Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.891
Cevap
104
Favori
473.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluedreamms

Programı saat saat geri alma olanağıda var. Dakika olarak geri alma o kadar yavaş değil.
    Mobil uygulamadan kayıt komutu varmı bilmiyorum ama deneyip yazacağım.

saat saat nasıl geri alıyoruz acaba? baya kurcaladım fakat bulamadım öyle birşey. mesela geçenlerde annem 3 saat öncesinde başlamış olan bir dizinin başına aldı ve izlerken reklama gelince ileri alayım dedim. 32x ileri alma hızında 10 dakika reklamın bitmesi neredeyse 5 dakika sürecekti ki pes ettik zaten. bizim cihazda mı bir sorun var yoksa? geri veya ileriye aldığımız geçmiş bir program bu arada, kaydedilmiş bir programda değil. belki öyle daha hızlı oluyordur sonuçta kaydettiğine göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wagner -- 29 Aralık 2015; 22:26:06 >
  • Da Vinci Learning hd yayina basladi Hd yazisi bugün eklenir sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wagner kullanıcısına yanıt
    1onceki programa alabiliriniz benve abartmayin 32saniye geri sarmayla 10dklik bolumu 5dk de sarmak zoru basarmak olurdu sanirim

• Babam eve bundan almis da, evde superonline fiber var. Simdi bu fiber internet akk a takilinca iptv hizmetleri de mi 3mbit uzerinden oluyor?

• iptv akk den etkilenmiyor. @jvcjvc
  • quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

iptv akk den etkilenmiyor. @jvcjvc

Cok tesekkur ederim. Peki cuzi bir fiyat farkina iptv hizmetini mutfaga da aktarmak mumkun mu? Eszamanli olarak calismalarina gerek yok yani salondaki tv yi acariz mutfaktakini kapatiriz vs olayi da olur.

• Böyle cimri bir platfirm olamaz gerçekten insan yeni filmleri herkese açar yılbaşı ayağına kanal eklemeyi geçtim bari yılbaşı özel bi kıyak yap d-snart a ağlayanlar şükretsinler bence.

• wagner kullanıcısına yanıt
    Görüntüyü durdurun, '《| ' geri işaretine basın program başına alır.
    Sinema kanalları zayıf evet, ama dsmart da kanal çok ta olsa hep aynı filmler.yani aslında pek fark yok.
    Zaten torrent kullanabiliyorsan aynı filmleri netde de bulabiliyorsun. Akk nin 75 olması da bu yüzden benim için iyi.
    Eksikliği hissedilen kanallar şu;
    HD KanalD
    HD show tv
    Discovery hd kanalları
    HD TRT Belgesel
    Halk tv ve ulusal tv
    Bir kaç avrupa kanalı cnn, BBC, bloomberg, CNBC , Eurosport gibi kanallarda de olursa uydu platformları kendilerini kötü hissetmeye başlarlar kanısındayım.

• Bu arada mobil app ta program kaydet seçeneği var. Fakat app şarjı sömürdü. Kapalıyken bile çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

iptv akk den etkilenmiyor. @jvcjvc

Cok tesekkur ederim. Peki cuzi bir fiyat farkina iptv hizmetini mutfaga da aktarmak mumkun mu? Eszamanli olarak calismalarina gerek yok yani salondaki tv yi acariz mutfaktakini kapatiriz vs olayi da olur.

Hocam digiturk teki gibi yan oda seçeneği çıkartmışlar. 14.90 fiyat yazmışlar. Yani 2 tv de kullanmak istiyorsan toplam fiyata + 14.90 eklemelisin. Ben tivibu bağlamayı düşünüyordum ama 1 internet e 1 tv dediler. Benim eve 2 lâzım e fiber de olduğu için biraz da mecburen turkcell tv ye kaydım

• baby tv v birkac kanal daha ekranin ortasinda olmaya basladi.diger kanallarda sorun yok fakat bu 2-3 kanal ekran boyutu ufaldi.sizde de boyle mi ?
  • filmbox kanalları yeni yılda türkcell tv plusa gelir umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 1 Ocak 2016; 12:32:22 >
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Dsmarta eklendiler fakat görüntü kalitesi ve içerik kalitesi olarak şuan vasat durumda filmbox kanali.Dublaj yok sadece altyazı var onda da senkronizasyon sorunu oluşuyor.

• gefe16 kullanıcısına yanıt
    Filmbox kanalinda altyazi var sadece tum kanallarda yok tum kanallarda altyazi calismasi bitince eklenecekmis ocak subat gibi eklenir herhalde

• Hocam bir sorum olacaktı şu yayını geri - ileri sarma ile ilgili.

Mesela eve geç geldik dizinin ain dakikaları ya da diziyi kaçırdık herneyse. Tek tuşta dizinin başlangıç saatine aldık, bir süre sonra reklam girdi 10 dakika ileri almak istedik dakika girebiliyor muyuz ya da 5 er 10 ar dakika birden atlatabiliyor muyuz yoksa eski nesil kademe kademe ileri mi sarıyor
  • Yakin zamanda mhyi aradinizmi youtube ozelligi geliyormu
  • 32 saniyeye kadar hizlla sarabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Filmbox kanalinda altyazi var sadece tum kanallarda yok tum kanallarda altyazi calismasi bitince eklenecekmis ocak subat gibi eklenir herhalde

Filmbox kanalları nedir arkadaşlar?
  • platformda yer alan docubox fıghtbox fashıonbox bu kanalllar onların bide üzerine filmbox hd filmbox arthouse hd fastfunboz hd ve 360tune box gelıcek ayrıca bu platformda yer alan box kanallarına da altyazı vverilecek
  • Arkadaslar bir problemim var yasayan oldu mu. Simdi kumanda da kanal degistirme tuslari ve rakamlar var malum. Atiyorum normalde 20. Kanala gitmek isterseniz 2 ve 0 basip bir sure beklerseniz o kanala gider. Boyle yapiyorum ancak bende sag ustte 20 yaziyor ama hicbirsey olmuyor,yani hangi kanalda isem orada kaliyor istedigim kanala gitmiyor

Var mi cozumunu bilen

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.