Başına gelen olur belki diye yazıyorum uygulama güncelleme geldiğini belirten hata imiş storeden uygulama güncelleyince düzeldi. 800-p-1003-403 hatası < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 5 Eylül 2024; 16:39:53 > |
Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (144. sayfa)
-
-
Tv + nın Android tv sürümüne de çözünürlük seçenekleri eklenmeli -
Bu tv+ için daha iyi 3 taraf bir cihaz baglayamiyormuyuz -
Zorla ikinci tv+ vermişlerdi 1 yıl sonra faturaya eklemeye başladılar. İlkini bile kullanmıyorum ikisi de kutudan hiç çıkarılmadı :D superonline rezilliktir -
Herkese selamlar,
Yıllardır TV+ (kutu) kullanıyorum ve aslında çok memnunuz, superonline 295 lira verdiğimiz paketi taahhüt bitiminde 570 lira yaptığı için aboneliklerimi tamamen iptal etmeyi, Türk Telekom altyapılı bir internet bağlatmayı ve bir TV+ PRO kutusu alıp yıllık TV+ üyeliği ile kullanmayı düşünüyordum ancak sitede KUTULU (ip tv olarak da geçiyor) üyeliğin yalnızca superonline internet ile birlikte kullanılabileceği yazıyor. Bu kutuyu ikinci el olarak buldum, satın alsam kutu üzerinden (uygulama üzerinden değil) kullanma ihtimalim var mıdır? Bunu deneyimleyen kimse olduysa yardımlarına çok müteşekkir olurum…
Edit: TV+ kutusu kullanmak için Superonline kullanmaya devam etmek zorunluymuş, tabi TV+ PRO’yu android box olarak kullanıp TV+ app’inden kullanmak mümkün ama aynı verimi alabileceğinizi sanmıyorum. Superonline ve TV+ üyeliğimi bu ay itibariyle sonlandırıyorum…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totalizerU -- 7 Ekim 2024; 21:33:36 > -
İnternet ile tv+ abonelikleri ayrı, yaygınlaştırmak afına başta internek aboneliğine paket olarak sundular.Evet sadece tv paketi alıp kullanmak mümkün ancak, sürekli bağlantı koparıp süperonline kullanmadığınız için oluyor deme ihtimaalleri çok yüksek…Şuan tv pro alımlarında 12 ay tv premium üyeliği bedava kampanyası vardı.Hala devam ediyorsa en mantıklısı
-
Arkadaşlar Superonline 1000mbit abonelik fiyatı uygun diye alırken yanında TV+ üyeliği de aldım (android kutulu olanlardan). Kumandayı düzgün görmeme problemi var 3 kere cihazı ve kumandayı değiştirdiler, yine de düzelmedi. LG TV'ye bağlı, bir ilgisi olur mu bilmiyorum ama bir türlü çözemedik. Kumandayı başka kumandalarla, örneğin Mi stick kumandasıyla eşleştirme şansımız var mı? Eski kumanda daha iyi dediler diye bir adet eski kumanda da sipariş ettim klavyeli bakalım, göreceğiz.
-
Haydaaa...
Hocam sizin yazdığınızı okuyana kadar bu sorunu sadece kendi kendime mırıldanıyordum.
Bende de tv+ pro (Android kutu) var ve televizyon da LG (ama benimkini 10 küsür senelik) ama bunun tv ile ilgili olduğunu sanmıyorum.
Benim kumanda da çok iyi görmüyor. Tv'yi açtıktan bir süre sonra örneğin yarım saat sonra kumanda performansı normale dönüyor. Ancak eminim ki tv'yi ilk açtığımda kumanda görevini tam olarak yapmıyor. Sizde de durum bu şekilde mi?
-
Benim TV de 12 senelik var, plazma olanlardan. İnternette birkaç yerde daha gördüm LG ile bir uyumsuzluk, emin olamadım. Benimki bir süre sonra da pek normale dönmüyor. Bugün eski kumandadan sipariş verdim daha düzgün çalışıyor diye okudum. Bakalım gelince ne olacak...
-
Hayırlı geceler. Tv+pro cihazı çok ısınıyor gibi kullananlar öyle mi yoksa bende ki mi arızalı. Birde tcl ile kumanda bağlanmıyor. -
Merhaba, taahhüt yenilerken Tv+ dahil kampanyaya geçiş yaptım, bugün Tv+ pro kurulumu yapıldı fakat;
kanalları bildiğimiz Play Storedaki Tv+ uygulamasından açıyor bu normal mi? Hiç hoşuma gitmedi çünkü her girişte profil seçtiriyor, tv izle sekmesine gelmek uğraştırıyor, görüntü kalitesi çok çok kötü uygulama kasıyor. Ben bunda normal tv+ uydu alıcısındaki yazılım içine dahil sanmıştım şu an bildiğimiz telefondaki uygulama gibi kullanıyorum. Televizyonum zaten android olduğu için hiç bir anlamı olmadı bunun, kendi tvme de Tv+ uygulaması yükleyip izleyebilirim. Kutuyu o yüzden çıkardım kaldırdım.
Ben eski normal ip tv’li cihazlardan talep edebilir miyim değiştirirler mi? -
Bir yanlışlık var.
Bendeki sizin sandığınız gibi çalışıyor yani uygulamaya girer gibi değil.
Kumandanın üst tarafındaki TV Plus tuşuna basınca normal tv yayına geçiyor. Yine kumandanın orta kısmında bulunan home (ev simgesi) tuşuna basınca Android Box'a geçiyor. Hiç profil seç durumu yaşamadım.
-
Tvpro tvplus tusuna basip calisan tv uygulamasi ile marketteki tv plus arasında bir kalite farkı var diilmi ? Taahuut yenilirken bu cihazi talep edicem. normalde bir şikayetim yok ama benim cihaz ilk cikan tvplus kutusu
-
Siz bunu söyleyince biraz araştırdım, cihazın ilk çıktığı tarihlerde bu deneyimi anlatan biri olmuş.
Wi-Fi’da çalışırken benim anlattığım şekilde Tv+ tuşuna da bassam, cihazda olan Tv+ Ev uygulamasına da girsem Play storedaki Tv+ uygulamasından açıyor.
Ethernet bağlantısında ise uygulamadan değil bahsettiğim yazılımdan açılıyor.
Kurulumda modem ve tv ayrı yerde oldukları için ethernet bağlantısı yapılmadı wifi ile kullanırım demiştim bu durumdan da bahsetmediler.
Ethernet girişli bir kablosuz menzil genişletici alıp ethernet girişinden cihaza bağlayacağım fakat bunun da çalışma garantisi yok, bu yazıyı yazan @cce bu yöntemin çalışmadığını da yazmış. Deneme yanılma yöntemi ile ilerleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai.l -- 3 Kasım 2024; 11:57:2 > -
Hocam kesinlikle yeni cihaz. Aynı anda bir Android Box. Görüntü farkını bilemedim açıkçası.
-
Ben pro cihazı şu an powerline hattı üzerinden sorunsuz kullanıyorum. Kısa bir süre önce bahsettiğiniz gibi ethernet girişli kablosuz genişletici üzerinden de denemiştim yine çalışmıştı. Cihaz tp link re305 idi. Arada donma ve takılmalar oluyordu. Frekans modunu otomatikten manuele çevirince çok çok azaldı. Yani kablosuz genişleticinin alış frekansını 2,4 ya da 5 ten birine sabitlemek gerekti. Burada tabi sorunsuz kullanıyorum derken kastettiğim tv+ ev üzerinden iptv olarak kullanabilmek. Kabloyu çıkarıp cihazı kablosuz ağa bağlayınca normal Android tv+ uygulaması açılıyor ve profil seçme ekranı geliyor. Tv+ ev açıldığında görüntü kalitesi normal Android uygulamadan daha iyi oluyor. Ama ondan da önemlisi Android uygulama kanal geçişleri başta olmak üzere yavaşlığıyla insanı delirtiyor. Ev uygulamasında kanal geçiş hızı gayet iyi.
-
Çok teşekkür ederim bana tp link ile çalışmayacağı söylendi umudu kesmiştim. Şu an kullandığınız cihazın modelini söyler misiniz onu temin edeyim.quote:
Orijinalden alıntı: j-greeBen pro cihazı şu an powerline hattı üzerinden sorunsuz kullanıyorum. Kısa bir süre önce bahsettiğiniz gibi ethernet girişli kablosuz genişletici üzerinden de denemiştim yine çalışmıştı. Cihaz tp link re305 idi. Arada donma ve takılmalar oluyordu. Frekans modunu otomatikten manuele çevirince çok çok azaldı. Yani kablosuz genişleticinin alış frekansını 2,4 ya da 5 ten birine sabitlemek gerekti. Burada tabi sorunsuz kullanıyorum derken kastettiğim tv+ ev üzerinden iptv olarak kullanabilmek. Kabloyu çıkarıp cihazı kablosuz ağa bağlayınca normal Android tv+ uygulaması açılıyor ve profil seçme ekranı geliyor. Tv+ ev açıldığında görüntü kalitesi normal Android uygulamadan daha iyi oluyor. Ama ondan da önemlisi Android uygulama kanal geçişleri başta olmak üzere yavaşlığıyla insanı delirtiyor. Ev uygulamasında kanal geçiş hızı gayet iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai.l -- 3 Kasım 2024; 15:46:48 >
-
Rica ederim. Kablosuz genişletici olarak tplink RE305 modeliyle denemiştim. Sorunsuz çalışmıştı. Sonra evin epeyce uzak bir köşesine taşımaya karar verdim tv+ cihazını. Bu nedenle kablosuz genişletici o noktadan ana routerdan iyi sinyal alamayınca powerline çözümüne yöneldim. Powerline cihazı olarak da tplink TL-PA4020P modelini kullanıyorum. Evim çok eski, kabloların, sigorta kutusunun, kanalların hali harap, birçok piriz tek hatta bağlı. Bu nedenle powerline cihazlarını normal kablolu İnternet için kullandığımda ya da kablosuz genişleticiyi powerline hattına bağlayıp interneti genişlettiğimde buzdolabı vs çalışınca kesintiler oluyordu, çok verim alamamıştım. Tv+ cihazında da benzer kesintiler olacak mı diye özellikle bekledim ama en ufak bir kesinti olmadan tv çalışıyor şu an. Bu arada bendeki cihazlar çok da yeni değil, daha verimli olanlar çıkmıştır belki. Sonuç olarak tv+ pro cihaza kablolu bağlantı gelmesi yeterli gördüğüm kadarıyla.
-
Arkadaşlar bir android tv box ile TV+ uygulamasını Canlı TV için kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi? Nokia box var, 100 mbit fiber ile yaklaşık 1 yıldır TV+ kullanıyorum, istisnasız her gün uygulamayı kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Kendi kendine bi anda yayın gidiyor, loading dönmeye başlıyor ve kapatıp açana kadar böyle kalıyor. Kanal geçişlerinde de bayağı yavaşlık var. Bu sorunlar sadece bende mi var? Ayrıca Tivibu GO vs. nasıl acaba kullanan var mı?
-
Google tv box ile kullanıyorum hiç bir problem yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X