Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.894
Cevap
104
Favori
474.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski kutu olup yenisi ile değiştiren oldu mu? Yavaşlığından şikayet edip yenisi ile değiştirmek istiyorum.
  • merhaba herkese..
    bir konuda sorum olacak lütfen yardımcı olurmusunuz. superonline apple tvkampanyası ile turkcell hattıma 5gb turkcell tv ınternet tanımlandı. bunu turkcell tv uygulaması ındırdıgımde ızledıgımde kullanıyor sadece sanırım. pekı bu paketın harıcınde wi-fi ile cep telefonumdan turkcell tv uygulamasını ucretsız kullanabılırmıyım? turkcell tv nın cepten herhangı bır aylık ödemesı yada farklı bır ucretı varmıdır?

bir dıger sorum apple tv ye de bu uygulamayı ındırdıgımde herhangı bır ucret söz konusu mu?
  • Yav kardeşim nerede şu Kanal D, Ntvspor gibi kanalların HD yayınları? Bunları getirmek çok mu zor? Yahu bu kanallar Türksat'ta bile beleş. Kaldı ki biz para ödüyoruz Turkcell'e. Acilen getirmeleri gerekiyor.
  • juma_efsane J kullanıcısına yanıt
    evet wifiden akkden bitmeden izlersin aplle tvden sorun olmaz ek ucret yok
  • TV8 son zamanlarda takılmaya başladı. Özellikle kanalı ilk açtığım zaman 1-2 kere takılıyor. Sorun umarım geçicidir.
  • Bende de var ayni sorun takiliyor sonra hizli ileri sarma gibi devam ediyor.

Arkadaslar bu cihaz guncellemesini nasil yapiyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Turkcell TV
    Eve bu paketten alsak internetini ayrı cihazlarda hiç kullanmasak da sadece tv izlesek ekstra internet kullanımı vs için para öder miyiz? Mesela youtube'a girsek turkcell tvden ayrı fatura yazar mı
  • Tcell tv açılmıyor yahu, daha doğrusu açılırken 1 2 3 diye ilerleyen şeyin 2.sinde takıldı, tcell tv açılıyor... diyor, dönüyor öyle sadece . Çözümünü bilen var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanald ve Show Tv Hd eklendi

• Naega- kullanıcısına yanıt
    Yazilimla ilgili arayin uzakdan yenisini kursunlar yazilimin

• Dun kendi kendine duzeldi, cevabiniz icin tesekkurler yinede.

• Naega- kullanıcısına yanıt
    Birsey degil daha yeni gordugum icin yeni cevap verdim boyle durumlarda 08502220222 yi arayip tv+ dan teknik destegi tuslayin yazilimi uzakdan sifirlayabiliyorum

• TzisTa kullanıcısına yanıt
    Bayiyie sorun varsa hemen alin yeni cihazlar cook seri kanal gecisi 1sndan kisa durumda vallaha rahatlarsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 8 Haziran 2016; 12:07:27 >
  • www.superonline.net
    Evde TV+ - TURKCELL SUPERONLINE
    http://www.superonline.net/turkcell-tv/evde-turkcell-tv

site güncellenmıs artık 4k reklamı yapılıyor
    onun dısında kampanyalara bakdıgımızda 4kpaketler gelmıs artık 4kpakete gecenlere tv+4k cihaz verilecek gibi görülüyor neyseki biz aldık zamanında
  • Benimde bugün 4k kutum geldi. Ama trt 4k açılmıyor. Sorduğumda kullananların çok azında aktifmiş. Daha kanal şuan için kullanımda değilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Kanald ve Show Tv Hd eklendi

Web sürümünde bu kanalların kalitesinde herhangi bir değişim algılamadım, kalite hala SD düzeyde. Yalnızca bu iki kanala ilişkin logolar değişti. Siz bu kanallarda gerçek hd yayın (ATV gibi) alabiliyor musunuz (web sürümü için soruyorum)?
  • 4k kutuyu nasil aldiniz.mh talepmi ettiniz

• gnoktahan G kullanıcısına yanıt
    Web surum kullanmiyorum ama birkaz kez girmisdim aspor hd fipan goruntusu iyidi ama android surumde Hd yazsada hepsi sd berbat goruntu aspir hd diyor sd kalite

• femre78 F kullanıcısına yanıt
    Ben cok ugrasdim zar zor aldim vedavaydi simdi ek paket e gecmek lazim

• Superonline 3'lü paketi devretmek istiyorum.

69 liralık olandan. (75 GB AKK sınırsız fiber internet + ev telefonu + Turkcell TV+)

Paketin birikmiş borcu yoktur. 21 ay daha taahhütü devam ediyor.

Ekstra olarak devir yaptığım kişiye 100 tl nakit ödeme yapacağım.

www.superonline.net
    Devir işlemi nedir? - TURKCELL SUPERONLINE
    http://www.superonline.net/yardim/musteri-islemleri/abonelik-surecleri/devir-islemi-nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 10 Haziran 2016; 15:15:41 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.