansını herkez gördü.

• Şu saatten sonra alacağım telefon LG G2 yada G3 olur. gerisi yalan :)

• Kim ne derse desin cihazı Turkcell bayide gördüm. Gayet şık ve kullanımı da tatmin edici seviyedeydi.
    Bana göre 2 eksik yanı vardı:
    1-Arayüzden kaynaklı alt tarafta menü logoları her daim var ekranın kullanım alanı daralıyor.
    2- Sd Kart slotu olmayışı.
    Bunlar haricinde gayet güzel cihaz fiyatı da iyi. Diğer operatör cihazları ile kıyaslayacaksın bu cihazı gidip g2 ile kıyaslarsan saçmalık olur.

• Bu telefona 30 dakika inceleme fazla geldi vaz geçtim...

Kaan abi ile alakası yok malum Türkcell ve ön yargıyı parçalamak çok zor
  • F/p açısından alınabilirliği olan bir telefon, ama zte tarafından fason olarak üretilen cihazı Turkcell'in Türk malı gibi lanse etmesi yanlış.
    Herşeye rağmen discoveryden(1. model) daha kaliteli ve performanslı olacağını dünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp
  • sanal tuş ,tuş olalı bu kadar itici büyük olmadı o arayüz ne ?http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/turkcell-t50#Ozellikler resminde sanal tuşlar görünmüyor ;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.