Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.891
Cevap
103
Favori
474.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saltug

D-Smart'ta akıllı kumanda var. TV ayrı D-Smart ayrı kullanmıyorum. Tek kumanda işi çözüyor. Zaten önemli olan TV'yi açıp kapamak ve sesi kontrol edebilmek.
    Turkcell TV+'tan aradılar. Güzel de teklif yaptılar. Akıllı kumanda dediler ama düşündüğüm gibi değil sanırım. Kumanda muhabbeti canımı sıkıyor. Salonda 10 tane kumanda ve sadece açıp kapamaya yarıyor.
    Turkcell TV+ kullananlar, kumandası programlanabiliyor mu?

hayır :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: catacombofdevil

Arkadaslar digiturk belasından sonra düzgün bir şekilde tv izleyebilmek istiyorum artık kopmadan takılmadan.Sizce tv+ iyi bir hizmet mi? Tivibu ve benzeri platformlarla karşılaştırınca nasıl? Annem izleyecek televizyonu ve birkaç film kanalı olsun istiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

digiturk ve dsmart tan sonra turkcelltv'ye geçtim yarı fiyatına kafam rahat ve teknoloji bu dedim. hala menüler konusunda geliştirme yapılabilir ama bence fiyat/kalite oranı çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mspulur

quote:

Orijinalden alıntı: catacombofdevil

Arkadaslar digiturk belasından sonra düzgün bir şekilde tv izleyebilmek istiyorum artık kopmadan takılmadan.Sizce tv+ iyi bir hizmet mi? Tivibu ve benzeri platformlarla karşılaştırınca nasıl? Annem izleyecek televizyonu ve birkaç film kanalı olsun istiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

digiturk ve dsmart tan sonra turkcelltv'ye geçtim yarı fiyatına kafam rahat ve teknoloji bu dedim. hala menüler konusunda geliştirme yapılabilir ama bence fiyat/kalite oranı çok iyi

Alıntıları Göster
    arkadaşım...türkcell plus üzerinden yayın yapan sinema tv paketi halen sansürlü yayına devam ediyomu?...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşım...türkcell plus üzerinden yayın yapan sinema tv paketi halen sansürlü yayına devam ediyomu?...

Alıntıları Göster
    4K Kutular test ediliyor doğrumu bilmemde tarayıcı menüsüde gelmiş kutularda
    Bu mesaja eklenen görseller:

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

4K Kutular test ediliyor doğrumu bilmemde tarayıcı menüsüde gelmiş kutularda

Alıntıları Göster
    Gelince yeni kutuları ücretsiz veriyorlar mı? @cronaldo2

• TzisTa kullanıcısına yanıt
    Evet sordum dedilerki yeni kutulari bayilarin bazilarina vermsler arayip sorun bayide varsa degisim yaparlar soyleyin dedi .

Bu arada 4kli kutularda youtube menusude aktifmis Mersine daha ulasmamis ulasdin hemen alicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 22 Şubat 2016; 16:26:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet sordum dedilerki yeni kutulari bayilarin bazilarina vermsler arayip sorun bayide varsa degisim yaparlar soyleyin dedi .

Bu arada 4kli kutularda youtube menusude aktifmis Mersine daha ulasmamis ulasdin hemen alicam
    Merhabalar,

3'lü fırsat kampanyasından fiber internet+TV bağlatmak istiyorum. Kampanya dahilinde ALO hizmeti de bulunmakta, fakat telefon hizmeti kullanmak istemiyorum. Bu paket içerisinde telefon hattı açtırmadan kullanmak mümkün müdür?

Paket fiyatı aylık olarak faturalarınıza ne kadar yansımakta, sanki 4,99 telefon tahsis ücreti ilave oluyor gibi görünüyor.

Ayrıca Vodafone+Filbox paketi için ne düşünüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GX2_

Merhabalar,

3'lü fırsat kampanyasından fiber internet+TV bağlatmak istiyorum. Kampanya dahilinde ALO hizmeti de bulunmakta, fakat telefon hizmeti kullanmak istemiyorum. Bu paket içerisinde telefon hattı açtırmadan kullanmak mümkün müdür?

Paket fiyatı aylık olarak faturalarınıza ne kadar yansımakta, sanki 4,99 telefon tahsis ücreti ilave oluyor gibi görünüyor.

Ayrıca Vodafone+Filbox paketi için ne düşünüyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Ankara Yenimahalle Superbil'i aradım. Ellerinde 1 tane varmış, o da test ediliyormuş. MH'de aynı yönde bilgi verdi. Şu an için değişim yapılmıyor. @cronaldo2

• quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

Ankara Yenimahalle Superbil'i aradım. Ellerinde 1 tane varmış, o da test ediliyormuş. MH'de aynı yönde bilgi verdi. Şu an için değişim yapılmıyor. @cronaldo2

Alıntıları Göster
    Bugün Turkcell aradı 60 TL üzeri fatura ödeyen internet kullanıcılarına turkcell tv veriyorusz gelip kuruyoruz, faturanız ayda 8 TL artıyor ama ilk 3 ay 3 x 60 TL faturayı kesmiyorua yani 180 TL cebimbnizde kalıyor diyor. Ben de iyi gelin kurun dedim ama acaba gizli ajanda nedir? What'a the catch? :) Kesin bir tuzak vardır ama ne?

Pişman gibiyim arayıp iptal mi ettirsem. Avantajlı bile olsa hayartımda komplikasyonları arttırmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fennezs

Bugün Turkcell aradı 60 TL üzeri fatura ödeyen internet kullanıcılarına turkcell tv veriyorusz gelip kuruyoruz, faturanız ayda 8 TL artıyor ama ilk 3 ay 3 x 60 TL faturayı kesmiyorua yani 180 TL cebimbnizde kalıyor diyor. Ben de iyi gelin kurun dedim ama acaba gizli ajanda nedir? What'a the catch? :) Kesin bir tuzak vardır ama ne?

Pişman gibiyim arayıp iptal mi ettirsem. Avantajlı bile olsa hayartımda komplikasyonları arttırmak istemiyorum.

Hocam gece gece çok güldüm çok yaşa

Artık her iyiliğin her güzelliğin her indirimin altından bit yeniği arar olduk traji-komik aslında

• _GX2_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam superonline telefonu voip verdiği için fiyat yansıtmıyor. Benim baktığımda telefon olmasa da fiyat aynıydı. Sanırım belki ücretsiz 100 dakikayı geçersek 3-5 daha kazanırız gibisinden bakıyorlar.

Bu arada voip telefon görüşmesinin " tahmini " maliyeti 0.05 krş/dk falandır. Ama dakikasına en az 1 e 100 kar koyuyorlardır.

• TzisTa kullanıcısına yanıt
    Vallaha bizim arkadas İstanbulda aradi grtirmisler ancak kutu guncelleme alammis onun icin geti goturmusler ana 4k kutular baya hizliymis yazilimi ayni

• quote:

Vallaha bizim arkadas İstanbulda aradi grtirmisler ancak kutu guncelleme alammis onun icin geti goturmusler ana 4k kutular baya hizliymis yazilimi ayni
    Filmox kanalları Turkıyede

http://www.filmboxturkiye.com/

Yakında eklenir kalan kanallar

• Filmbox yok henüz galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Filmbox yok henüz galiba.
    win 10 taraıyısı edge ile çalışmıyormu arkadaşlar..
  • Bugün bende müşteri hizmetlerini arayıp 4K cihazı ve Trt 4K yi sordum,
    TRT 4K için TRT ile sözleşme tam imzalanmamis yayın yokmuş daha sözleşme sonrası yayın başlayacakmış,
    4K cihaz için ise su anda bilgileri olmadığını cihaz temini için servis numarası verebileceklerini ve ücretini ödeyip 4K uyumlu yeni cihazı temin edebilecegimizi söylediler,
    Servis ise elinde cihaz olmadığını belirtip ana depodan temin edip geri dönüş yapılacağını belirtti ki bence kısa süre içerisinde olmayacak sanırım,
    Sorun su 4K cihazın 4K tv için verildiğini söyledi ama ben 1080P gameing monitörde yüksek bitrate ile izlemek istiyorum bana servis 4K cihazın yok diye vermeyecek mi cihazı?
    Ve istenecek ücret? Sözleşmede yeni cihaz ücreti 250-TL civarı hatırlıyorum ve benim daha ilk faturanım bile gelmedi yeni baglattim
    Artı biz aylık sistem kiraliyoruz yazılım içerik ve cihaz bence donanımı kendileri guncellemeli veya düşük ücretler ile guncellerlerse ona da ragziyim bu sozlesmede yazan cihaz ücretleri çok yüksek zira artı yeni abonelere 4K verip eski aboneleri 1080P de bırakmak aynı ücreti alıp haksızlık

Bu konuda bilgisi olan varmı acaba 4K ya geçiş nasıl olacak?

• Hocam 4 k yayın girdisi yok ki 4 k yayın çıktısı alasın. Sadece trt 4k için değmez diye düşünüyorum. Günümüz hd diye geçen kanalları bile 1080p değil daha çoook var 4k ya bence.

Ama son karar senin tabii ki.

• Hocam aynen dediğin gibi benim derdim de bu su andaki kanalların yayın kalitelerinin çok vasat olması özellikle bazı kanallar cidden çamur gibi kalitede, 120 ekran fullHD televizyona bağlıyorum çamur ancak 32inc monitöre bagladigimda bi nebze düzeliyor keskinlik
    Belki 720 yi fullhd diye verenler 44K diye gerçek 1080p verseler umudum o yönde yoksa benimde gerçekten su anda 4K beklentim malesef yok,
    Ayrıca yeni cihazın markasının sagemcom oldugunu öğrendim ve daha çok fazla multimedya applikasyon vs içerecek olduğunu öğrendikten sonra belki bir anlam ifade eder maksadı ile yeni cihaza geçişi düşünüyorum zaten ben değil ailem kullanıyor salondaki kocaman bilgisayarı en azından bir web browser vs olursa cihazda egale edip yer kazanmak da istiyorum
    Ayrıca cihazda gecikmeler ve yavasliklar olması da çok canımı sıkıyor
    Bu gidişle android çubuk alacağım bu turkcelli beklemektense

• Filmbox kanalı ne zaman gelecek bilginiz varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Filmbox kanalı ne zaman gelecek bilginiz varmı.
    arkadaşlar...türkcell plus şebekesine başarılar dilerim...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.