Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.890
Cevap
104
Favori
472.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde televizyon izlemeyen biri için gerçekten ideal. Yolda ya da bir yerde oturduğumda çerezlik niyetine dizi yada film izleyebiliyorum. Bağlantı hızı da hiç fena değil doğrusu. En güzel özelliği bence webden de erişilebilir olması bu hizmetin.
  • Ne yalan söyleyeyim güzel bir uygulama bence. Bu bulut teknolojisi deniyor sanırım, izlediğin programı 90 gün falan hafızada tutuyor. Canın istediğinde tekrardan bakabiliyorsun herhangi bir kota kullanımı olmadan. İyi olmuş iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkfey

Merhaba
    bize yeni bağlandı sorunsuz izliyorum ama makinada kumanda algılama sorunu var gibi.
    kanal değiştirmeye basıyorum hiç hareket yok sonra bi 5 sn geçiyor kanal değiştiriyor.
    markete giriyorum film üstüne gelmeye çabalıyorum 10 sn de gelemiyorum.
    sizde de böyle mi acaba?

Fiber üzerinden izliyoruz, Kanal geçişlerinde hız sorunu yok anında yeni kanala geçiyor yaklaşık 1sn sonra ses ve görüntü aktif oluyor,

Markette gezerken de öyle 5-10 sn falan beklemiyorsun sıkıntı olmadan normal çalışıyor
  • Yilbasinda yeni kanal eklenecekmi bilgisi olan yazsin fbtv direk Hd olarak gelecek deniliyor fbtv yilbasinda Hd ye gecebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi iş çıkarmışlar. Sürekli de gelişmekte olan bir hizmet gibi duruyor. Yılbaşından sonra yeni kanalların geleceği de konuşuluyor her yerde. Televizyonda çok vakit geçirmeyenler için birebir, istediğiniz programı istediğiniz zaman seyredebiliyorsunuz.
  • Rakiplerine göre çok geride kaç yıl oldu çıkalı hala bir avrupa futbol ligi izleyebileceğimiz bir kanal yok belgesel adına eksik ,sinema kanalları minimum 5 yıl öncesinin filmlerini veriyor

• Bana kalırsa en büyük eksi Superonline internet şartı. Yanlışsam düzeltin ben öyle biliyorum.

• sombre06 kullanıcısına yanıt
    Iptv bu kardesim. Yilbasinda filmbox kanallari gelir bence

binada fiber alt yapı varsa sadece tv alabiliyorsun yanlış bilmiorsam 29 30 tl mi ne düşünüyorum istersen 12 saat geri alabiliyorsun istediğin programı kaçırma şansın nerdeyse yok gibi birazdaha kanalların artması lazım
    http://turkcelltvplus.com.tr/EPG/jsp/webtv/#/turkcell/packages

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürkuaför -- 21 Kasım 2015; 8:08:26 >
  • arkadaşlar...turkcell tv şebekesinde yılbaşında sürpriz yeniliklerin gerçekleşebileceğini tahmin ediyorum inşallah saygı değer donanım haber uydu teknolojileri forumdaşlarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 21 Kasım 2015; 12:44:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...turkcell tv şebekesinde yılbaşında sürpriz yeniliklerin gerçekleşebileceğini tahmin ediyorum inşallah saygı değer donanım haber uydu teknolojileri forumdaşlarım...

Yani yılbaşından sonra en fazla ne olabilir ki. Ben teledünya ya neredeyse karar verdim ama yeni yılı mi beklemek lazım diyorsunuz?

Bekle biraz bencede gecen yilda ocak aylarinda kanallar eklenmisdi ben bu yilda bisiler bekliorum mh den de arayip sordum iptv lisansi cikinca bazi kanallar eklenecekmis en once filmbox kanallari

• Bir çok kanalın ekleneceğini ben de duydum. Öyle bir durum varsa eğer gerçekten hoş olur. Yani şu güzel özelliklere bir de kanal bolluğu eklenirse normal televizyonun hatta digitürkün bile pabucu dama atılır artık. Dışarda gezerken bile kafamızı kaldıramayız artık :)
  • hala isteyen herkes üye olamıyor. çok saçma.
  • Şu kanalların artması meselesi çok güzel olmuş. Tek eksik bu gibiydi. Kanallar da artarsa artık istediğimiz şeyi istediğimiz zaman izleme olanağımız olur. Güzel çalışıyorlar vesselam.
  • arkadaşlar...yeni yılda filmbox kanalları şebekeye gelebilirmiş fakat invernesin mesajında yazdığı gibi neden isteyen herkez türkcell tv plus aboneliği alamıyor zira forumdaşıma katılıyorum çünkü bencede saçma vaziyet pilatforma abonelik için illaki süperonline internet aboneliği şartını istiyorlar...telekom ve uydunet gibi diğer internet aboneleride türkcell televizyonu şebekesine abonelik yaptırabilsin halbuki forumdaşlarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 24 Kasım 2015; 14:55:08 >
  • Davinci Learning 1ocakda HD yayına gecıormus Hayırlı Olsun Resim alıntıdır
  • Verdikleri hizmet ve hizmetin sahip olduğu özelliklere nazaran gerçekten hesaplı bir uygulama. Özellikle 12 saat geriye alabilme özelliği ile muadili bir çok uygulamadan birkaç adım önde şuanda...
  • Kullanmak için şartları uygun olan herkes almalı bence. Turkcell'in diğer firmalara nazaran daha iyi olan hizmetini geçtim, ürünün özellikleri bile diğerlerinden üstün. Şu bulut teknolojisini kullanmaları gerçekten hoşuma gitti, karşıma çıkan herkese tavsiye eder oldum.
  • Fiyat-performans bakımından rakiplerinin çok ilersinde. "Yeni nesil" derler ya hani, bu da yeni nesil televizyon olacak sanırım...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.