< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (142. sayfa)
-
-
-
"Güncel kanal listesine baktığımda, 5-10 kanal farkı dışında Tivibu'dan ayrımı yok aslında. O farklı kanallar isteniyorsa verilebilir" demek için gelmiştim. Ancak ben Tivibu aldığımda paketleri 300-400 civarındaydı bu sene. Şimdi 679 yapmışlar. Arada çok fark kalmamış. Bakın, inceleyin ve öyle seçin.
-
Tivibu alınmaz artık ben kapatıp diğer platforma geçtim zaten tivibu kalitesi de çok düşük bunu diğerlerini görünce daha iyi anlıyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana da vermişler. Benim kullanımıma göre de 50 veya 100 mbps pek fark etmiyor. Iptv'de sıkıntı yaşamıyorum 50 mbps ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 4 Ağustos 2024; 10:30:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani aylık 60 tl bence icerikleri ve kaliteyi düşünecek olursanız çok iyi fiyat. Tivibu bundan daha yüksek şu an ve anlamını da yitirdi
Ssport ve viasat explore history ye deger diye dusunuyorum ama neleri izleyeceginize bagli bu durum
Aldığımda indirim vardı. Smart tv için paket yükseltmek istedim, bana paranı çöpe at, yenisini al dediler. Kontrat bitsin almam tekrar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar magisk root lu samsung telefonlarda tv+ uygulamasını çalıştırabilen varmıdır.?
-
Lg tv ve lg akıllı kumanda var. Lg akıllı kumandamı tv plus cihazına nasıl tanımlayabilirim.
Bağlantı > aygıt bağlantısı > set üstü kutu > tcell seçiyorum. Bağlantı yapamadım.
Yıllık alacağım 5 ortak arıyorum ben pek kullanmayacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbulun ortasında emirganda oturuyorum ama bizim burda tv+ hizmeti yok. ne biçim iş anlamadım
-
Abonelik yeniledim. Geçen yıla göre fiyatlar x2 olmuş.
Kutudan şikayet ediyordum süreklilik donuyor diye. Turkcell bayisi bu konuda beni yönlendirdi. Yeni çıkan TV+ Pro kutu ve 200 mbps için ayda 650 lira ödeyeceğim.
Yeni kutu bir nevi Android Box. Google Play var fakat yüklemeler kısıtlı ancak benim ihtiyacım olan iptv için uygun. Iptv uygulamasını yükleyip M3U dosyasını indirip yükledim. Lisanslı Netflix ve Blu Tv de olunca mevcut Android Box açığa çıktı. Yeni kutuyu beğendim.
Bu arada arada yeni modem de (wifi 6) çok başarılı. Eski modemde telefondan 50 mbps kapasite varken 25-30 mbps hız alabiliyordum. Üst katta bu hız 10-15 mbps hıza düşüyordu. Yeni wifi 6 modemde alt kat, üst kat fark etmeden 230 mbps hız alabiliyorum. Tabi bu arada bu hızı almak için telefon veya laptopun da wifi 6 özelliğe sahip olması gerekiyor.
Taahhüt ettikleri hızın üzerinde bir hız veriyorlar. Belki psikolojik ama eşim de Netflix yayınlarının daha canlı ve net olduğunu söyledi.
Yeni kutu ve yüksek hızdan fiyat biraz yüksek olmasına rağmen memnunum. Abonelik yenileme ve yeni kutuya geçmek isteyenlere fikir vermesi açısından yazdım.
Ekleme: wifi 6 özelliğine sahip olmayan telefon %10 hız kaybı yaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 24 Ağustos 2024; 11:2:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eviniz 200 üstü interneti desteklemiyormu.destekliyorsa tel menüsünden 1 hafta önce ilk 6 ay 450 sonraki 6 550 olarak 500 lük hız abaneliğimi yenilemiştim aynı cihazla.200 hız ve fiyat pahalı
-
Tv için yeni bir kutu dahamı çıktı öyleyse çıkış tarihini biliyor musunuz
Hocam benim de yeni haberim oldu belki önceden çıkmıştır. Tv+ Pro diyorlar.
Arkadaslar TV+ abonesi olan biri EuroSport 1-2 geri alinabiliyor mu diye bakabilir mi rica etsem. Abonelik baslatacagim. Kablonetten TurkNet'e gectim haliylen TV ihtiyaci dogdu. Daha once TV+ kullanmistim ama uzun zaman oldu. Biri deneyip haber ederse memnun olurum.
-
Mobil uygulamada denedim.24 saat geri alinabiliniyor
Tesekkurler, buyuk ihtimal Smart TV'den de geri aliyordur? Tekrar sagolasin. Bu arada TV+'da arkadasini getir indirim kazan gibi birsey yok mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X