Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.890
Cevap
103
Favori
472.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi neden güncellemiyor hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem650 kullanıcısına yanıt

Güncelleme ile alakası yok hocam tv plus artık cihazlarda l1 lisansini şart koşuyor..bundan sonra tv box alınacaksa kesinlikle lisanslı cihaz almak en mantıklısı hele stream için kullanilicaksa yasal olarak netflix prime Disney tv plus falan kesinlikle l1 lisans şart google firmalara parayla satıyor rootsuz versiyonu

Benim çok istediğim turk mühendisler tarafından geliştirilen x6pro var çok sağlam cihaz l1 lisanslı dediler ama rootla oynanmış en fazla 1080p veriyor sırf bu yüzden almadık. Netflix ve prime da 2160k hdr ve disneyde Imax echanced formatında lisanssız calistirmiyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 23 Nisan 2024; 0:2:57 >
  • xxpp kullanıcısına yanıt

ben türkcellin verdiği tv plus pro cihazını kullanıyorum :)

Ben yanlış anladım ozaman. Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY 

Bende yanlış anlamışım.

En iyisi SuperOnline ı arayıp destek istemek.

• Arkadaşlar merhaba. Eski büyük sagem 4k kutu kullaniyorum. Çok memnunum ama son senelerde artık film dizi ekranlarında menüde yavaslamalar var. Yeni model sagem 4k (ufak olan) talep etmek istiyorum. Bir de pro cihazla ilgili bir sorum olacak. Çok net bilgi yok ama galiba direkt sagem kutular gibi yayınları izlenebildigi bir kısmı varmış (android tarafına kurulan TV+ uygulaması dışında) bu kisimda kanal geçişleri nasıldır acaba? Aklımı kurcaliyor acaba onu mu talep etsem, android box almış da olurum. Hepsini deneyimlemis üyelerin yorumunu merak ediyorum.

• erolalper E kullanıcısına yanıt

pro cihaz kullanıyorum.kanal değişimi hızlı

• cce kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar. Pro'dan önce ne kullanıyorsunuz?
    Ben tv+ kullanıyorum yakında sözleşmem bitecek geçmeyi düşünüyorum. Acaba normal tv+ gibi görüntü veriyormu. Çok kararsız kaldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • se_runtome kullanıcısına yanıt

Digitürk sagem 4k, türkcell tv sagem 4k, dreambox 4k v.b lerini kullandım.

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-tv-plus-hakkinda-hersey--59927119-136#157127369

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 3 Mayıs 2024; 23:11:31 >
    Teşekkür ederim. Bende modem yanında kablo ile bağlanır. Tv değiştirmeyi düşünüyorum. Eski 40 inç 55 olsun istiyorum mini led olacak büyük ihtimalle. Acaba değermi? Yada tv ye yüklesem aynı görüntüyü alabilirmiyim.

• se_runtome kullanıcısına yanıt

wifi hızınız yüksek ve stabil ise tv ye yükleyip kullanabilirsiniz.wifi da görüntü kalitesi hız ve dalgalanmaya göre değişiyor.ayrıca kanal değişimi çok yavaş

• Merhabalar superonline tv+ a merhaba kampanyası ile (1000/50 fiber internet ve tv+) 510 tl ye abone olduk. tv+ pro HP4416 android cihaz verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreay -- 23 Mayıs 2024; 18:10:58 >

1000 mbite geçtim yine yavaş.

• Bu yavaşlıklarınların internet hızı ile alakası yok, android Tv arayüzü yavaş çalışan bir arayüz, kullanılan cihazlar, 1gb ram en fazla 2gb ram, mesela Apple TV 4K ya tv+ yükleyip denerseniz hız farkını görebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TV+ gerçekten içerik olarak kaliteli bir platform. Son zamanlarda internet tarayıcısından izlediğimizde oldukça kalitesiz bir görüntü vardı. Bugün giriş yaptığımda görüntü kalitesinde ciddi iyileşme var. Hatta 360p'den 1080p'ye geçmiş diyebilirim. Umarım böyle devam eder.

• Mixenon kullanıcısına yanıt

Hiç bir farkı yok hepsini kullandım. Tivibu go kimse beğenmez ama anında kanal değiştirme var orada. Tv box aynı donanım aynı turkcell tv plus ın 3 saniyede açtığı yayını tivibu go anında açıyor.. Turkcell de ciddi bir yazılım problemi var. İnanmayan tivibu alıp denesin. Tivibu go bildiğin uydu deneyimi veriyor

Şurada amatör de olsa gösterilmiş kanal geçiş hızı

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEYKanal Jenerikleri Ve Reklam Kuşaklarıyoutube
    Kahramanmaraş'taki Deprem Sonrası Tüm Ulusal Kanallar Normal Yayın Akışını Durdurdu, ve Haber Kanallarıyla Ortak Yayına Geçme Kararı Aldı. İşte Bu Yüzden Deprem Sonrası Tivibu GO'nun Kanal Zapping'i Sizlerle. Kahramanmaraş'ta Yaşanan Deprem Sonrası Ölenlere Allahtan Rahmet Diliyoruz. "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use." #Deprem #Earthquake #Tivibu
    https://www.youtube.com/watch?si=zVUgjNsr87ZOJrkE&v=pOtJHqn-h7U&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 1 Haziran 2024; 14:21:37 >
  • Merhabalar; dün yeni bir tv aldım LG marka uygulama mağazasında turkcell tv+ bulamadım.

Webos işletim sistemi desteği olduğu gözüküyor sitesinde.

Bilgisi olan var mı ?

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY

TV+ Destek - Sıkça Sorulan Sorular (tvplus.com.tr)

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Tv yi guncellediniz mi son surume? Tam emin olmamakla beraber bazen bu tarz uygulamalar guncellemeler ile tv ye eklenmekte.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Evet hocam güncelledim şuan en son sürümde.

Az önce aynı model tv si olan arkadaşımla konuştum. Onda tv+ uygulaması yüklüymüş ama çalıştırınca hata verdi dedi.

Sanırım kaldırdılar uygulamayı webos tv lerden olanda kullanamıyor. Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY 

• Altyazıyı daha büyük puntolara çevirme imkanı var mı? Yaklaşmadan göremiyorum bile, okuması çok zor.

Bu da Netflix. Aralarında 2 kat fark var.

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.