Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.891
Cevap
103
Favori
473.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam digiturk ten sonra kesinlikle aratır dsmart ve kablotv de dahil. Ama bu işte ekonomi giriyor devreye. Kampanyalı fiyat ve geri sarma özelliği ön plana çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Hocam ben goruntu olarak pek fark goremedim ama kanal sayisi olarak yetersiz ama soyle youtubeye girme faceye girme ozellikleri gelirse guzel olur

anladım hocam tesekkurler. takılma donma vs oluyormu ?
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ilk aldigimda kanali acinca 4saniyeye donuyordu uzakdan guncelleme ile cözdüler dahada sorun olmadi suana dek dondugunu gormedim birde fox tv hd yayinlaniyordu bugün sd olmus yeniden arayip mhye sorarken youtube menusunu d sordum gelistiriliyormus ilerde eklenecekmis

• quote:

Orijinalden alıntı: JusT_SmiLe

Hocam digiturk ten sonra kesinlikle aratır dsmart ve kablotv de dahil. Ama bu işte ekonomi giriyor devreye. Kampanyalı fiyat ve geri sarma özelliği ön plana çıkıyor.

digitürke dünyanın parasını veriyorum internete de öyle. birinden vazgecmem lazım. internetten vazgecmek anlamsız. gecen birine misafir gitmiştim 10 dk inceledim hoşuma gitti ayda da 14.90 mıs fiber e ek. o manada mantıklı geldi aslında.
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    60tl internt ek 10tl veriyorsun ev telefonu 100dk ve turkcell tv veriyorlar 69tl ilk 3ay bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

60tl internt ek 10tl veriyorsun ev telefonu 100dk ve turkcell tv veriyorlar 69tl ilk 3ay bedava

benim internet 99 tl
  • Hocam internet hızına ve alanına göre tabii ki fiyat değişiyor. Bahsedilen fiyat 69.90 25 mbit hız 75gb alan + 100 ev telefonu dakikası + tvplus.

Hız , alan veya dakika değişir ise tabii ki fiyat da değişecektir. Bu arada hala üye değilim adsl kullanıcısıyım , fiber için binaya hat çekme talebinde bulunacağım.

Benim için aynı anda 2 tv ye uygulanabilmesi çekici geldi. Ve ayrıca yine 200 lira civarına sattıkları internet paylaştırıcı cihaz sayesinde evin diğer odalarına da wireless paylaşım yapabileceğiz. Bunların hepsini kendi deneyimli ekibi yapacağı için biraz da rahat geliyor.

• benımki fiber 25 mpbs akk kotasız full sınırsız.
  • Yıl 2016 kanallar hala aynı insan birşeyler ekler yahu, bedava olmasa para vermem açıkçası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bana sadece kayit ve durdur baslat ozelligi lazim turkcell tv hakkinda cok tavsiye almaya basladim. simdi bende limitsiz superonline var ama dsmart uzerinden aliyorum interneti bu sekildede kullanabiliyormuyum turkcell tv yi ?

• Muhtemelen dsmart sözleşmen bitmeden olmaz hocam.

• Arkadaslar lutfen ve lutfen 08502220222 numarasina girip telefon numaraniz ile turkcell tv musteri temsilcisinne ulasip discovery kanallarina talep veriniz .
    Bu arada fox kanalinin hd si karsilikli olarak durdurulmus yeniden eklenmesi icin calismalar varmis. Youtube ozelligi gelistirilip ilerde guncellemeyle verilecekmiş

• quote:

Muhtemelen dsmart sözleşmen bitmeden olmaz hocam.

hadi ya halbuki bana herhangi bir baglantin olsa yeter kablo cekip makinaya bagliyorlarmis bu sekilde kullanabilirsin dediler ama bunu diyen musteri hizmetleri degildi tabi. yani internetidemi onlardan almam lazim hocam ?

• İstanbul Ataşehir tarafındayım, yayın ortalama 1 saattir kesik nedendir acaba?
  • Fightboxa dil destegi verildi

• Filmboxdan alinan bilgiye gore Filmbox Hd Fastfunbox Hd eklenecek Docubox ve Filmbox altyazili Fastfunbox ve Fightboxa Dublaj verilecek ki suan Fightboxa dil verildi docubox a da altyazi menusu olusturuldu ama altyazi yok suan. Fashionbox kanlina dil destegi verilmeyecek

• Hocam tabii ki en doğru cevabı m.h. verecektir. Bence superonline'ı bir ara.
    Dsmart superonline üzerinden veriyor tamam ama dsmart ı iptal ederseniz indirim tutarını ve ceza v.s. talep edecektir

• quote:

Hocam internet hızına ve alanına göre tabii ki fiyat değişiyor. Bahsedilen fiyat 69.90 25 mbit hız 75gb alan + 100 ev telefonu dakikası + tvplus.

Hız , alan veya dakika değişir ise tabii ki fiyat da değişecektir. Bu arada hala üye değilim adsl kullanıcısıyım , fiber için binaya hat çekme talebinde bulunacağım.

Benim için aynı anda 2 tv ye uygulanabilmesi çekici geldi. Ve ayrıca yine 200 lira civarına sattıkları internet paylaştırıcı cihaz sayesinde evin diğer odalarına da wireless paylaşım yapabileceğiz. Bunların hepsini kendi deneyimli ekibi yapacağı için biraz da rahat geliyor.

Hocam 2 tv derken 2 tv ye baglayip 69 lira mi aldilar? Bugün baglattim ben tek tv ye kutu baglayip gittiler.

• drwhoo kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim superonline tv düşünmemin sebebi aynı anda 2 tv ye kurulabilmesi. Digitürk ten usandım şu an 42-43 lira fatura geliyor + 65 lira internet. Biz 2 televizyonda kullanıyoruz digitürk ü, o yüzden 2 tv ye uygulanan içinde de internet olan bir tarifeye geçme düşüncesi ile superonline tv ye geçmeyi düşünüyorum. Digiturk te hd tayin belgesel film herşey ek ücret ve bana pahalı geliyor artık. Bana göre tivibu superonline dan 1 tık önde. Ve yine bana göre seneye süper lig maçlarını tivibu alacak ama maalesef tivibu 1 eve 1 kutu koyabiliyor. Ama superonline 14.90 karşılığında 1 kutu daha veriyor. Ve superonline 'ın 14.90 lık kutusu birkaç kanal eksik olsa da digitürk ten tek eksiği tekrar izle seçeneğinin olmaması.

• Fightboxdaki sorun giderildi yeniden dil destegi saglandi Filtv kutuda Hd yazmasada suan Hd yayinda

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.