TV de android 7 var.... Cihazınız güvenlik kriterlerini karşılamadığı için TV+ uygulaması açılmamaktadır cihazınızın işletim sistemine ve TV+ uygulamasını güncel ve onaylı sürümlerini kullanarak tekrar deneyiniz... hatası alıyorum... hangi sürüm çalışır arkadaşlar? |
Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (139. sayfa)
-
-
v3.14.1.apk deneyin. Olmazsa v3.18.2 yi deneyin.
-
Android box cihazımda android 9 var. Root checker ve supersu ile baktım root görünmüyor ama Cihazınız güvenlik kriterlerini karşılamadığı için TV+ uygulaması açılmamaktadır cihazınızın işletim sistemine ve TV+ uygulamasını güncel ve onaylı sürümlerini kullanarak tekrar deneyiniz... hatası alıyorum... hangi sürüm çalışır arkadaşlar?
-
Root orijinal olması gerekiyor büyük ihtimalle oynamıştır.Siz yapmasanız bile kutudaki root işlemden geçmiştir o yüzden açmaz. Cihazda L1 lisansı olması lazım ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TV+ v3.14.1 sürümü;
Google L1 lisansa ihtiyaç duymadan L3 lisansla kararlı çalışıyor. (Beelink GT King Box & Slimbox v9.13 ATV Rom)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TV+ v3.14.1 sürümünü kurdum ama onda da uygulamayı çalıştırdıktan sonra "Güncelleme gerekli Tv+ yeni özelliklerini kullanabilmek için uygulama sürümünü güncellemelisin" uyarasını verdiği için kullanamıyorum. Bu ekranı kaldırmanın bir yolu var mı?
-
Uygulamayı kaldırıp v3.18.2 sürümünü yükleyin. Sorunsuz kullanırsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malasef bu sürümde olmadı. "Cihazınız güvenlik kriterlerini karşılamadığı için TV+ uygulaması açılmamaktadır cihazınızın işletim sistemine ve TV+ uygulamasını güncel ve onaylı sürümlerini kullanarak tekrar deneyiniz" hatası veriyor.
-
Cihazınız nedir?
-
Case 4U Tanix TX6
-
tv plus web'de altyazılar inanılmaz küçük. Alt yazı büyütme gibi bir ayar da bulamadım,
altyazı büyütmek için bir ayar var mı acaba?
-
Hocam çözüm bulabildiniz mi?. Bende de aynı problem var. İki sürümde çalışmıyor maalesef
Maalesef bulamadım.
-
Sonunda süperonline cihazını aradan çıkararak tv plusı çalıştırdım çokkkk mutluyum
Hayırlı geceler. Tv+ pro kullanan arkadaşlar var mı? Varsa bunda kendi uygulamasında durum nasıl görüntü geri sarma takılma yada donma oluyor mu? Geçmeye değer mi?
Hocam o cihaz root lu özel rom atılmış olduğu için tv+ çalıştırmaz.
Cihazımda tv plus çalıştıramıyorum bende. L3 lisanlı. Nasıl çalıştırdınız.
-
Yakın zamana kadar Android tablette TV+ izleyebiliyorum ancak dün gece Real maçına bakayım derken "cihazınız uyumlu değil" gibisinden bir uyarı verdi.
Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemek istedim fakat bu cihazda geçerli değil dedi. Bilgisi olan var mı?
bu sürümü nerden indirebilirim peki ?
-
Dayanışmanın sağlam olduğu telegram grupları var. Katılırsanız hemen paylaşılır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X