Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.911
Cevap
105
Favori
474.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de bulamamıştım altyazı ayarlarını.Sanırım eklememişler...

• Bende Sagem kutu var ve çok şikayetçiyim.

Bir sağlık problemi nedeniyle evden pek çıkamıyorum. Haliyle kendimi tv izlemeye verdim.

Sürekli menüye girip film ve dizi izliyorum, oradan çıkıp TV'ye dönüyorum. Bir süre sonra kutu kilitleniyor ve kumanda komutlarına cevap vermiyor.

Günde 2 kere kutunun fişini çıkarıp takmak durumunda kalıyorum. Bunu yapmazsam kutu kilitli kalıyor.

Kutuyu mu değiştirmem mi gerekiyor yoksa başka bir çaresi var mı? Canımdan bezdim bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 9 Haziran 2024; 1:43:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cnbc-e 31 kanala gelmiş. Yalnız durdur izle ,geri al seyret özelliği yok. İleride olabilir mi acaba diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 12 Haziran 2024; 22:1:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ring R kullanıcısına yanıt

Ben de fark ettim bunu. Diğer kanallar gibi olsa keşke. Kayıt özelliği de yok o kanal için :(

• Merhaba arkadaşlar, fotoğraftaki vestel marka tv+kutusu ve homatics android box kutuya sahibim. Android box'a yüklemiş olduğum tv+ uygulamasında görüntüler gözüme daha canlı geliyor vestel kutuya nazaran.

Forumda da okuduğum mesajlarda çoğu arkadaşımız tv+ kutusunun android uygulamasına göre daha net görüntü verdiğini dile getirmiş. Sorun kullanmış olduğum kutuda mı acaba. Başka bir kutu mu talep etmeli miyim vestel'in yerine. (Huawei, sagem vb. kutular gibi)

• Emre434 kullanıcısına yanıt

cihaz ayarlarından çözünürlük kısmına bakabildiniz mi acaba

• kyazmaci468 kullanıcısına yanıt

1080p olarak ayarlı hocam çözünürlük, 1080i var bir de onu yapmaya gerek yok sanırım ayar olarak.

• Emre434 kullanıcısına yanıt

o zaman cihaz değişimi talep edin 4k cihaz alın özellikle sagem olandan bende ilk huawei vermişlerdi sonra siyah ekranda kalıyor vs vs bahaneler üretip cihazı değiştirttim 4k cihaz ile çok memnunum

• 31.kanal Cnbc-e normale döndü bende. Durdur, gerial,kayıt yapılabiliyor artık.

• Philips android tv kullanıyorum tv plus uygulaması ile izliyorum. Görüntü kalitesi gayet güzel ama sanki bi fps sorunu var gibi bu normal mi ? Ayarı falan var mı bunun? Normal tv ye döndüğümde daha akıcı geliyor yayın bana.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hali hazırda vestel kutu kullanıyorum, taahhütüm bitmek üzere. Tv+ pro kampanyasından faydalanmam için aradılar. Tv+ pro kullanan arkadaşlar var mı aramızda. Vestel kutudan tv+ pro'ya geçmek mantıklı bir tercih olur mu görüntü açısından vs..?

• Ben geçen sene üye oldum, huawei kutu verdiler wireless olmayan.

Donma-takılma yavaşlık vs aldığım hizmetten hiç memnun değilim.

wifiden bağlı 4 yıllık vestel tv'nin içindeki tvplus app'i bundan daha düzgün çalışıyor.

Bu kutu genelde mi çok kötü, yoksa bendekinde bir sorun var.

Değiştirmeye çalışsam faydası olur mu?

• Mevcut aboneliğim 50 mbps internet ve TV+ için ayda 280 lira ödüyorum. Bir yıl dolmak üzere olduğu için teklif vereceklerdir.

Yakın zamanda abonelik yenileyen var mı? Varsa kaça yenildiniz?

• Yeni üyeliklerde sagem 4k cihaz veriliyormu, yada mevcut olan kutuyu istediğimizde sagem 4k ile değiştiriyorlar mı

• celebic kullanıcısına yanıt

Valla Hocam 200 Mps' ye ben 300 Tl oduyordum Tv+ kutu icinde.. Fiyatlar simdi soyle..

En altta her ay Turkcell Tv'ye 110 tl eklemeyi unutmayin..50 Mps 6 ay 370 / 6 ay 430 mesela..

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim.

Uygulamadan bana sundukları teklif aynı. 12 ay TV+ dahil aylık 400 liraya denk geliyor.

Acaba önceden yaptıkları gibi daha düşük teklifi arayarak yaparlar mı?

Mevcut tarifem

Uygulamadan sundukları teklif

Hocam Iptal talebi verirseniz hemen kesiyorlar interneti , 1 hafta icinde ariyorlar ama..1 hafta internetsiz gecinirim derseniz biraz daha uygun teklif alabilirsiniz iptal birimi ariyor..Ekim 1' de zam gelebilir diyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 3 Ağustos 2024; 14:4:27 >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

Mecbur yenilecegiz artık. 50 mbps ile devam o zaman. Teşekkür ederim.

Benimde aynı hocam 280 TL den 400 TL çıkarmışlar 45 günüm kaldı.

• ring R kullanıcısına yanıt

Benim de aynı süre kaldı. Bir süre daha teklif bekleyip olmadı bu şekilde yenileyeceğiz.

100 mbps fark yaratır mı diye düşünüyorum?

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.