Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.891
Cevap
103
Favori
473.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eski bir d-smart kullanıcısıyım aynı zamanda super fiber de kullanıyorum.
    dsmart taahhüt bitiminde 16 tl ödediğim standart aile paketine 24 tl, taahht verirsen 21 tl deyince kan beynime sıçradı.

Ne yapayım derken paralelde super fiber taahhüümünde bittiğini öğrendim ve onu güncelleyeyim dedim.
    birde öğrendim ki turkcell tv kampnyası varmış.
    Eskiden 25 Mps/75 AKK + 300 dk ev telefonuna 62 tl verirken, şimdi 24 ay taahhütle 25 Mps/75 AKK + 100 dk ev telefonu + turkcell tv ye 69 tl ödeyeceğim, ayrıca 3 ay da ücretsiz.

dsmart kan emicilerinden kurtuldum valla.

Açıkçası dsmart kalitesini bulamazmıyım diye şüphelerim vardı fakat alet baya bayaa iyiymiş :)
    daha detaylı inceleyemedim fakat ilk etapta gözüme çarpan, kanal d ve show tv hd değil sadece.

Ama dsmart ta aradığım bir özelliği bulamadım. Akıllı kumandasıyla hem TV hem de uydu alıcıyı ı aynı anda tek kumanda kapatabiliyordum.
    Fakat turkcell tv nin kumandasında bu özelliği aradım, bulamadım.

Tek kumanda ile televizyonu da kapayabilen var mı ?
    Değilse ortalıkta 2 kumanda mı gezeceğiz ?

Kumandasına klavye bile koymuşlar, baya civcivli bi alet ama bu özelliği koymamışlarsa ayıp olur valla !

Tek kumanda ile çözümü olan varsa ve söylerse sevinirim.

• mgezici M kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi bir ayar yok maalesef

Youtube ozelligi gelicekdi o noldu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar. Turkcell Tv kullanirken internet hizindan mi kullaniyor ? Kota sorunu yok ama birsey indirirken tvde sorun oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

Arkadaslar. Turkcell Tv kullanirken internet hizindan mi kullaniyor ? Kota sorunu yok ama birsey indirirken tvde sorun oluyor mu ?

Bende hiç sorun olmuyor internet hızında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇepniOğlu

quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

Arkadaslar. Turkcell Tv kullanirken internet hizindan mi kullaniyor ? Kota sorunu yok ama birsey indirirken tvde sorun oluyor mu ?

Bende hiç sorun olmuyor internet hızında.

Netlil nasil kanallarin ? Bende 4k tv var ?

• dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Hocam 4k olması birşey değiştirmez şu an 4k lık bir yayın yok maalesef. 0.5 k var desem yalan olmaz. O da hd yayın yapan kanallar. Diğerleri hepten sıkıntı , onlara da çeyrek k diyelim. 4k tv ler boyut olarak genelde baya büyük olduğu için Hd yayınları kısmen güzel izlersiniz diğer kanallar ise biraz bulanık olacaktır. Maalesef satın alırken gördüğünüz ekran kalitesini evde bulamayacaksınız çünkü orada yüksek kaliteli video açıp gösteriyorlar ha bi bluray film atar izlersiniz capcanlı o ayrı.

Bu arada tv ler büyüyor ama odalar küçük olabilir. Ek olarak tv ne kadar büyük ise o kadar uzaktan izlemekte fayda var görüntü güzelliği açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusT_SmiLe -- 11 Ocak 2016; 2:28:04 >
  • Merhaba arkadaşlar, şu an D-Smart+TTNet+Telefon toplam 125 TL gibi bir fatura ödüyorum. Taahhüt ay sonu bitiyor, aklımda 69 TL'lik Superonline Fiber+Turkcell TV+Telefonu Superonline'a taşımak var, hem fatura yarı yarıya düşer, hem adam gibi internet kullanırım diyorum. Sizce Turkcell TV D-Smart'ı aratır mı? D-Smart HD kutu falan güzel ama anladım ki klasik kanallardan fazlasını izlemiyoruz, artık UEFA maçıdır, güzel filmdir falan özel bir olayı da kalmadı, yani genel televizyon kullanımı açısından kalite nasıl? Çanak anten gibi akıcı olsun istiyorum, işin içine internet girince pek güven olmuyor ama, normal yayınlarda donma oluyor mu ne diyorsunuz?
  • steelpanther kullanıcısına yanıt
    Tcell tv+ kanal listesi web sayfasında belli bunlar yeter diyorsanız netlik ve kanal hızı sorunu yok (fiber üzerinden) Standart yerliler yanında daha çok FOX kanalları ve NG izleniyor, Sinema tv kanalları bayat geldi bize

Çanak ile birlikte deniyorum netlik farkı da görünmüyor bende. kanal değişimi HD uydu alıcısından biraz daha iyi gibi.

Internet hızında 150GB/50mbit için 60 mbit'e kadar görüyoruz hız testinde tv+ çalışsın çalışmasın farketmiyor, hız ve kota için.
  • mastor1 kullanıcısına yanıt
    Kanallar yeterli geldi, o listede olmayanlar da var sanırım, Halk TV mesela TV rehberinde gözüküyor, listede yok. Benim derdim böyle internet hizmetlerine güvenememem, zamanında Digiturk Play'den maçları izliyordum, kanser etmişti donmaktan, bazı derbileri hiç açmıyordu. Sonuçta aile kullanımı olacak, çok da izlenmiyor ama izlendiği o kısa sürede donmasın, kalitesi düşmesin yeter.

• Halk tv cep uygulamasinda var tv kutusunda yok nedense?

Donma vs yok ama sizin bolgede olur onu bilemem begenilmezse 7 gunde iade hakki vardir en azindan

• Ben de dsmart kullanicisiydim ilk çıktığından beridir ama artik kanal izleyememe hatasi gina vermişti bu tvplus sayesinde ozellikle bundan kurtuldum ileri geri sarma özelliği ise süper herşeye değer...

• Merhaba arkadaşlar bende turkcell tv+ almak istiyorum ama tavsiye edermisiniz kurulum vs ücreti alıyorlarmı ?
    www.superonline.net
    Yanında TV+ Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/yaninda-turkcell-tv-plus
  • Arkadaslar bazılarınız görüntü kalitesi iyi demiş bazıları kötü demiş. ben su an digitürk iq plus kullanıyorum. 55' HDTV. görüntüyü 1080P yapabiliyor kutu tabi ups özelliği ile. yinede görüntü ciddi manada başarılı diyebilirim ancak tahhütlerim bittiği için digitürk abarttı aylık ücreti. kısacası ne dersiniz alınırmı ? benım icin önemli olanlar HD belgesel kanalları. gerisi cokta umrumda değil acıkcası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matarese

Merhabalar, 2.5 senedir superonline fiber internet kullanıcısıyım, hiçbir sorun yaşamadım, şimdi turkcell tv+ hizmetine de abone olmayı düşünüyorum ama bu hizmeti kullanan arkadaşlara bir sorum var, bu sistemden yararlanmak için evde bağlantılar tam olarak nasıl yapılıyor?

Evde içerideki odada eski bir lcd tv var, odada uydu kablosu takacak yer yok şu anda kablo tv altyapısı üzerinden analog yayın izliyoruz, turkcell tv+ abonesi olsam bu tvde turkcell tv+ yayınını izleyebilir miyim? iptv hizmeti olduğu için uydu kablosuna gerek yok sanırım direkt kendi cihazı internete bağlanıyor yayınları ordan alıyor galiba ama kutu ile tv arası bağlantı nasıl yapılıyor hdmi üzerinden mi?

Bir kutusu ve kumandası geliyor kablo ile modeme bağlanıyor kutu ,kutu tv'ye hdmi ile bağlanıyor ve kurulum tamamlanıyor

Bu arada arkadaşlar Tv+ kullanıcıları Müşteri hizmetlerini arayıp Discovery ve Eurosport kanalları için talepte bulunur ise kanalların gelme ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler rica ediyorum herkes arayıp kanalları talep edebilirse sevinirim

Hocam selam. bende fiber modem var 4 tane LAN cıkısı var. bende dördüde aktif. yani sizin yazdıklarınızdan anladığım turkcell TV alırsam bu 4 cıkıstan birini turkcell TV ye ayırmak zorundayım ? doğrumu anladım ?

• bu arada benim gibi merak edenler için böyle bir video mevcut.

İlker KÜREŞİRyoutube
    Turkcell Tv Nasıl Kullanılır
    https://www.youtube.com/watch?v=vjrpGoqk_rQ

ve böyle bir inceleme

www.teknokulis.com
    Teknoloji haberleri ve teknoloji ürün incelemeleri için teknolojinin k?sayolu TeknoKulis
    http://www.teknokulis.com/incelemeler/medyaoynatici/2014/12/15/turkcell-tv-plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 11 Ocak 2016; 21:15:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

quote:

Merhabalar, 2.5 senedir superonline fiber internet kullanıcısıyım, hiçbir sorun yaşamadım, şimdi turkcell tv+ hizmetine de abone olmayı düşünüyorum ama bu hizmeti kullanan arkadaşlara bir sorum var, bu sistemden yararlanmak için evde bağlantılar tam olarak nasıl yapılıyor?

Evde içerideki odada eski bir lcd tv var, odada uydu kablosu takacak yer yok şu anda kablo tv altyapısı üzerinden analog yayın izliyoruz, turkcell tv+ abonesi olsam bu tvde turkcell tv+ yayınını izleyebilir miyim? iptv hizmeti olduğu için uydu kablosuna gerek yok sanırım direkt kendi cihazı internete bağlanıyor yayınları ordan alıyor galiba ama kutu ile tv arası bağlantı nasıl yapılıyor hdmi üzerinden mi?

Bir kutusu ve kumandası geliyor kablo ile modeme bağlanıyor kutu ,kutu tv'ye hdmi ile bağlanıyor ve kurulum tamamlanıyor

Bu arada arkadaşlar Tv+ kullanıcıları Müşteri hizmetlerini arayıp Discovery ve Eurosport kanalları için talepte bulunur ise kanalların gelme ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler rica ediyorum herkes arayıp kanalları talep edebilirse sevinirim

Hocam selam. bende fiber modem var 4 tane LAN cıkısı var. bende dördüde aktif. yani sizin yazdıklarınızdan anladığım turkcell TV alırsam bu 4 cıkıstan birini turkcell TV ye ayırmak zorundayım ? doğrumu anladım ?

Aynen öyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

quote:

Aynen öyle

hmm olmadı bu iş o zaman.. hepsini kullanmam gerekiyor. teşekkürler.

• Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar, sormak istediğim bir konu var ben superonline nın 3 ü 1 arada olan paketini almayı düşünüyorum ancak baktığımda süperonline fiber altyapısı Türkiye genelinde çok sayılı yerde mevcut benim ofisimde beşiktaşta bu durumda bu kampanyadan yararlanamıyormuyuz? bulunduğum bölgede ttnet fiber altyapısı var ancak superonline dan fiber nerede sorgulattığım zaman superonline adsl alabilirsiniz diyor açıkçası oldukça da avantajlı bir kampanya benim için zira 2 sabit hat taşıyacağım, tv olacak birde internet hizmetinden yararlanıp 59 lira fatura ödemek oldukça cazip geliyor, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
  • sakgoz79 kullanıcısına yanıt
    Hocam Fiber şart Tv icin adsl uzerindende tv veremiyorlar

• Arkadaşlar Turkcell TV+ kutusunu alıp başka bir fiber turkcell superonline aboneliğinin olduğu bir modeme bağlarsak da çalışır mı?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.