Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.893
Cevap
104
Favori
474.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet aynen bu sekilde dusunuyorum ben de. En azindan belgesel kanallari var. Tesekkurler yorumunuz icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artik bir sey ummuyorum ben bu platformdan

• quote:

Orijinalden alıntı: bha41

quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...türkcell plus şebekesine gelmeleri gereken dünya üzerindeki meşhur bazı şifreli özel televizyonlar:...hbo premium,axn crime,canal plus,warner channel,travel channel,boing tv,sailing channel,vevo music,abc news,jasmin channel,olala tv...

Buradaki arkadaslar mi ekliyr kanallari?ya da mh arayip talepte bulununca hemen ekleniyor mu?

arkadaşım...türkcell tv plus şebekesi isimlerini yazdığım kanallarla anlaşma yapmak istemiyorsa bizim elimizden ne gelirki müşteri servisini arasak bile söz konusu mesajımda yazdıklarımı ekleyeceklerini zannetmiyorum zira bence onlar dünyanın meşhur televizyonları olduğu için bizdeki yerli pilatformlardan pahallı fiyat isteyebilirler belki bu yüzden geleceklerini pek sanmam...bilgilerinize sunarım...

• Talebimizi actik servisten haber bekliyoruz kurulum icin :) insallah memnun kaliriz. Ama sunu soylemeden edemicem mh aradiginizda hemen sizi satisa aktariyor. Ben hayatimda boyle kotu bi mh gormedim. Sinirli konusmalar bilgisiz elemanlar...

• bha41 kullanıcısına yanıt
    Vet mhye talep verebiliyorun ben discoveryler icin cok verdimde bi tik yok 6aydir

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Vet mhye talep verebiliyorun ben discoveryler icin cok verdimde bi tik yok 6aydir

Ben de bunu kastediyorum. Takmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bha41

quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Ben de bunu kastediyorum. Takmazlar.

Alıntıları Göster
    6 aydır kullanan biri olarak artılarını eksilerini yazayım:

+ 12 saate kadar geri alma özelliği çok iyi. İsterseniz saniye isterseniz program olarak atlayabiliyorsunuz.
    + Kayıt özelliği ve üye olduğunuz platforma göre filmler var. Ben zaten arşivciyim ama mutlaka işine yarayan olur.
    + HD yayınlar tatmin edici.
    + İnternetinizden yemiyor, ayrı bir hatla bağlanıyor. İnternet hızınız düşse dahi etkilenmiyor. Ayrıca tabletten veya bilgisayardan da izleyebiliyorsunuz. Tabi ki tek kullanıcı kullanabiliyor.
    + Fiyatı gayet makul. Ben 50 mb 150 gb internet ve bunu 75 liraya kullanıyorum, çok iyi. Eğer çanağınız yoksa boşuna taktırmaya, duvar delmeye, kablo kirliliğine gerek yok.

- Kumandası hantal, ses açma kapama sıkıntılı olabiliyor. Çok hızlı olmadığı için arka arkaya bastığınızda geç algılıyor.
    - HD kanal sayısı artacağına azaldı. Fox niyeyse normal yayına döndü, kanal d,show,ntv,ntvspor çanakta hd yayınlanıyorken burada sd yayın. Trt 4k geleceği söyleniyor ama pek inandırıcı değil. Yaza çanak taktırabilirim Avrupa Şampiyonasından dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: desu noto

6 aydır kullanan biri olarak artılarını eksilerini yazayım:

+ 12 saate kadar geri alma özelliği çok iyi. İsterseniz saniye isterseniz program olarak atlayabiliyorsunuz.
    + Kayıt özelliği ve üye olduğunuz platforma göre filmler var. Ben zaten arşivciyim ama mutlaka işine yarayan olur.
    + HD yayınlar tatmin edici.
    + İnternetinizden yemiyor, ayrı bir hatla bağlanıyor. İnternet hızınız düşse dahi etkilenmiyor. Ayrıca tabletten veya bilgisayardan da izleyebiliyorsunuz. Tabi ki tek kullanıcı kullanabiliyor.
    + Fiyatı gayet makul. Ben 50 mb 150 gb internet ve bunu 75 liraya kullanıyorum, çok iyi. Eğer çanağınız yoksa boşuna taktırmaya, duvar delmeye, kablo kirliliğine gerek yok.

- Kumandası hantal, ses açma kapama sıkıntılı olabiliyor. Çok hızlı olmadığı için arka arkaya bastığınızda geç algılıyor.
    - HD kanal sayısı artacağına azaldı. Fox niyeyse normal yayına döndü, kanal d,show,ntv,ntvspor çanakta hd yayınlanıyorken burada sd yayın. Trt 4k geleceği söyleniyor ama pek inandırıcı değil. Yaza çanak taktırabilirim Avrupa Şampiyonasından dolayı.

Ben de ne olur ne olmaz diye merkezi uydu anteni iptal etmedim tvden. Suan hem merkezi anten hem tv+ hem de lgnin hediyesi digiturk u izleyebiliyorun. Ama tvnin uydu alicisindaki hd leri ve 4k yayini digerlerine degismem.

• desu noto D kullanıcısına yanıt
    Turksat 4k test kanali trt 4k olmasi lazim 4k kutu olmadigi icin izleyemiyoruz suan

• Turkcell tv olaral kendi servislerini bile sisteme ekleyemiyor.turkcell muzik yok,bip yok .ulkenin ustun teknoloji firmasi ama hic bir ilerleme yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: femre78

Turkcell tv olaral kendi servislerini bile sisteme ekleyemiyor.turkcell muzik yok,bip yok .ulkenin ustun teknoloji firmasi ama hic bir ilerleme yok.
    arkadaşlar...türkcell tv+plus şebekesine eklenmelerini istediğiniz dünya üzerindeki meşhur televizyonları yazınız sayın donanım haber uydu teknolojileri forum aboneleri dikkatinizi çekerim...
  • Eurosport lar vede crime kanallari olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: femre78

Eurosport lar vede crime kanallari olmali

Fox Crime var ? Başka Crime kanalları varsa olması gerek içerik çok aşırı zayıf bana göre yenilik sıfır.
  • Mobil uygulamasından sinema kanallarını bugün açmamaya basladi
    Bu ne saçmalık böyle yeter artık gerçekten sürekli fiberde donmalar takılmalar ileri geri sarma da takılı kalıp res atmadan duzelmemeler,
    Bide her kesildiğinde teknik bir hata yüzünden yayın verilememektedir demiyormu bütün fiberi sökmek geliyor icimden,
    Bide bu mobilde açamam çıktı düne kadar sorun yoktu?
    Yeni abone olacak arkadaşlara tek sözüm pişmanlıktır.
    Bu arada vpn acikkende çalışmıyor sırf televizyon izleyen olduğu için sürekli evde vpnde kullanamiyoruz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY

• Bugun mh aradim netflix ile anlasma ihtimali var dediler.crime olarak digiturk te olan crime kanali var keske oda gelse

• quote:

Orijinalden alıntı: brhn1

Mobil uygulamasından sinema kanallarını bugün açmamaya basladi
    Bu ne saçmalık böyle yeter artık gerçekten sürekli fiberde donmalar takılmalar ileri geri sarma da takılı kalıp res atmadan duzelmemeler,
    Bide her kesildiğinde teknik bir hata yüzünden yayın verilememektedir demiyormu bütün fiberi sökmek geliyor icimden,
    Bide bu mobilde açamam çıktı düne kadar sorun yoktu?
    Yeni abone olacak arkadaşlara tek sözüm pişmanlıktır.
    Bu arada vpn acikkende çalışmıyor sırf televizyon izleyen olduğu için sürekli evde vpnde kullanamiyoruz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY

Mobil cihazlar üzerinden SinemaTV'ler ile ilgili olarak hep aynı 'Telif Hakkı' uyarısını veriyordu zaten.

• Arkadaslar yeni sigma cihaza gectim, youtube uygulamasi var ama ne yaptiysam ortadaki yukleniyor yazisini kaldiramadim bir cozumu bar midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Arkadaslar yeni sigma cihaza gectim, youtube uygulamasi var ama ne yaptiysam ortadaki yukleniyor yazisini kaldiramadim bir cozumu bar midir?
    Bugün ben de bağlattım ancak Star TV'nin olmaması, Kanal D, Show, Ntv Spor gibi kanalların HD olmaması beni şok etti.

Umarım bir an önce eklenir. Bu kanalların HD'leri Türksat'ta bile herkese açık yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Bugün ben de bağlattım ancak Star TV'nin olmaması, Kanal D, Show, Ntv Spor gibi kanalların HD olmaması beni şok etti.

Umarım bir an önce eklenir. Bu kanalların HD'leri Türksat'ta bile herkese açık yahu.

imkanınız varsa hemen iade edin.
  • portative P kullanıcısına yanıt
    Star TV varmış pardon. Hocam neden iade edin diyorsunuz anlamadım? Aydınlatır mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.