Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.891
Cevap
103
Favori
473.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fezalii

Arkadaslar bir problemim var yasayan oldu mu. Simdi kumanda da kanal degistirme tuslari ve rakamlar var malum. Atiyorum normalde 20. Kanala gitmek isterseniz 2 ve 0 basip bir sure beklerseniz o kanala gider. Boyle yapiyorum ancak bende sag ustte 20 yaziyor ama hicbirsey olmuyor,yani hangi kanalda isem orada kaliyor istedigim kanala gitmiyor

Var mi cozumunu bilen

Kapa ac hocam cihazı duzelicektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphone_ -- 1 Ocak 2016; 20:35:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Arkadaslar bir problemim var yasayan oldu mu. Simdi kumanda da kanal degistirme tuslari ve rakamlar var malum. Atiyorum normalde 20. Kanala gitmek isterseniz 2 ve 0 basip bir sure beklerseniz o kanala gider. Boyle yapiyorum ancak bende sag ustte 20 yaziyor ama hicbirsey olmuyor,yani hangi kanalda isem orada kaliyor istedigim kanala gitmiyor

Var mi cozumunu bilen

yeniden başlatın:))
    meşhur türk çözümüdür bu ve inanın işe yarıyor...
  • Tesekkurler dediginiz gibi kapatip acinca duzeldi

Ilkinde olmamisti o yuzden yazmistim. Bi daha kapattim duzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

platformda yer alan docubox fıghtbox fashıonbox bu kanalllar onların bide üzerine filmbox hd filmbox arthouse hd fastfunboz hd ve 360tune box gelıcek ayrıca bu platformda yer alan box kanallarına da altyazı vverilecek

arkadaşım...filmbox paketi internet üzerinden şimdilik sansürsüz yayın yapıyor...rtük lisansı alıpta ülkemizdeki pilatformlara eklenince sansürlü yayınamı geçer?...filimlerin erotizim sahneleri şimdilik internet üzerinden yayın yapıldığı için kesilmiyor...benim korkum teledünya ve türkcellplus şebekelerine yakında eklenince rtük baskısıyla filimlerin erotizim görüntüleri mozayiklenirmi müşteri servisine sorunuz üzgünüm...

• Dosdum dsmarta filmbox geldi arasdir bakalim sansur varmiymis ☺
  • Bu arada hayirli olsun lig tv gelebilir

• quote:

Bu arada hayirli olsun lig tv gelebilir

Hayydaaa nereden geldi şimdi bu bilgi daha docubox'a fight box'a tr altyazı veya ses gelememişken :)
  • Lig tv sözleşmesi bitiyor diye biliyorum. Gelecek sezon bildiğim kadarıyla yeni 5 veya 10 yılık ihale açılacak. Dedikodular tivibu nun bu işi almak istediği yönünde, zaten ş.ligi ve uefa avrupa ligini de bu amaçla aldığı söyleniyor. Digitürk çok kan kaybetti bırakmak istemeyecektir ama sonuçta ihale digitürk tivibu dsmart ve turkcell arasında olacak

• JusT_SmiLe kullanıcısına yanıt
    Tamam da 2016-2017den sonra bitiyor yani daha aylar var :)

• quote:

Dosdum dsmarta filmbox geldi arasdir bakalim sansur varmiymis ☺

arkadaşım...geceleyin internet üzerinden filimboxa geçiş yaptım ve kendi gözümle araştırıp inceledim +18 ve korku logolu filim vardı seyrettim yapım orijinal çekimdi kesinlikle sansür yoktur 8 kanalıda gezdim dikkatle inceledim özellikle başarılı dünya yapıtlarını yayınlayan arthouse,extrem siporlarını gösteren fastfunbox,dövüş kanalı fightbox,oyun kanalı magscreen mi ney,moda kanalı fashionbox,belgesel kanalı docubox ve müzik kanalı tunebox hepside kaliteli yayın akışı ve görüntüye sahipmiş beğendim hepside ingilizce yayın yapıyor amerikan orijinli kanallar olabilir sanırım forumdaşım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 3 Ocak 2016; 8:10:32 >

• O kanallara altyazi calismasini filmbox yurutuyor hala calisiliyor lig tv konusuna gelinirse rekabet kurulunun karari varmis bazi platfformda yer allabilir suan aldigim bilgiye gore dsmart ve turkcell anlasma asamasindaymis

• Bunu ben de baglattim yalniz hic ama hic begenmedim. Burada turkcell tv'yi öven arkadaslar eminim daha once tivibu ya da digiturk, dsmart benzeri bir platform kullanmamistir.
    Oncelikle bu platforda hd yayin diye bir sey yok. Hd yazanlar en fazla 560p olabilir. Daha fazlasi degil. Sd yayinlar da 480p bagzisi da 560. Yani tamamen bir aldatmaca soz konusu burada. Birilerinin artik rtuk mu olur ulastirma bakanligi mi olur buna el atmasi gerek. Hd diye verdikleri sey sd kadar kaliteli degil.
    Ses de kalitesiz. Her kanalda ses duzeyi cok farkli. Sesi esitleyen ev sinema sistemim var o bile sesi esitleyemiyor.
    5+1 kanal ses yok.(trt hd, net geo, sinema,muzik kanallari)
    Ip tv ozellikleri tivibu kadar gelismis degil. Kutu cok yavas calisiyor. Kumanda kullanissiz ve ergonomiden cok uzak. Dunden beri 3 kez kutu dondu restart atmak zorunda kaldim.
    Bu platformda ise yarayan tek sey yayini geri alabilme o kadar. O da tivibu kadar pratik degil. Daha once tivibu kullanmis biri olarak soyluyorum. Her konuda kesinlikle tivibu cok daha iyi.
    2 yil tahaut verme gafletinde bulundum. 2 yil cekecegiz bunu artik. Umarim gelistirirler kendilerini yoksa ızdırap olacak bunu kullanmak.
    Tek artisi sinema, cocuk, 3 de belgesel kanalini 20 tlye vermeleri ki. Bu kaliteye bunlar 10 lira ancak eder.

• baby tv simdide ingilizce oldu :(
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hd yazisi yok ama hd yayina baslamis dil destegi yok maalesef

• portative P kullanıcısına yanıt
    Ben teleunyadan gecdim hic bir fark yok dsmart gibi platformlarda cok pahali full pakete bile yeni kanal vermior gelen kanallari ek paraya satiyor.ben teledunyayi iptal ettirdim uydunetide superonline internet alirken aldim yani övduler baya ilerisi icin yok internete gircek yok su gelecek filan bide lig tv filan vardi oda kalkmasaydi iyidi. Kanal sayisi olarak diger platformlarin oldukca gerisinde ama goruntu kalitesi hemen hemen ayni geldi bana

• Şunu farkettim geçmişe dönük kayıt yapamıyor. 12 saat geriye gidip izleyebiliyorsunuz ama ilginç şekilde geçmişe dönük izlediğiniz programı kayıt yapamıyorsunuz. Kayıt yapmanız için yayının daha başlamamış olması gerekiyor ya da canlı olarak kayıt imkanı veriyor.

Bunu yazılımla düzeltseler iyi olur. Örneğin işten geldim ve bir filmin ortasını yakaladım. Baştan izlemek istiyorum ve filmin başına dönebiliyorum. Fakat bu filmi yarın izlemek istesem izleyemiyorum çünkü 12 saatlik sınırı aşıyorum. O zaman kayıt yapar sonra izlerim diyorsunuz fakat ona imkan vermiyor. Tek seçeneğiniz var o da 12 saat içinde izlemek.
  • Turkcell TV+ Acılıyor'da takıldı off ne oldu gene tam izleyecegim birsey vardı
  • portative P kullanıcısına yanıt
    Evet, uzun uğraşlar sonucunda görüntü kalitesi problemim çözüldü. Güncelleme yaptıkları söylediler ve görüntüde anlaşılır bir iyileşme oldu.
    Saydığım diğer sorunlar çözülemedi çünkü çözülecek bir şey değil. Bu şekilde kullanacağız artık.

Edit: sadece 3 gün düzgün çalıştı. Sorunlar katlanarak devam ediyor..
    https://www.youtube.com/watch?v=1TyW2R5QsSs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 13 Ocak 2016; 9:22:24 >
  • quote:

Umarım gelir ama Netflix'in Türkiye pazarına girmesi demek zaten başka bir hizmet almak anlamına gelir. Ben bu kadar büyük global bir platformun ne Turkcell TV ile ne de başka bir platform ile işbirliği yapacağını sanmam.

Güzel haber Netflix Türkiye yayınına başladı.

Kötü haber, üstte de görüleceği üzere 12 gün önce yazdığım mesajımı alıntı yaptım yani haklı çıktım ve maalesef Netflix herhangi bir platformla işbirliğine gitmedi.

Not: İçerikte henüz Türkçe alt yazı ve seslendirme desteğinin olmadığını da belirtmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laynis -- 7 Ocak 2016; 11:38:18 >

• Bu arada Netflix ile ilgili başlık linki aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_113372874/f_//tm.htm#113372874
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.