Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.891
Cevap
104
Favori
473.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube gelecek derken su ilk aldigim zaman 6ay once yakinda youtubeye faceye twittere gireceksiniz diorlardi o zellik sonunda geliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bunu ilk çıktığı zaman bağlatmıştım.Hatta telefon,internet,tv hepsi içinde 60 tl idi o zaman.Bağlandıktan 2 gün sonra bir sıkıntı oldu ve 3 gün boyunca ne tv,ne telefon,ne de interneti kullanamadık.Sonra sinirden söktürüp uydunete geçmiştim.

Bir kaç sorum olacak;

1-Bu 3'lü pakete tekrar geçersem,bir cihaz sorun yaşadığında örneğin internet,tv'de yayın kesiliyor mu?Hepsi birbirine mi bağlı?
    2-Birde sadece internet ve televizyon kullanabilir miyim?Telefonu bağlatmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Youtube gelecek derken su ilk aldigim zaman 6ay once yakinda youtubeye faceye twittere gireceksiniz diorlardi o zellik sonunda geliyormu

Yüksek ihtimal gelecek dedi güncelleme ile mh hizmetleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Arkadaşlar bunu ilk çıktığı zaman bağlatmıştım.Hatta telefon,internet,tv hepsi içinde 60 tl idi o zaman.Bağlandıktan 2 gün sonra bir sıkıntı oldu ve 3 gün boyunca ne tv,ne telefon,ne de interneti kullanamadık.Sonra sinirden söktürüp uydunete geçmiştim.

Bir kaç sorum olacak;

1-Bu 3'lü pakete tekrar geçersem,bir cihaz sorun yaşadığında örneğin internet,tv'de yayın kesiliyor mu?Hepsi birbirine mi bağlı?
    2-Birde sadece internet ve televizyon kullanabilir miyim?Telefonu bağlatmak istemiyorum.

2. Sorunuzun cevabını veremem ama internet gittiğinde tv de gidiyor evet.

• Ocakda umarim gelir ayrica filmbox kanallari altyazi calismasini bitirince ekleyeceklermis kanallari tahmini bir suree veremiyoruz dedi filmbox calisanlari

• Arkadaşlar tekrar izle seçeneği var mı. Ben Digitürk te en çok bu özelliği kullanıyorum. Tamam 12 saat geri alınabiliyor ama bazen 2 gün sonra izliyorsunuz yayını nasıl oluyor bu işler. Digitürk ten sonra hangi özellikleri ararım sizce.

• quote:

Orijinalden alıntı: JusT_SmiLe

Arkadaşlar tekrar izle seçeneği var mı. Ben Digitürk te en çok bu özelliği kullanıyorum. Tamam 12 saat geri alınabiliyor ama bazen 2 gün sonra izliyorsunuz yayını nasıl oluyor bu işler. Digitürk ten sonra hangi özellikleri ararım sizce.

100 saat en az kaydetme süreniz var kaydetip ne zaman isterseniz izlersiniz...

• Hocam bugün mh yi aradım vodafone oldugum için 08502220222 den aradım ve dedimki youtube ozellıgı gleıcekmı suan elımıze ulasan bılgı yok dedı kana leklenecekmı dıyorum foxsports eklendı yakın tarıhde dıyor onu bizde bılıyoruz dedım dıscovery kanalınıda eklersenız ıyı lur dedım yakında görebilirsiniz o kanalları dedi yani mh dekı cogu kısı bılgısız suan
  • Discovery kanallarinada talep cokmus mh diyor suan kesin bir sey yok ilerde eklenebilir diyorlar

• Merhaba,

Turkcell tv+ aldim. Modemim salonda ancak ben receiveri arka odaya kurmak istiyorum.kablo cekmeden bu isi nasil halledebilirim? Powerline fiyatlari yuksek access point dusunuyorum.siz ne onerirsiniz?

• teledünya kullanıyorum, conax modül ile.
    görüntü kalitesinden şikayetçiyim. hd yayınlar bile sd gibi gösteriyor, belgesel kanalları artık hep tekrara girdi, aynı şeyleri oynatıp duruyorlar.

3 ocakta taahhütüm bitiyor ve değiştirmeyi düşünüyorum.

turkcell tv önerir misiniz? görüntü kalitesine arkadaşımda baktım, örneğin kitchen 24 hd kanalını benimkinden çok daha güzel gösteriyor. Benim televizyonum daha üst ve daha iyi mir model olmasına rağmen.

turkcell tv de kanal sayısının çok az olması hiç hoşuma gitmedi ve kumandasını beğenmedim, conax ile kullandığım için tv nin kumandasını kullanıyordum ve kutu ekstra yer kaplamıyordu. bunları kaybetmek dezavantajım olacak, ayrıca kanal sayısı oldukça az teledünya ya göre.
    peki avantajları neler.
    siz kullanıcılardan yorum almak çok daha mantıklı müşteri hizmetleri ya da satıcılarla konuşmaktansa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

teledünya kullanıyorum, conax modül ile.
    görüntü kalitesinden şikayetçiyim. hd yayınlar bile sd gibi gösteriyor, belgesel kanalları artık hep tekrara girdi, aynı şeyleri oynatıp duruyorlar.

3 ocakta taahhütüm bitiyor ve değiştirmeyi düşünüyorum.

turkcell tv önerir misiniz? görüntü kalitesine arkadaşımda baktım, örneğin kitchen 24 hd kanalını benimkinden çok daha güzel gösteriyor. Benim televizyonum daha üst ve daha iyi mir model olmasına rağmen.

turkcell tv de kanal sayısının çok az olması hiç hoşuma gitmedi ve kumandasını beğenmedim, conax ile kullandığım için tv nin kumandasını kullanıyordum ve kutu ekstra yer kaplamıyordu. bunları kaybetmek dezavantajım olacak, ayrıca kanal sayısı oldukça az teledünya ya göre.
    peki avantajları neler.
    siz kullanıcılardan yorum almak çok daha mantıklı müşteri hizmetleri ya da satıcılarla konuşmaktansa.

Fiber internet için alınacaksa olur 25 hız 75Gb kota yada 50 mbit hız ve 150GB kota isteniyorsa yanında 3lü paket Kampanyalı olarak ev telefonu ve TV+ yanında bedava olduğu için

TD veya Digitürke meraklı olanlar için kanal kapsamı az gelebilir

Benim beğendiğim özelliği kaçırdığınız bir şey olduğunda tüm kanalları geri alabiliyorsunuz

• mastor1 kullanıcısına yanıt
    evet ben de 3 lü paket almayı düşünüyorum, gerçi ev telefonum yok ama olsun :)

25mbit 75akk gayet yeterli benim için. şuan 10mbit 50 akk kullanıyorum uydu net ile.
    teledünya ya göre kanalları çok çok az ancak görüntü kalitesi konusunda emin değilim. ben mi yanlış bişey yapıyorum da teledünya kullanan arkadaşım da yok başka, kıyaslayabilmek adına.
  • Beetleguese kullanıcısına yanıt
    Bir arkadasda Teledunyayin goruntsu bi tik daha iyi demisdi kutudan kutuya fark ediyor ben de teledunyadan gecdim fark yok gibime geldi Kanal sayisi az ama eklenir bence ilerde discovery kanallari icin talep cokmus eklenebilir Birde Filmbox kanallari eklenecek garanti oda net bir tarih belli deil suan

• Kanallar bayağı eksik , ve bayağı ağır cihaz.
  • Ben geçen sene fiber interneti alırken turkcell tv hediye ettiler. Bir çok kanal gelecek dediler ama TLC den baska yeni kanal yok :) oda malum eski CNBCE. Program kaıydetme özelliği dışında bence bi artısı yok.Akşam çalıştığım için izlemek istediğimi kaydetmek için açıyorum.Onun dışında evde turkcell tv oldugu bile aklıma gelmior...
  • Taahhüt bitince çıkıcam alakası yok platform'un sinema kanalları vasıfsız filmler veriyor yeni filmlerden yok,nat geo desen zaten tüm platformlarda var fox sports da nfl ve nhl veriyor alakasız o da bizim kültürle Turkcell Tv+ yi asla tavsiye etmiyorum kimseye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

evet ben de 3 lü paket almayı düşünüyorum, gerçi ev telefonum yok ama olsun :)

25mbit 75akk gayet yeterli benim için. şuan 10mbit 50 akk kullanıyorum uydu net ile.
    teledünya ya göre kanalları çok çok az ancak görüntü kalitesi konusunda emin değilim. ben mi yanlış bişey yapıyorum da teledünya kullanan arkadaşım da yok başka, kıyaslayabilmek adına.

HD Uydu alıcı ile belirgin fark yok TV+ arasında ben ikisini de kullanıyorum, ADSL üzerinden bağlanıyorsa bilemem hız düşük olduğunda yayın kalitesini düşürüyor benim bildiğim, fiber hızlarında sorun yok
  • Murat Erkan müjdeyi verdi 4K Yayin geliyor
    Eskişehirlilere Turkcell TV Plus’ı tanıtırken televizyon izleme alışkanlıklarını değiştireceklerini kaydeden Erkan, şunları söyledi: “Tüm Türkiye’de 400 binden fazla müşteriye ulaştık. Müşterilerimiz fiber internet kotalarını etkilemeden buluta kaydettikleri içeriklere kolaylıkla ulaştıkları, canlı yayını rahatlıkla 12 saate kadar geri alarak izleyebildikleri ve aynı anda birden fazla kanalı kayıt edebildikleri TV Plus’ın üstün teknolojik özellikleri sayesinde kısa sürede evdeki eğlence deneyimlerinin önemli bir parçası olarak benimsediler. Eskişehir’deki müşterilerimizi de Turkcell TV Plus ile tanıştırıp 4K yayın keyfini yaşatmayı hedefliyoruz. 4K yayın için her türlü iş birliğine hazırız.”

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Murat Erkan müjdeyi verdi 4K Yayin geliyor
    Eskişehirlilere Turkcell TV Plus’ı tanıtırken televizyon izleme alışkanlıklarını değiştireceklerini kaydeden Erkan, şunları söyledi: “Tüm Türkiye’de 400 binden fazla müşteriye ulaştık. Müşterilerimiz fiber internet kotalarını etkilemeden buluta kaydettikleri içeriklere kolaylıkla ulaştıkları, canlı yayını rahatlıkla 12 saate kadar geri alarak izleyebildikleri ve aynı anda birden fazla kanalı kayıt edebildikleri TV Plus’ın üstün teknolojik özellikleri sayesinde kısa sürede evdeki eğlence deneyimlerinin önemli bir parçası olarak benimsediler. Eskişehir’deki müşterilerimizi de Turkcell TV Plus ile tanıştırıp 4K yayın keyfini yaşatmayı hedefliyoruz. 4K yayın için her türlü iş birliğine hazırız.”

netflix Türkiye pazarında superonline ile ortaklık yapacak demek.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.