Mutlu mega 35 katlanır mı acaba |
(GÜNCELLENDİ) Turkcell İnternet Paketlerini İkiye Katla (Yıllık Paketler HARİÇ) (2. sayfa)
-
-
Yeni paket almanızdan sonra paket bitiş tarihi ne oldu? Yani paket bitiş tarihi eski tarihle sınırlı kalmıyor değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet
bilgilendirme için teşekkürler 4 hatta birden yaptım
-
arkadaş kimsede yazmamış tv+ aboneliğiniz varsa onuda 2 ye katlıyor diye....
-
2 ye katla ne kadar devam edecek acaba
-
2023 tarihine kadar geçerli. yazıyor hocam
-
Gerçekten faturalı hatlar içinde bir güzellik yapsan be Turkcell..
-
Konu sahibine teşekkürler.
kampanyanın linki var mı? faturalıdayım faturasıza geçeceğim malum 3 gün sürer sonra elimizde patlamasın.
-
deneyip dönebilirmisiniz?
Kasteddiğimi tam anlamışsınız ya da yanlış cevap yazmışsınız. Sonuçta yıllık paket bitmeden yeni yıllık paket alıyoruz. Bazı operatör ya da faturasız paketlerde buna izin verilmiyor. Benim paketimin bitmesine 1 ay kaldı. Turkcell buna izin veriyorsa yeni alacağım paket bugünden geçerli 1 yıl olması lazım. Bunu sormak istemiştim. Ardından katlamalı yaptığımızda iki paketin süre hariç bütün kullanım hakları 2ye katlanmış olacak diye tahmin ediyorum.
Bir katakulliye gelmiyelim de.
Cevabınız için teşekkürler.
Dev80 kullaniyorum eşimle birlikte, yil basinda dokuyor 2 ay kaldi ve beim internet bitmek uzere 5 gb kaldi.
Simdi uzerine tekrar paket alip, eski dev80 yok galiba yerine 70 olani alsam. Dev70 2023 kasim tarihine kadar 1 yil devam edecek, dev80 yil basinda bitecek sanirim.
Ikisini birlikte katladigini arkadaslar yazmislar, fakat aldigim dev70 i 140 a cikarip bunu 2023 kasim ayina kadar kullanabilecekmiyiz, yoksa 2023 yil basinda bitecekmi katlama olayi
Benzer durumdayım. Üstteki mesajımda da yazdım. Arkadaşlar teyid ederlerse yeni yıllık paket alıp seneye Kasım ayına kadar 2 kat olarak kullanmayı umuyorum.
Edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 2 Kasım 2022; 14:21:12 > -
evdeki tüm yılık paketleri 2 ye katladım
konuyu açan arkadaş gerçekten kimsenin görmediğini görüp çok büyük fayda sağladı bir çok kişiye teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 2 Kasım 2022; 14:9:46 > -
Aynı son kullanım tarihli var olan paketinizi tanımlıyor, 30 kasımda 80gb paketiniz bitecek mesela, 70gb bugün alırsanız, ikiye katlarsanız, 30kasımda bitecek 80gb tanımlanıyor, 1 yıl sonra bitecek 70gb tanımlanıyor,
Resimden anladigim kadariyla iki tane dev 70 var ve ikisinde kullanim tarihleri 21 ekim 2023 gozukuyor.
paketler aynı bile değil ki bugünden sonra 1 yıl veriyor işte.
6 aralıkta bitecek dev 80 vardı, onu 2ye katladı
bugün mutlu mega70 aldım oradan da 2 kasım 2023'e kadar 70+70 geldi.
-
Benim rahat tarife paketler kısmında gözükmüyor k ontorlüler için mi bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X