Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.891
Cevap
103
Favori
474.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SYLAS

Beni arasinlar internet icn evet ama tv den memmun dgilim diyecegim discovery kanallari yok 3aydir filmbox gelemedi hala sd kanallar
    Tv hizmeti rezalet!
  • Merhabalar,
    Ben uzun zamandır digiturk kullanıcısıyım.malum lig tv'den dolayı kullanıyorum.fakat fiyatlar artık çok yükselmeye başladı ayrıca lig tv'de de çok maç izleyecek vaktim olmuyor,pazarlık etsem dahi inebildikleri rakam belli. Turkcell+ için aradılar fiber kullandığım için ilave 10 TL'ye 2 yıl taahhütle hizmeti alabileceğimi belirttiler. Sizce digiyi bırakıp buna geçmelimiyim kullanan arkadaşlar yayınlar hd mi yoksa digiturk gibi ayrı hd bedeli alıyorlar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇepniOğlu

Tv hizmeti rezalet!

Neden rezalet? Bizde çok memnunuz. Bundan önce Tv izlemiyormuşuz. Kanal sayısı artarsa tabi ki güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

quote:

Tv hizmeti rezalet!

Neden rezalet? Bizde çok memnunuz. Bundan önce Tv izlemiyormuşuz. Kanal sayısı artarsa tabi ki güzel olur.

D-Smart ve Tivibu Ayda 70-80 liraya hem tv hem internet çok daha fazla kanal var (film ve dizi cabası) !
  • quote:

Orijinalden alıntı: easternmediterranean

quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

quote:

Tv hizmeti rezalet!

D-Smart ve Tivibu Ayda 70-80 liraya hem tv hem internet çok daha fazla kanal var (film ve dizi cabası) !

Alıntıları Göster
    Fiber + TV plus daha uygun. Kanal sayısı konusu biraz göreceli bence. @ÇepniOğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: cigo35

Merhabalar,
    Ben uzun zamandır digiturk kullanıcısıyım.malum lig tv'den dolayı kullanıyorum.fakat fiyatlar artık çok yükselmeye başladı ayrıca lig tv'de de çok maç izleyecek vaktim olmuyor,pazarlık etsem dahi inebildikleri rakam belli. Turkcell+ için aradılar fiber kullandığım için ilave 10 TL'ye 2 yıl taahhütle hizmeti alabileceğimi belirttiler. Sizce digiyi bırakıp buna geçmelimiyim kullanan arkadaşlar yayınlar hd mi yoksa digiturk gibi ayrı hd bedeli alıyorlar mı?
    Hocam tek pakette tüm kanallar dijiturkle kiyasla kanal sayisi oldukca az ama fiyat olarak da ucuz tabii
  • quote:

Merhabalar,
    Hocam tek pakette tüm kanallar dijiturkle kiyasla kanal sayisi oldukca az ama fiyat olarak da ucuz tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Alıntıları Göster
    Turkcell TV aboneliği için illa fiber internet mi olması gerek? Ayrıca binaya sistem mi döşeniyor kablonet gibi? İnternet TTNET olsa olmaz mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKYILMAZ

Turkcell TV aboneliği için illa fiber internet mi olması gerek? Ayrıca binaya sistem mi döşeniyor kablonet gibi? İnternet TTNET olsa olmaz mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Fiber olmazsa bağlanamıyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drwhoo

Fiber olmazsa bağlanamıyor hocam.

Teşekkür ederim bilgi için.
  • quote:

Adsl yada fiber olması farketmiyor. İnterneti Superonline'dan alıyor olmanız gerekiyor sadece o zaman tv hizmetini kullanabiliyorsunuz

• quote:

quote:

Adsl yada fiber olması farketmiyor. İnterneti Superonline'dan alıyor olmanız gerekiyor sadece o zaman tv hizmetini kullanabiliyorsunuz

Eksik bilgi hocam, tv ye kutu bağlatıp evde televizyondan izleyecekseniz fiber olması şart, herhangi bir malzeme olmadan cepten bilgisayardan falan izleyecekseniz 3g bile yeterli.

superonline sitesinden alıntı:

''Taahhüt süresi içerisinde taşınma durumunda, taşınılan bölgede fiber internet hizmeti bulunmuyorsa Turkcell TV+ aboneliği iptal olacaktır. Turkcell TV+ sadece fiber internet hizmeti ile verilebilmektedir. Bu sebeple ADSL kampanyasına geçilmesi durumunda, Turkcell TV+ hizmetinden doğan cayma bedelleri yansıtılmayacaktır.''

• quote:

Orijinalden alıntı: drwhoo

quote:

quote:

Eksik bilgi hocam, tv ye kutu bağlatıp evde televizyondan izleyecekseniz fiber olması şart, herhangi bir malzeme olmadan cepten bilgisayardan falan izleyecekseniz 3g bile yeterli.

superonline sitesinden alıntı:

''Taahhüt süresi içerisinde taşınma durumunda, taşınılan bölgede fiber internet hizmeti bulunmuyorsa Turkcell TV+ aboneliği iptal olacaktır. Turkcell TV+ sadece fiber internet hizmeti ile verilebilmektedir. Bu sebeple ADSL kampanyasına geçilmesi durumunda, Turkcell TV+ hizmetinden doğan cayma bedelleri yansıtılmayacaktır.''

2 gün önce müşteri hizmetleri aradığında bu konuyu özellikle sordum,2 sene taahhüt istiyorsunuz evden taşınma durumum var gittiğim yerde fiber yoksa nasıl kullanacağım dedim. Arkadaş bana fiber yerine adsl abeniliği ile devam edebileceğimi yayın almama bir engel olmayacağını belirtti. Sizin alıntı yaptığınız yazı güncel mi bilmiyorum ama yazıldığı gibiyse zaten ciddi sıkıntı.

• Benimde ısrarlı sorularım ve araştırmalarım sonucu sadece fiber. Taşınırsan muhtemelen tv fiyattan düşer ama adsl de devam ettirirler

• Bence artik turkcell tv plus atak yapmasi lazim.filbox kanallari diger platformlarda kanallari geliyor bizde kipirdama yok.bu markadan beklentimiz daha fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: femre78

Bence artik turkcell tv plus atak yapmasi lazim.filbox kanallari diger platformlarda kanallari geliyor bizde kipirdama yok.bu markadan beklentimiz daha fazla
    arkadaşlar...türkcell plus şebekesi seçip izlemek seçeneğindeki filimlerinin korku ve erotik sahneleri mozayiklenerek sansürleniyormu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 8 Şubat 2016; 1:19:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...türkcell plus şebekesi seçip izlemek seçeneğindeki filimlerinin korku ve erotik sahneleri mozayiklenerek sansürleniyormu...

Sen ne diyorsun. Sigara bile mozaikleniyor.
  • femre78 F kullanıcısına yanıt
    Turkcell gibi bir fitmaya yakismadi bu platform arkadaslar sizden ricam mhden talep veriniz kanallar icin Discovery vs

• Siz hala gelişim mi bekliyorsunuz hahaha :) Bir yol ilerlemez bu saatten sonra üyelik sona erince yenilemem asla Filbox daha cazip.
  • Taahut var napam gelissin de bir ise yarasin 2yil boyunca :)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.