Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.904
Cevap
104
Favori
474.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #34
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu receiver da WiFi var mı? İlla ethernet mi çekmek gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brhn1 B kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni gelenere ornegin Eskisehirde superonline yeni geldi mesela oradakilere tamamen 4kcihaz veriyorlar yani ek ucret filan demediler sadece turkaat 4k test kanalinda paket uyeliginiz yok diyor 4k paket gelirsede almam tv desteklemiyir ama cihazlar cok hizli

• na modem içeriki odada ve ben kablo çekmek istemiyorum. O yüzde bridge routerla kullanıyorum ancak her elektrik kesilipi geldiğinde dhcp hatası alıyorum.

Bilgisayar üzerinden tekrar Bridge yapmam gerekiyor Routerı. Wi-Fİ bağlanan kutusu yok mu bu arkadaşların?
  • Lifetime channel geldi boyle buyuk bir kanalin Hd yayini olmamasi üzdü

• Arkadaşlar Turkcell TVde Halk Tv ve Ulusal kanalın yayını var mı acaba. Kanal listesinde göremedim adlarını.
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Mobilde halktv varda evde yok gelicek muhabbeti donuyordu bi aralar ama gelmedi ve bence gelmezde

• Superonline'dan benide bugün aradılar. Hali hazırda fiber internet kullandığım için aylık 2,-TL farkla TV+ paketini teklif ettiler. Linux tabanlı Enigma 2 receiver ile TV izlediğim için beni tatmin eder mi bilmiyorum? CCcam olayındada SKY gibi bir çok yayıncı alt yapısını değiştirdiği için izlenemiyor artık. Bu tv+yayınında HD kanal sayısı çok az gibi geldi. Discovery, Animaux, Animal Planet, History Channel, BBC hiçbiri yok. Bilmiyorum, karar veremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mohawknife

Superonline'dan benide bugün aradılar. Hali hazırda fiber internet kullandığım için aylık 2,-TL farkla TV+ paketini teklif ettiler. Linux tabanlı Enigma 2 receiver ile TV izlediğim için beni tatmin eder mi bilmiyorum? CCcam olayındada SKY gibi bir çok yayıncı alt yapısını değiştirdiği için izlenemiyor artık. Bu tv+yayınında HD kanal sayısı çok az gibi geldi. Discovery, Animaux, Animal Planet, History Channel, BBC hiçbiri yok. Bilmiyorum, karar veremedim?

arkadaşım...iptv yöntemiyle uydu alıcımın üzerinden internet sayesinde çeşitli dünya ülkelerinin şifreli özel televizyonlarını seyredebiliyorum özellikle axn,canal plus,hbo,warner bros gibi meşhur filim kanallarının yayın akışlarına hayranım...dünya üzerinde uydu yayınlarındaki kart paylaşımı yöntemi yayıncı şirketlerin bazıları şifreli kanalların illegal şekilde izlenmelerini engellemeye çalıştıkları için bildiğim kadarıyla azalıyormuş...dünya üzerindeki bazı çeşitli şifreli paketleri halen card sharing üzerinden izlenebiliniyor...fakat gelecek yıllarda dünyadaki şifreli televizyon paketlerinde kart paylaşım olayı belki tamamen bitebilir...türkcell plus üzerindeki kanal sayısını inceleyince bencede kanal sayısı azdır...

• Fashion One Tv gelmis o gelecegine Kanald Hd gelse daha iyidi Show Hdde yok youtube bolumunde canli yayinlarda Show Hd var onu izleriz artık

• Bu konuda Turkcell TV mobil var mı?
  • selam , akşam farkettim ki artık istediğimiz dakikaya nihayet manuel giriş ile ulaşabiliyoruz.
    ben yeni farkettim ama birkaç gündür de tv izlememiştim açıkçası.

32x sarma hızından bir sonraki tık karşımıza bir pencere açıyor ve istediğiniz dakikaya manuel giriş ile geçebiliyorsunuz. örneğin 20 45 yadığımızda direk o dakika açılıyor.
    böylece geriye ileiye sarmak için beklemiyoruz.
  • Bu ozellik iyi olmuş.artik ilerleme yapmalari lazim.

• juventude kullanıcısına yanıt
    4K kutularda henüz öyle bir özellik görünmüyor
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Bende var hocam 4kcihazda sizde nasil yok o hatta son guncellemeyle geldi programlarin yazisi hafif buyumus market yerinin adida TV+ Da Neler var olmus
    Trt World Hd eklendi

• hocam bana güncelleme gelmedi ama. kendimiz mi menüden girip güncelleyeceğiz acaba?
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    yok gelmedıyse 08502220222 yi arayıp turkcell tv için desteği tusla onlar uzakdan gunceller
  • Cihazı uzun süredir kapatıp açmamıştım. Arkasındaki düğmeden kapatıp açınca kendiliğinden güncellendi. Şu an sorun yok
  • Benim Modem içerideki odada. Salona kablo çekmem gerekecek. Onun yerine bu cihazı düşünüyorum.

www.donanimhaber.com
    Priz olan her yerde güçlü WiFi için TP-LINK'ten iki yeni Powerline adaptör
    http://www.donanimhaber.com/ag-urunleri/haberleri/Priz-olan-her-yerde-guclu-WiFi-icin-TPLiNKten-iki-yeni-Powerline-adaptor.htm

Sizce turkcell tv de bir sorun oluştururmu ? bir nevi kablosuz yapan aparat takmış gibi oluyoruz. Bu cihaz sinyal güçlendirici değil bu arada. Elektirik kabloları üzerinden interneti başka bir konuma çekmeye yardımcı oluyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

• Bu ay kotasını aniden dolduran oldu mu?

Cumartesi %80 doldurdunuz + pazar %100 doldu diye mesaj geldi hemen hız 3 Mbit'e düşürdüler bana inandırıcı gelmedi.

Arkasından 25Gb ilave kota 10TL falan filan mesajları
  • mastor1 kullanıcısına yanıt
    Daha yuzde 80mesaji gelmedi

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.