Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.893
Cevap
104
Favori
474.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba bu kutudan almak için ne yapmak lazım yahu
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Valla hocam biraz karisik yazmissiniz noktalama isaretleride olmayinca, anlamakta zorlik cektim acikcasi.
    Anladigim kadari ile hangi kanallar gelir zaman gostericek artik.
    Bilgilendirme konusuna gelirsen ne gelir ne gelmez bilemicem. extra bi arastirmaya giremicem bilgilendirme yaparmiyim yapazmiyim soz veremiyorum ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim makine normal olanlardan ama kanal gecislerim gayet guzel.sizinkiler yavas mi arkadaslar?

• Renji Abarai kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi ilde oturuyorsunuz birde interaktif menusunun resmini atarmisiniz merak ettim

• Tabiki atarım istanbul bahçeşehirde oturuyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY

Hocam cok tesekkurler son bir ricam youtubeye girip resim atarmisiniz merak ettim icrrigini İstabulda kutular var Mersinde yok

• Youtubedan birazdan atarim ama standart youtube menusu xbox oneda ayni ben mesela turkcell tv acik ipadden youtubeu acip sectigim vidyoyu oynatiyorum.

Xbox yokki bende yani smart tvlerdeki hibi telefondan acdigimi oradandqa acabiliyormuyum iyimis

• Valla bende zaten Samsung Smart var bana tv'mde olmayan ne katar bu kutu?

• Canli yayini durdurma ileri geri sarma gibi ozellikler katabilir

Aradim az once gelmis kutu ama genel mudurluk geri toplatmislar ne kadar sacma bir kurum oldu superonline interneti olmasa 1dk durmam 4aydir hicbir kanal eklemediler 4k kutu istiyoruz oda yok Turkcell bu platform isini hic yapamadi hic

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Aradim az once gelmis kutu ama genel mudurluk geri toplatmislar ne kadar sacma bir kurum oldu superonline interneti olmasa 1dk durmam 4aydir hicbir kanal eklemediler 4k kutu istiyoruz oda yok Turkcell bu platform isini hic yapamadi hic

arkadaşım...türkcell plus şebekesine yazıklar olsun...
  • temmuz ayından beri kullanıyorum, sunulan hizmetten genel anlamda memnunum, öncelikli giderilmesi gereken eksiklikler de var, mesela kanal d, show tv, fox ve ntv yayınlarının sd yerine hd verilmesi daha sonra da eurosportlar ve discovery kanalları eklenmesi müşteri memnuniyetini oldukça arttıracaktır.
  • Bayiyi arayip 4k cihaz istrdik yokmus varmisda toplatmis genel mudurluk nedense genel mudurlugu rayin talep edin dediler aradim mhyi bilen biri cikmadi faceden dun talep verdim numarami yazdim bugün oglen aradilsr durumu anlattim tum bayileri yoklayacagiz varsa getirirz dediler 1saat once aradilar cuma cihaz guncellemesi olucak dediler bakalim bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Marketten alınan dizi, film gibi içerikler kotamızdan mı düşüyor izlerken?
  • Bugün geldi cihaz cok seri ve guzel begendim youtube menusu de olukca iyi smart tvlerdeki gibi ama cok bilen yok kuruluma gelen arkadas siz ne dediniz kimi aradiniz cihaz icin filan dedi youtube ozelligini kendisi evimde test etti benim cihaz bigim yok zaten cok az sayida geldi dedi suan sedece genel mudurlerde varmis dediki mersinde sadece 1 2kiside var filan dedi ek ucret oduyormusunuz cihaza filan dedi ciden bilen az kisi

• Ben de Mersindeyim. Cihazı yeni üyelikte mi verdiler yoksa değişim mi talep ettiniz acaba?

• webkurdu47 kullanıcısına yanıt
    Talep verdim genel midurluge arayin sorun bna Supernetten verdiler eski stadin ordaki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamamdır, teşekkürler

• tebrik ederim hocam
    ben on gün once genel mudurlugu aradıgımda yeni cihazları değişim ile veremeyeceklerini önümüzdeki ay yeni 4k paketler açıklandıgında yeni ücretler vs de belli olacak o zaman yeni bir üst pakete geçtiginizde ancak verilecek dendi,
    enteresan yarın bir daha arayıp biraz sıkıştırayım bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.