Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.904
Cevap
104
Favori
474.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende standard kutu vardı, MH'yi aradım. 4K değişim istedim. Şu an mevcut müşteriler için kampanya olmadığını söyleyip red ettiler. Aslında standard kutusu olan herkes bu talepte bulunsa, belki bizim için de değişim mümkün olur.
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Ben memmunum trt 4k var sadece baya guzel goruntusu vihazda baya seri zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctortac kullanıcısına yanıt
    Aynen bendede ses sistemi vardi maalesef kullanamadim cikis yok hd kutularda vardi bunlarda yok

• serhatvaris S kullanıcısına yanıt
    Mevcut abonelere nasil yok 5tl farkla gecis var bayiye sorun cihaz varsa gecin

• Selamlar.Medya oynatycyda videoya altyazy eklemeyi beceremedim.Altyazyyy bilgisayarda gömmem mi gerekiyyr videoya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctortac

cihazda bulunan giris ses sistemi icin degil scartla kullanilan tv lere donusturme kablosu icinmis arkadaslar, maalesef 4K cihazda optik ses cikisi haric baska bir cikis yok! benim gibi projeksiyon kullananlar ya projeksiyondan ses alacak ya da dijital bir ses sistemi ayrica 4k cihazi kim niye scart girisi olan tv'de kullanir ????

Dönüştürücüyle o çıkıştan ses alabilirsiniz. Eski kutuda ben öyle kullanıyordum.

• valla denedim hocam kirmizi ve beyaz olan rca ya bagladim yine cizirti ve dip ses vardi, kirmizi + sari ya da beyaz + sari yaptigimda daha temiz ses geliyor en azindan cizirti yok fakat dip ses devam ediyor ve kutunun sesini sifirlasam bile hala ses geliyor yani 4K cihaz ses sistemleri icin sikinti
  • ayrica 4K cihazda altyazilari gormuyor mediaplayer muhtemelen yazilimsal bir sorun

• Greenlawing G kullanıcısına yanıt
    Filmle altyaxi dosyasinin adini ayni yapip bir klasore atin

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Filmle altyaxi dosyasinin adini ayni yapip bir klasore atin

4K cihazda bu ise yaramiyor hocam, yillardir yaptigimiz sey zaten belkide benim kutunun yazilimi yetmiyordur

• ctortac kullanıcısına yanıt
    Ben nasil izliyorum ozaman ? Altyazi dosyasi turu farkli olabilir

• Filmbox , Filmbox Arthouse, Fast&Fun Box bir de FunBox 4K gelmiş. Bende 4k cihaz ve tv olmadığından açılmıyor . Bir sorum olacak; 4K cihazı alsam ama tv 4k değil 4k kanallar yine de açılır mı ben açılır diye düşünüyorum. Mesela Teledünya'da arkadaşlar da bağlı , TV'leri HD değil ama HD kanallar açılıyor IPTV'de öyle bir algılama yok diye biliyorum.
  • Nasıl yani bu kanallar sadece yeni kutu olanlara mı gelmiş?

• TzisTa kullanıcısına yanıt
    Hayır canım, sadece 4K Funbox 4K kutusu olanlara geldi diğer kanallar herkes de var.

• Benim tv 4k degil hd olarak izliyorum filmboxlari 6 ay obcesinde yazdim cok gec geldi

• Selamlar filmk kaydedip izlemek ve turkcelldeki bedava filmleri izlemek ay sonu faturaya bir ekleme getirmez di mi korkuyorum biraz

• yavaş. aşırı yavaş. o kadar yavaş ki inanamazsınız. evdeki çin malı alıcı var. dandik çin malı alıcıdan daha yavaş. kanal geçiş süresi 2-3 saniye. hele kanalın yayın içeriğinde ne olduğunu yazan menü 10 saniye de geliyor. kanal geçişi yaparken kafayı yersiniz. acaba bu kutularda kaç mb ram var? yavaşlık benim kutudan mı kaynaklanıyor yoksa başka yaşayanlar oldu mu bu sorunu?
  • 7gün25saat kullanıcısına yanıt
    Hd kutular oyle 4klar cok iyi

• Zaten kendi kendine kapanıyor, değişim talebinde bulunsak bedava değişim yapıyorlar mı?
  • 7gün25saat kullanıcısına yanıt
    Bulunun

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.