Faturalı hatta dakikalarım birikti, dün fatura kesildi, ancak dakikalar yüklenmedi, ödenecek diye bile yazmıyor. Faturalılarda durum nedir?
sitede benim kide sıfır gözüküyor fakat 19 kontör yüklenmesi lazımdı yüklenmedi... neden acaba... yüklenen kontörleri kaçtan öğreniyoruz...
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan173
sitede benim kide sıfır gözüküyor fakat 19 kontör yüklenmesi lazımdı yüklenmedi... neden acaba... yüklenen kontörleri kaçtan öğreniyoruz...
*123*4#
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan173
bende baktım sitede 0 yazıyor ama kazancım yerine baktıgımda 35 kontör ödenecek yazıyor bekliyelim şimdilik
Son zamanlarda çok üye alımı yapıldı...Sanırım o yüzden gecikme yaşanıyor...
Hediye kontöre dönmüş olay cok kötü olmuş ya
Bana geldi kontörler şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: crazy83
Hediye kontöre dönmüş olay cok kötü olmuş ya
evet maalesef öyle...pek bi esprisi kalmadı zaten...
hediye kontörlerinizi *123*4# den görebilirsiniz...
Kontörler bana geldi.Kontör miktarında gözükmüyormuş.Onuda öğrenmiş olduk
100 üzeri kontor kazanan var mı?
Benimde hattıma 113 kontör yüklendi.
abonelik ücreti düşmüş benden.çalarken dinleti abone olmayanlar max 90 kazanabiliyordu ve üyelik ücreti alınmıordu ama söyle birşey var;çalarkendinleti iptal edince tonlakazanda melodide gidiyor.sonra tonlakazandan melodi seçince otomatik çalarkendinletede abone oluyor.burda bir sorun var sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: ssbrc
abonelik ücreti düşmüş benden.çalarken dinleti abone olmayanlar max 90 kazanabiliyordu ve üyelik ücreti alınmıordu ama söyle birşey var;çalarkendinleti iptal edince tonlakazanda melodide gidiyor.sonra tonlakazandan melodi seçince otomatik çalarkendinletede abone oluyor.burda bir sorun var sanırım.
iptal edersen sonra otomatik kendisi üye yapıyor ama bu üyelik için kontör düşmüyor...çd ti iptal edip sonra tk sitesinden ton seçersen problem olmaz...
Ben iptal edip tekrar ton seçtim ama genede 113 kontör yüklendi. Sistemde sorun var. Bakalım benden 12 kontör düşücekler mi.
Bana da 106 kontör yüklendi ama çalarken dinleti iptal etmeyi düşünüyorum.
benim hattıma tonla kazandan kazandığım kontorler kampusun önüne geçti yani 2 gün sonra bitçek olan dakkalarımı kullanamıyorum tonlakazandan düşüyor kontorler bunu kampusten düşürebilirmiyiz kontorleri kampus bitince tonla kazana geçiş yani cevaplarsanız sevinirim.
olmuyor
1 haftada 25 kontör kazanç iyi valla Bakalım bi dahaki aya 100 kontör olur mu
bu ne yaa biri tonunu sildiler pat diye.komple tonu kaldırdılar.