artık paylaşım yapsak bu başlıktan hiç değilse bedavaları devam ettiririz.
arkadaslar wap.tonlakazan.com a cepten girmek bedavaydi sanki. öyle birseyler hatırlıyorum cidden öylemi?
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89 arkadaslar wap.tonlakazan.com a cepten girmek bedavaydi sanki. öyle birseyler hatırlıyorum cidden öylemi?
evet bedava..
quote:
Orijinalden alıntı: muko70
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89 arkadaslar wap.tonlakazan.com a cepten girmek bedavaydi sanki. öyle birseyler hatırlıyorum cidden öylemi?
evet bedava..
tesekkürler girdim simdi ve hala ücretsiz üstte zaten ücretsiz diye yazıyor.
Hala var mi bu olay ?
var ama az kazandırıyor ve ton bulmak eskisi kadar kolay degil.
Yapma ya. :(
aynen öyle. ayda 1 kez ton denk getirebiliyorum.
tonlar secilebilir hale gelince yakalayan olursa burdab haber versin lütfen.
artık ton falan seçilemez oldu iyice kıstılar herşeyi ya
Eskiden bu olay superdi.Ayda en az 75 kontör kazanıyordum.Ve de herseyde kullanılıyordu. Cipslerden de cikiyodu.Bi keresinde 100 kontör çıkmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: ssbrc
artık ton falan seçilemez oldu iyice kıstılar herşeyi ya
aynen her saat bakıyorum ama ton mon yok..
ptesi günleri saat 09:00 dan sonra tonlar oluyo bilginize
quote:
Orijinalden alıntı: AMOR55
ptesi günleri saat 09:00 dan sonra tonlar oluyo bilginize
hakketten böyle bir muhabbet vardı simdi hatırladım bi ara cok sardırmıstım ben bu kampanya ya her ay 18 lira kazanırdım
ya bunu diyelim ki yaptık telefon çaldı telefonu biraz bekletip öyle mi açmalıyız yoksa normal açsakta olur mu ? yane demek istediğim bizi arayan kişiye o tonu belli bi süre dinletmelimiyiz ?
tonun dinlenmesi önemli degil. anında acsanda olur. yalnız en az 1 saniyelik görüsme yapılması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
tonun dinlenmesi önemli degil. anında acsanda olur. yalnız en az 1 saniyelik görüsme yapılması lazım.
peki 1saniyeyle 1dk görüşmeden kazanacağımız para aynı mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Çilekli Nargile Dumanı
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
peki 1saniyeyle 1dk görüşmeden kazanacağımız para aynı mı ?