Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.890
Cevap
103
Favori
471.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz kutulu uyelik mi alacaksiniz yoksa sadece smart tv mi? Eve gidince smart tv den de deneyebilirim.Sanirim oyle bir indirim yok
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt

Kutu degil Smart TV'den. TV eski Xiaomi TV stick kullaniyorum. TV+ abonesi oldugumda da TV stick'ten kullanmistim. Eger zahmet olmazsa deneyebilirseniz ve haber ederseniz memnun olurum.

• mapel M kullanıcısına yanıt

Smart tv den denedim.Sonuç olumlu

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Cok sagol. Harika haber. Yarin TurkNeti baglasinlar aksama TV+ aboneligi baslatiyorum. Tekrar sagolasin.

• şu an tv plus pro üyeliklerinde verilen kutu , Turkcell tv+ Skyworth 4416 kutusumu yoksa tv pro diye başka bir kutumu çıktı

tv pro başka bir kutu ise ,üreticisi kim ve resim kalitesi nasıl bilgi verirseniz sevinirim ben Skyworth 4416 görüntü kalitesinden hiç memnun değilim. eski kullandığım sagem 4k çok iyiydi

• cce kullanıcısına yanıt

Hocam kutunun üzerinde bir marka yazmıyor. Aynı şekilde ambalaj kutusunun üzerinde de bir marka yok ancak Google lisanslı Android Box yazıyor.

Bahsettiğiniz ürünü kullanmadığım için görüntü kalite farkı hakkında bir şey diyemeyeceğim ancak benim eski kutuya göre bariz görüntü farkı var. Bunu ben desem neyse. Görüntü farkını eşim dile getirdi özellikle Netflix'te bariz fark var.

Kanal geçiş hızı çok iyi. Bunun yanında çok kullanışlı bir ürün. Ücretli platformlar için iptv Android Box kullanıyordum ama bu kutudan sonra buna gerek kalmadı. Tek kumanda ile hepsini kontrol ediyorum.

Yeni üyelik açtığım için yeni wifi 6 modem (ZTE) verdiler. Dubleks evin her yerinde müthiş çekim gücü var. Sözleşme 200 mbps fakat ölçümlerde 230-240 mbps altına düşmüyor.

Abonelik bitişi yakınsa başkası adına yeni abonelik yapmanızı öneririm.

• celebic kullanıcısına yanıt

sizin modem mülkiyeti bana ait olacak sözünüzden sonra, tv kutusu değişimi için müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bu mülkiyet durumunu sordum.hiç bir kampanyamızda sözleşme bitiminde modem ve turkcell tv kutusu kullanıcıya kalmaz iade etmeniz gerekiyor dediler.

kampanya detaylarınıza tekrar bakarmısınız doğrumu yanlışmı bu bilgi

Eşimin adına aldığım için belgeler onun Turkcell uygulamasında.

Kurulumu yapan genç söyledi ama neye dayanarak söyledi bilmiyorum? Sözleşmeyi bir yıl daha uzatırsanız kutu ve modem sizin olacak dedi. Akşam kontrol ederim.

Ekleme: Kurulumu yapan eleman uydurmuş bunu çünkü kurulumu yapan bayi tesadüfen az önce beni başka bir konu için aradı. Ona sordum. Kutu ve modem abonelik sonunda iade edilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 27 Ağustos 2024; 15:58:55 >

bu durumda, evinize fiber bağlatabilme imkanınız varsa , mevcut hız fiyat performansızdan daha iyi bir tarifeye geçmeniz uygun olur

Hocam kendi aboneliğim (50 mbps ve Tv+) bu ay bitiyordu. Yeni abonelere verdikleri paketi satın aldım.

Tv+ Pro ve 200 mbps indirme - 20 mbps yükleme, wifi 6 modem ile aylık 650 lira. Şu ana kadar memnum.

• selam,

kablo tv (tv+net) sonlandırmayı düşünüyorum. tv tarafında kullanmadığım şeyleri kitlemişler. ekstra ödemişim yıllarca, internet tarafında en üst paketi verin demiştim 100 mb akşam 8'den sonra 20 mb olan paketi vermişler. müşteri hizmetleri ile konuştuğumda tesadüfen öğrendim +40 tl farkla 24 saat 100 mb kullanabileceğimi. bıktım şu bilgisiz mal müşteri hizmetlerinden. neyse; çanak antenim yok o yüzden kablo tv rahat oluyor, kutuyu da ortadan kaldırdım bana conax modül verdiler ve tek kumandaya düştü. özet şeklinde aklıma takılanlar şunlar,

a-) tivi plus ve 1000 mb internet ilk iki ay ödemesiz sonraki 10 ay 800 tl şeklinde web sitede yazıyordu. web sitesinin bir yerinde yayının kablo olduğu gördüm bu doğru mu? (çanak antenim olmadığı için benim için önemli) diğer bir sormak istediğim şey ise; 1000 mb kullanan var mı gerçekten o hızlara çıkılıyor mu ve verimli mi internet? türknet 1000 mb düşünüyordum ama teknik destek kısmında olmadıkları için bu beni korkutuyor. en azından türkcell'de böyle bir handikap yok.

b-) ben kutu kullanmak istemiyorum, tek kumanda olayı da harika bir şey. tivi+ hizmetlerini modül ile kullanabilir miyim?

• wollfy31 kullanıcısına yanıt

Hocam Conax veya başka bir modül TV+ için olmuyor.

Siz 1.000 mbps istiyorsunuz peki sizin alt yapı buna müsaade edecek mi? Önce bunu araştırın.

Ben 200 mbps indirme hızı, TV+ Pro kutu için 650 lira 12 ay sabit fiyat ödüyorum.

Bana verdikleri fiyat internette yok. Bölgesel bayi indirimli fiyat uyguluyor. Sizin istediğiniz 1.000 mbps için 12 ay sabit 800 lira aylık ödersiniz. Bu fiyat bayiden bayiye değişebilir.

Anlaşmada belirtilen hızın üzerinde bir hız sağlıyorlar. Örneğin ben 200 mbps hız için sözleşme yaptım fakat genelde 230 ile 240 arası ölçüyorum.

Bu arada verdikleri tv+ pro kutu bir Android Box. Yani çok işinize yarar. Google Play var (kısıtlı)

• hocam yanıtın için teşekkür ederim. conax veya herhangi bir modül olmaması beni üzdü şu an. türkcell nezdinde 1.000 mb testi yapmadım fakat türknet'in kendi web sitesinden bu testi yaptığımda yararlanabilirsiniz yazıyordu. altyapılar farklı mıdır bilmiyorum tabiki. aklım senaryolar konusunda bulandı. türkcell'in dediğim tarifesinin aynen bana sağlanacağını doğru kabul edersek,

senaryo a-) Kablo tv olarak sadece tv hizmetini yenilesem aylık 139 tl oluyormuş üstüne türknetten 1.000 mb fiber alsam şu an fiyatı 500 lira ve toplam 639 olur aylık faturam. yıllık 7.668 tl. türknet'in bir sorun olduğunda teknik servisinin veya hizmetlerinin olmaması handikap.

senaryo b-) Tivi+ ve 1000 mb internet olarak türkcell ilk 2 ay bedava, sonraki 10 ay boyunca 800 tl olur faturam. yıllık 8.000 tl. burda conax modül kullanamamak handikap fakat insan türkcell adına güveniyor bir şekilde.

• Tv+ Pro CİHAZ kullanıyorum 800-p-1003-403 hatası alıyorum bunu nasıl çözeriz yardımcı olur musunuz daha önce başına gelen var mı böyle bir sorun?

• n0mad34 N kullanıcısına yanıt

Yeni kullanmaya başladım fakat böyle bir sorun yaşamadım henüz.

Çözümünü bulunca buraya yazar mısınız?

Bence acilen Turkcell uygulamasından teknik destek alın.

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt

1 git için fiber bağlantı gerek böyle bir bağlantınız yoksa gerçekten bu hızları alamazsınız. Modeme kadar fiber gerek. Öyle bir alt yapıda her yerde var mi bilmiyorum

• "Turkcell Superonline abonesi, bir ay boyunca altyapının sunduğu en yüksek hızdan ücretsiz olarak faydalanacak."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 3 Eylül 2024; 20:30:57 >
    Nasıl yani. Tüm herkes mi ?
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Evet tüm Turkcell Superonline aboneleri.

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY

Yemlemişler. :)

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.