Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.891
Cevap
103
Favori
473.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 seneden uzun süredir kullanıyorum. ayrı bant genişliği kullanıyor TV+. Bir yandan internet hızınızı sonuna kadar kullanıp diğer yandan HD film izleyebiliyorsunuz TV+'da.

Takılma sadece akım korumalı priz üzerinden TV+ cihazınızı internete bağlarsanız oluyor. Kablo çekip bağlarsanız sıkıntısız çalışıyor.
  • Mh ile gorsdum su youtube ozelligi gelistirme asamasindaymis tarih vermedilr ama kisa zamanda eklenecekmis geribildirim olarakda discovery kanallarini talep ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

1 seneden uzun süredir kullanıyorum. ayrı bant genişliği kullanıyor TV+. Bir yandan internet hızınızı sonuna kadar kullanıp diğer yandan HD film izleyebiliyorsunuz TV+'da.

Takılma sadece akım korumalı priz üzerinden TV+ cihazınızı internete bağlarsanız oluyor. Kablo çekip bağlarsanız sıkıntısız çalışıyor.

Kablo çekip bağlarsanız derken?Ayrı bir prize bağlamaktan mı bahsediyorsunuz.Yakın zamanda ben de TurkcellTv+ almayı düşünüyorum.Zaten fiber 50 mbit internet kullanıyorum.Takılma sorunu olmaz diye düşünüyordum ama sizin ifadeniz içime kurt düşürdü açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 14 Ocak 2016; 11:33:23 >
  • waterfall_man kullanıcısına yanıt
    Bende modem ve Turkcell TV, duvar prizine bağlı olan çoklu akım korumalı prize bağlı olarak elektrik alıyor ve bir sıkıntı çıkmıyor. Arkadaşın problemi de ilginçmiş.
  • Elektriğinden bahsetmedim. Ben interneti elektrik prizinden alıyorum. ekli cihaz akım korumalı prize takılırsa ve o şekilde internet bağlantısı sağlanırsa sorun çıkıyor.

http://content.hwigroup.net/images/products_xl/161887/tp-link-av200-nano-powerline-adapter-starter-kit.jpg
  • VipLife kullanıcısına yanıt
    Aslında çok az insan biliyor elektrikten internet sinyallerini alabileceğini, bu da bir bilgi olsun.
  • neden aspor yok?
  • quote:

Elektriğinden bahsetmedim. Ben interneti elektrik prizinden alıyorum. ekli cihaz akım korumalı prize takılırsa ve o şekilde internet bağlantısı sağlanırsa sorun çıkıyor.

http://content.hwigroup.net/images/products_xl/161887/tp-link-av200-nano-powerline-adapter-starter-kit.jpg

buna benzer ama bunla alakasız daha küçük bir parçaya duvardan gelen kablo takılıyor, yine ondan cıkan bir ayrı kabloda modeme gidiyor.

bundan bahsediyorsanız eger herkeste bu şekilde bağlı zaten ? başka bir türlü bağlantı şeklimi var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 14 Ocak 2016; 20:48:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Laynis

Aslında çok az insan biliyor elektrikten internet sinyallerini alabileceğini, bu da bir bilgi olsun.

arkadaşım...elektirik pirizi üzerinden internet sinyali nasıl oluyo yaw bence güzel gelişme heralde türkiyede az yerde böyle yöntem var tahminim...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Bu hizmeti yurt dışında Google veriyor ama Türkiye'de yok. Arkadaşın iki mesaj üstte verdiği bir link var, o ürün aldığınız internet hizmetini başka odalara elektrik hattı üzerinden taşımaya yarıyor. Yani Superonline, TT Net gibi yeni bir hizmet almıyorsunuz ama aldığınız internet sinyallerini başka odalara iletebiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laynis

Bu hizmeti yurt dışında Google veriyor ama Türkiye'de yok. Arkadaşın iki mesaj üstte verdiği bir link var, o ürün aldığınız internet hizmetini başka odalara elektrik hattı üzerinden taşımaya yarıyor. Yani Superonline, TT Net gibi yeni bir hizmet almıyorsunuz ama aldığınız internet sinyallerini başka odalara iletebiliyorsunuz.

Kendi evimizde bu sistemi kullanabiliriz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Elektriğinden bahsetmedim. Ben interneti elektrik prizinden alıyorum. ekli cihaz akım korumalı prize takılırsa ve o şekilde internet bağlantısı sağlanırsa sorun çıkıyor.

buna benzer ama bunla alakasız daha küçük bir parçaya duvardan gelen kablo takılıyor, yine ondan cıkan bir ayrı kabloda modeme gidiyor.

bundan bahsediyorsanız eger herkeste bu şekilde bağlı zaten ? başka bir türlü bağlantı şeklimi var ?

Herkeste bu şekilde bağlı değil, apartmanın elektrik hattı gürültülüyse maalesef sağlıklı çalışmıyor , o durumda modemden TV+ cihazına direk hat çekiyorlar.

Elektrik hattını network ağına çeviren cihazı 100-200TL arası tüm teknoloji marketlerden edinip kullanabilirsiniz. Ekstra bir hizmet değil, ayrıca bir ücretlendirmesi bulunmamaktadır. Sağlıklı bir elektrik şebekesi (ki çoğunlukla sıkıntı yok) yeterlidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Herkeste bu şekilde bağlı değil, apartmanın elektrik hattı gürültülüyse maalesef sağlıklı çalışmıyor , o durumda modemden TV+ cihazına direk hat çekiyorlar.

Elektrik hattını network ağına çeviren cihazı 100-200TL arası tüm teknoloji marketlerden edinip kullanabilirsiniz. Ekstra bir hizmet değil, ayrıca bir ücretlendirmesi bulunmamaktadır. Sağlıklı bir elektrik şebekesi (ki çoğunlukla sıkıntı yok) yeterlidir.

halihazırdaki anlattıgım şekliyle alsam % 100 sorunmu cıkar peki ?

• Çok büyük ihtimal sorun yaşamazsınız. Unutmayın ki size sağlıklı hizmet vermek Turkcellin görevi. Hizmet sağlıklı değilse rahatlıkla cayabilirsiniz.
  • Cok buyuk bir rezalet fox hd yayini bitmia sd ye gecmis

• Mh ye sordum fox kaynkli sanirkm bir calismami ne varmis ondan dolayiymis tekrar Hd olarak eklenecekmis

• ev paketiyle eğlence paketi arasındaki fark nedir arkadaslar ? kanallar aynı gibi ? kiralanan şeylerdemi farklılık var ?
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    50 saat ek kayit alani bazi plus salonlari ve bazi sec izle filmleri acik mesela gecen ay shrek serisi veriyordu kanal fazlasi yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

50 saat ek kayit alani bazi plus salonlari ve bazi sec izle filmleri acik mesela gecen ay shrek serisi veriyordu kanal fazlasi yok yani

nasıl hocam siz memnunmusunuz ? görüntü kalitesi nasıl ? kronik problemleri varmı ? digitürk ten sonra cokmu kötü gelir ?
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben goruntu olarak pek fark goremedim ama kanal sayisi olarak yetersiz ama soyle youtubeye girme faceye girme ozellikleri gelirse guzel olur

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.