Şimdi Ara

TURKCELL Telsiz vergisi 4 TL olmus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden sabit ücret alıyor diye ev telefonları kapattıran bir milletiz simdi telsiz vergisi ödüyoruz:(

3.10 tl idi önceki

Vodafone güncel 4.23 tl alıyormuş
    TURKCELL Telsiz vergisi 4 TL olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49ECD46DA -- 4 Ocak 2022; 8:51:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Alınacak zamlı maaşların hiç bir anlamı kalnadı hatta ekside olabiliriz (geçmişteki ayın eksi bakiyesinden de altında)

• Zam geldiğinde taahhütün bir geçerliliği kalmayacaksa boşuna faturalı alıp 12 ay kendimizi bir operatöre zincirliyoruz o zaman TURKCELL Telsiz vergisi 4 TL olmus 

• Elektronik Haberlesme Kanunu uyarinca, adiniza devlete odenen ve her operator icin ayni olan 2022 Telsiz Kullanim Ucreti 50,75 TL'dir. Ucret hattiniza 12 ay taksitle yansitilacaktir. Bilgi icin:
    turkcell.li
    Telsiz kullanım ücreti
    http://turkcell.li/ZOvFh
    B002

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Artık Faturalı Hat da durmam. Hemen yansıtırlar..
    Faturasız da hiç değilse sonuna kadar uzatırım.. Yada git gel yaparım. Bi şekilde ödememek için yollar ararım. Bu nedir ya.. Resmen soygunculuk..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım benden hiç telsiz ücreti almıyorlardı 5-6 aydır ancak ocaktan sonra almaya başladılar.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

peşin almışlardır. faturalıdan faturasıza falan geçdiysen. taşıma falan yaptıysan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • qxpeace kullanıcısına yanıt
    Numara taşıma ile faturasıza geçmiştim. Hemen ardından akıllı 15 tarifesine geçtim ve hep sabit fiyattan kullandım. Ocak ayından sonra telsiz ücreti almaya başladılar.

Ah benim kafam, neden Akıllı 15 ya da Akıllı 20'yi o zaman almadım ki.

• Daldan dala atlarsan olacağı buTURKCELL Telsiz vergisi 4 TL olmus 

20 internet 59 liraydı 65 oldu, şimdiden geçeyimde o 65'de 85-95 olmasın.

Güzel taktik yapmışlar, 15 alayım dedim nasıl olsa 59 TL, 6 TL fazla ver 5 GB fazla al diyesi geliyor insanın. Çok fena taktik.

• Elektronik Haberlesme Kanunu uyarinca, adiniza devlete odenen ve her operator icin ayni olan 2022 Telsiz Kullanim Ucreti 50,75 TL'dir. Ucret hattiniza 12 ay taksitle yansitilacaktir.

Az önce geldi. Allah Kahretsin.. Haram zıkkım olsun
    Sonuna kadar Direneceğim.. Ödemeyeceğim...

• Maalesef kurtulma şansı yok ki vergiden,taşısan bu sefer peşinden geliyor o borç..koca bi bok çukurundayız artık..

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Faturasız da hiç değilse Erteleyebilirim.
    Faturalı da olduğu gibi kuzu kuzu ödemem.
    Dün mesela banka kartı ile Şampiyon Paket aldım.
    9 TL // Her yöne BIP 500dk verdi. Bana da zaten dk lazımdı. Direk TL giriş olsa hemen 4 küsür çekecekti.
    Hiç değilse bu şekilde alım yapılıp vergiyi ertelerim..
    Yada başka yollar arayacağım..

• 50,75₺ mis 12 taksitle 4.23₺ ye geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    11 ay 4.23₺, 12. ayda ise 4.22₺ almaları gerekiyor, yoksa 50.76₺ oluyor toplamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ocak 2022; 12:31:37 >
  • Size yine SMS ile haber vermişler. Bana SMS bile gelmedi. Kimlere SMS bildirimi yapıp yapmayacaklarına neye göre karar veriyorlar acaba. Tutar devletin aldığı bir haraç bu arada.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Vergi zorunlu olduğu için kafalarına göre SMS atıyor olabilirler.. NASIL olsa Faturalı kuzu kuzu ödüyor..
    Hazır kart içinde nasıl olsa elbet TL girişi olacak. O zaman alırım kafası var..

• TURKCELL Telsiz vergisi 4 TL olmus ben vodafone kullanıyorum benim ki 4.23 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.