Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.891
Cevap
103
Favori
474.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam her kanalda oyle ornegin dun atv de bir dizi vardi bitis saati 23.00 gozukuyor ama saat 23.30da bitiyor ondan dolayi boyle bir sonraki programida kaydetmenizi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Hocam her kanalda oyle ornegin dun atv de bir dizi vardi bitis saati 23.00 gozukuyor ama saat 23.30da bitiyor ondan dolayi boyle bir sonraki programida kaydetmenizi öneririm
    Merhabalar bende 3lü avantaj paketini düşünüyorum ama bir iki sorum var... Ev paketi ile ev eğlence paketi arasında ne fark vardır bunun için tam bir açıklama bulamadım cevap veremediler... İki genel olarak tavsiye eder misiniz superonline tahhütüm bitiyor ondan ya 3lu avantaj yada tab 4 lü bi kampanya varmış ikisinden biri olacak... Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oist

Merhabalar bende 3lü avantaj paketini düşünüyorum ama bir iki sorum var... Ev paketi ile ev eğlence paketi arasında ne fark vardır bunun için tam bir açıklama bulamadım cevap veremediler... İki genel olarak tavsiye eder misiniz superonline tahhütüm bitiyor ondan ya 3lu avantaj yada tab 4 lü bi kampanya varmış ikisinden biri olacak... Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam kanal olarak bir fark yok ikisinde de sinema tvler dahil tüm kanllar açık, ev paketinde bulut sürücüsüne 50 saat kayıt imkanı var, 1. kanalda sürekli filmler oluyor farklı başlıklarda(aile, komedi, aksiyon gibi) bunlardan aile animasyon türk filmi gibi salonlar açık hatırladığım aksiyon komedi kapalı. Eğlence paketinde 100 saat bulut kayıt hakkı, ne işe yaradığını bilmediğim ek profil oluşturma var ve 1. kanalın içindeki tüm salonlar açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: drwhoo

Hocam kanal olarak bir fark yok ikisinde de sinema tvler dahil tüm kanllar açık, ev paketinde bulut sürücüsüne 50 saat kayıt imkanı var, 1. kanalda sürekli filmler oluyor farklı başlıklarda(aile, komedi, aksiyon gibi) bunlardan aile animasyon türk filmi gibi salonlar açık hatırladığım aksiyon komedi kapalı. Eğlence paketinde 100 saat bulut kayıt hakkı, ne işe yaradığını bilmediğim ek profil oluşturma var ve 1. kanalın içindeki tüm salonlar açık.

Alıntıları Göster
    2016 da 3 lü fırsat 3 ay bedava kampanyasına sanki 10 tl zam yapılmış, karşılığında her yöne ayda 100 dakika konuşma bedava gelmiş,

50 Mbps hız için kotayı da 150GB dan 125 GB a düşürmüşler

• quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

2016 da 3 lü fırsat 3 ay bedava kampanyasına sanki 10 tl zam yapılmış, karşılığında her yöne ayda 100 dakika konuşma bedava gelmiş,

50 Mbps hız için kotayı da 150GB dan 125 GB a düşürmüşler

Alıntıları Göster
    Arkadaslar digiturk belasından sonra düzgün bir şekilde tv izleyebilmek istiyorum artık kopmadan takılmadan.Sizce tv+ iyi bir hizmet mi? Tivibu ve benzeri platformlarla karşılaştırınca nasıl? Annem izleyecek televizyonu ve birkaç film kanalı olsun istiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

• catacombofdevil kullanıcısına yanıt
    İşin gerçeği digitürk ün üstüne bence yok ama standart bir kullanıcı için tv+ yeterli hocam

• JusT_SmiLe kullanıcısına yanıt
    Hocam digitürkden ağzımız yandı bir kere.İş ahlakı yerlerde olan bir firma tek sorun o da değil küçücük bir hava olayında yayın tamamen gidiyor bıktık artık.Korkum tv+ da da takılma olması bazı kişiler sık sık takıldığını yazmış çünkü.Bulunduğum bölgede fiber var ve 1 ping ile gayet güzel bağlanıyorum fakat tv hizmeti için emin olamıyorum.2 yıl taahhut verilerek alınan bir hizmet oldugu için de korkmuyor değilim biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catacombofdevil

Hocam digitürkden ağzımız yandı bir kere.İş ahlakı yerlerde olan bir firma tek sorun o da değil küçücük bir hava olayında yayın tamamen gidiyor bıktık artık.Korkum tv+ da da takılma olması bazı kişiler sık sık takıldığını yazmış çünkü.Bulunduğum bölgede fiber var ve 1 ping ile gayet güzel bağlanıyorum fakat tv hizmeti için emin olamıyorum.2 yıl taahhut verilerek alınan bir hizmet oldugu için de korkmuyor değilim biraz.
    Bana ilk Huawei kutu taktılar, ama tv ile uyumsuz olmuş. (kumanda çalışmadı takılıo kitlenio) sonra IKON marka (amino dedikleri) kutuyu taktılar. hızı fena değil ama güncelleştirme yapamıyorum. öyle bir seçenek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 30 Ocak 2016; 19:59:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Bana ilk Huawei kutu taktılar, ama tv ile uyumsuz olmuş. (kumanda çalışmadı takılıo kitlenio) sonra IKON marka (amino dedikleri) kutuyu taktılar. hızı fena değil ama güncelleştirme yapamıyorum. öyle bir seçenek yok.

Alıntıları Göster
    Bugün Turkcell Tv'yi bağlattım. Gayet güzel. Bu kadar iyi performans beklemiyordum açıkçası. Herkese tavsiye ederim.
    Kanal geçişleri hızlı, donma yok, içerik tatmin edici. 25 mbps bağlantı 75 gb AKK internet bağlantısının yanında bedavaya gelmiş gibi oluyor.

• shockwave error kullanıcısına yanıt
    Guncelleme geldikce otomatik guncelliyor kutu

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Guncelleme geldikce otomatik guncelliyor kutu
    Bende şu an digiturk de mevcut. İkisi arasında dağlar kadar görüntü farkı var gerçi ama yinede turkcell tv fena değil. kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Bende şu an digiturk de mevcut. İkisi arasında dağlar kadar görüntü farkı var gerçi ama yinede turkcell tv fena değil. kullanılır.

Alıntıları Göster
    Docubox'ta TR Altyazı mevcut (fakat bazı belgesellerde var bazılarında yok gittikçe çoğalıyor) halde bulunmakta.Filmbox ve Fast&Fun gelsin artık sizlerde arayın MH'lerini.
  • Bana denilen sey su bazi randevu lar belirledik finansal acidan gorusmeler surecek dediler

• Kanallarin altyazilarini ayarlayabiliyor muyuz? Renk punto vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

Kanallarin altyazilarini ayarlayabiliyor muyuz? Renk punto vs.
    arkadaşlar...türkcell plus şebekesine şubat ayında dünyaca meşhur yeni kanallar gelsin yakışır...
  • quote:

Kanallarin altyazilarini ayarlayabiliyor muyuz? Renk punto vs.
    @mehmet 1905
    Hayır, ayarlayamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 2 Şubat 2016; 10:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

@mehmet 1905
    Hayır, ayarlayamıyoruz.

Alıntıları Göster
    Adamlar arıyor. İnternetinizden tv plustan memnun musunuz diye. Hoş bir davranış.
  • quote:

@mehmet 1905
    Hayır, ayarlayamıyoruz.

Sagolun hocam. Rengi gectim de puntoyu ayarlayabilsek guzel olurdu

• quote:

quote:

@mehmet 1905
    Hayır, ayarlayamıyoruz.

Sagolun hocam. Rengi gectim de puntoyu ayarlayabilsek guzel olurdu

Alıntıları Göster
    Ben de kampanya kapsamında odamda tv izleyebilmek için aldım. 22" monitöre bağladım, görüntü iş görüyor. Ancak 40-50" tvde bu görüntü kalitesi ne kadar tatminkar olur emin değilim.

• TzisTa kullanıcısına yanıt
    Beni arasinlar internet icn evet ama tv den memmun dgilim diyecegim discovery kanallari yok 3aydir filmbox gelemedi hala sd kanallar

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.