< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (145. sayfa)
-
-
Program tuşuna basınca kanal değişmiyor sol üste liste çıkıyor. Önceden program tuşundan kanal değiştirebiliyordum. Bunu nasıl ayarlarım yardımcı olur musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merbalar;
tv+ cihazınız güvenlik kriterlerini karşılamadığı için andorid 9 yüklü projeksiyonda bu sorunu alıyorum çözüm konusunda desteklerinizi rica ederim.
-
Tvplus web üyeliğim var ama arkadaşım tvplus kutu verdi. Giriş yapıp kullanabilir miyim kutuyla yani tv plus ev gibi çalışır mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell tv box pro kullanıyorum usb çoğaltıcı hub kullanan var mı? İşe yarıyor mu bilgisi olan var mı? Usb 3.0?
Merhaba internette 2. el tv plus huswei Q11 modelinden satıyorlar 500-600 civarı fiyatlara. Bununla gıbırnet internetim var. Tv izleyebilirmiyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam tv plus proya uye oldum tv plus uygulamasından izletiyor kanalları eski cihazımda ip tv olarak izliyordum şimdi uygulama üzerinden izlememeye çalışıyorum berbat birsey eski cihaz gibi donmadan kasmadan izlemenin bir yolu var mi teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tv plus kutunuz vardı da.. tv plus proyamı geciş yaptınız? tv plus pro yüklü olan tv+uygulamasından izlenebiliyormu? yoksa play marketden tv+ uygulamasını ayrıcamı indirdiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterman -- 15 Aralık 2024; 15:49:59 > -
Bende de TV Plus vardı. Önceki ay sözleşme yenilerken TV Plus Pro kutuya geçtim.
Bence mükemmel derecesinde bir cihaz. Kanal geçişleri hızlı, kasmıyor, donmuyor.
Bu kutu aynı zamanda bir Android Box olduğundan iptv M3U linkini ilgili uygulamaya yükleyip diğer tüm platformları ve maçları izleyebiliyorum. Bu sayede tek kumanda ile her şeyi yapabiliyorum. Eski Android Box boşa çıktı.
Görebildiğim tek eksi yönü Google Play'den indirebileceğiniz uygulamalar kısıtlı. Google Play'den her uygulamayı indiremiyorsunuz. Örneğin Telegram, Yahoo Mail, Outlook ve benzer uygulamalar bu kutudaki Google Play'de yok.
Kutuda TV Plus yüklü olarak geliyor ve sorunsuz çalışıyor. Sizlere tavsiyem 2-3 günde bir kutuyu prizden çekip tekrar takın.
@androjenex
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 16 Aralık 2024; 0:32:26 >
Merhabalar, kutulu aboneliği kullanmaktayım ama kutuyla ilgili sorularım var. Öncelikle hdr modu, otomatik hdr modu yok ne yazık ki. Ya hep hdr açık oluyor ya da kapalı, bunu otomatik yapmanın yolu var mı? Çünkü hdr aktif ayarlayınca hdr olmayan içeriklerde renkler bozuk oluyor. İkinci sorum google play dışı uygulama indirme iznini bulamadım, bunu nasıl yapacağız? Üçüncü olarak ise tv+ uygulamasını kullanırken içerikler droplu oluyor televizyonun kendi arayüzünden tv+ uygulamasından izlerken bu sorun olmuyor. Bu sorun wifi den mi kaynaklı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X