Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.891
Cevap
104
Favori
472.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ev paketi ile ev eğlence arasındaki fark nedir. Kanallara da bakıyorum. Fx ler aynı, sinema tv ler yeni gelene 24 ay full açık. Kendi özel kanalları mi var üst pakette. Tam olarak biri bana farklarını açıklayabilir mi. Kampanyanın adi sadece turkcell tv+ sinema tv lerde hediye olduğuna göre herşey izlenebilir mi oluyo yoksa üst pakette farklı şeyler mi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombre06 -- 26 Kasım 2015; 14:54:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sombre06 kullanıcısına yanıt
    plus salonlarının bazıları acılıyor ek pakette vede bazı sec ızle fılmlerı ayrıca 50 saatte ek kayıt verıyor
  • Teşekkürler hocam o zaman 10 lira farka pekte değmez gibi duruyor. Zaten salonlarında çokta yeni şeyler olduğunu pek hayal edemiyorum.

• Baby tv yeni yilda Hd kalitesine gececk ve bu hafta ici ntv spor hHd eklenebilir

• Discovery ve animal planet kanallari bence eklenecek bugün attigimmesaja gelen cevap su
    Konuyla alakalı çalışmalarımız hala devam ediyor. İyi günleri dileriz

2ay once calismamiz yok diordu Turkcell harekete gecdi sanirim

• A spor hd ne zaman eklenecek bütün platformlarda var bir tek bunda yok

• aliann34 A kullanıcısına yanıt
    yeni yılda eklenir oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Discovery ve animal planet kanallari bence eklenecek bugün attigimmesaja gelen cevap su
    Konuyla alakalı çalışmalarımız hala devam ediyor. İyi günleri dileriz

2ay once calismamiz yok diordu Turkcell harekete gecdi sanirim

Hd lerini bekliyor olabilirler
    Yakında eklenir kanallar

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Discovery Hd turkce dip destegi verilmis bence gelir yakinda insallah

• quote:

Discovery Hd turkce dip destegi verilmis bence gelir yakinda insallah

dip desteği nedir ?

HD kanalları dün uyduya çıktı discovery network. astra 4.8e de power vu şifreli
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Dil destegi diyeckdim kusuruma bakmayin yanlis yazmisim discovery hd ye dil destegi verildi astrada die duydum dsmart vs platformlarada eklenecekmis ben en gec yilbasinda bir seyler bekliyorum cok eksik var platformda

• Turkcell TV+ çalışırken internet hızı düşüyor mu acaba? Bir önceki sayfada düşmediği şeklinde bir yazı okudum ama Turkcell TV+ Plus açıkken ve bir HD kanal izlerken internet hızım 1-2 mbite kadar düşebiliyor. Turkcell TV+ kapalı olduğunda ise 24-25 mbit hız alıyorum. Bu durum normal mi?
  • egemensehitli E kullanıcısına yanıt
    Hizi etkilemiyor sende etkiliyorsa anormal dir mh yi aramani onetirim

• quote:

Baby tv yeni yilda Hd kalitesine gececk ve bu hafta ici ntv spor hHd eklenebilir

Benım 8 aylık cocuk baby tv karsısından kalkmıyor en çok o sevinecek :)

• Shafter kullanıcısına yanıt
    foxcrime face sayfasindan aldik bu bilgiyi hemen turkcell tv ye hd si gelirmi bilemem cunku ntv spor hd heceli 1hafta oldu hala eklenmedi

• arkadaşlar...türkcell tv plus şebekesinde toplam kaç adet kanal vardır?...
  • şu anda normale dönmüş durumda. turkcell tv+ açık ve hızım düşmüyor ama gece neden öyle olduğunu öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradım. aynı binada kablosuz modemde aynı kanalı kullanan başka bir kullanıcı ya da kullanıcıların olması durumunda böyle bir durumun olabileceğini belirttiler. bu durumda kablosuz modemden kanal değişikliği yapmamı önerdiler. şu an 2.4 ghzde 11. kanalı kullanıyorum. otomatik yapınca bağlantım sık sık kesiliyor. verdikleri bilgi doğru mu bilemiyorum. yani kanal değişikliği ile alakalı olabilir mi? sizin bir bilginiz var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Baby tv yeni yilda Hd kalitesine gececk ve bu hafta ici ntv spor hHd eklenebilir

Çocuklara tv izletmek çok zararlı Hocam. Aman alıştırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

quote:

quote:

Valla 6 aylık bebeklerın elınde cep telefonu tablet gordukten sonra ben sahsen cizgi film ardından lego egitici oyuncaklar vb olarak buyutmeyı planlıyorum.
    Ayrıca tv izlerken sakin durusu sayıları harflerı vb devamlı tekrarlamalarının ılerıde etkılı olabılecegını dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

quote:

quote:

Valla 6 aylık bebeklerın elınde cep telefonu tablet gordukten sonra ben sahsen cizgi film ardından lego egitici oyuncaklar vb olarak buyutmeyı planlıyorum.
    Ayrıca tv izlerken sakin durusu sayıları harflerı vb devamlı tekrarlamalarının ılerıde etkılı olabılecegını dusunuyorum.

Bizde bebek bekliyoruz Hocam. Okuduğum ve dinlediğim kadarıyla. Küçük yaşta Tv izleyen çocukların beyin gelişimleri olumsuz etkileniyor. Şöyle bir kaynak buldum.

quote:

7 Yaşın Altındakiler
    • Hayal ile gerçeği ayırt edemediği için korku ve şiddet öğeleri içeren animasyonlar
    • Cansız nesnelere insan özellikleri yüklediği için endişe ve korku yaratan hayali kahramanların yer aldığı yapımlar
    • Kendi yetenek ve kapasitesini abarttığı, gerçekçi olarak değerlendiremediği ve çizgi film kahramanlarını da gerçek sandığı için saldırgan davranışlar içeren yapımlar
    • Algısal olarak belirgin özelliklere örneğin hızlı, renkli ve yüksek sesli görüntü akışına daha kolay ilgi gösterdikleri için fantastik yaratıkların ani değişim ya da dönüşümlerini içeren korkutucu yapımlar
    • Dikkati çabuk dağıldığı ve hızla akan görüntülerdeki bilgiyi tam olarak anlamadıkları için çok kısa süreli şiddet ya da korku içeren yapımlar
    • Davranışın altındaki niyeti değil, sonucu kavradıkları için amacı iyi olarak sunulan saldırgan davranışlar

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.