Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.890
Cevap
104
Favori
472.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dijiturk vs nin anlasmasi var buu star vs kanallarda sen ekleyemessin platformun sahibi ekler kanallari starla anlasirsa neden star hd gelmesin atv filan uyduda acik bedava yani onlari hemen koymuslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemden mi bağlantı alınıyor yoksa fiber dönüştürücüden mi? Abonelik düşünüyorumda modem ile oda alakasız yerlerde. Yine kablo karmaşasına gireceğiz sanırım. Wireless bağlantı olabilseydi iyiydi.

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    Modemden

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Modemden mi bağlantı alınıyor yoksa fiber dönüştürücüden mi? Abonelik düşünüyorumda modem ile oda alakasız yerlerde. Yine kablo karmaşasına gireceğiz sanırım. Wireless bağlantı olabilseydi iyiydi.

Modemden bağlantı.

• Discovery vs özel kanallar olmaz anlarımda uyduda olan show hd a spor hd FB tv neden hala eklenıyor. Bu arada show ntv kanal d nın hdleri yılbasında uyduda acılacakmıs dogrumu acba
  • mastor1 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.
    Sorunsuz ve iyi.
  • Filmbox Live Support (Filmbox)
    23 Eki 09:43

Sayın Kullanıcımız,

Tüm kanallarımızla ilgili Türkçe altyazı çalışmalarımız bulunmakta olup, bittiğinde tüm kanallarımız Turkcell TV'de yer alacak.

Saygılarımızla,

İyi günler dileriz.
    Filmbox Live Destek Ekibi

Filmboxdan cevap kanallar geliyor eklenecek kanallar gilmbox hd filmbox arthause hd fastfun hd 360tunebox hd olmasi lazim ayrica docuboxada turkce destegi saglanacak platformdan buyuk bi atak geldi hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 23 Ekim 2015; 15:03:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Filmbox Live Support (Filmbox)
    23 Eki 09:43

Sayın Kullanıcımız,

Tüm kanallarımızla ilgili Türkçe altyazı çalışmalarımız bulunmakta olup, bittiğinde tüm kanallarımız Turkcell TV'de yer alacak.

Saygılarımızla,

İyi günler dileriz.
    Filmbox Live Destek Ekibi

Filmboxdan cevap kanallar geliyor eklenecek kanallar gilmbox hd filmbox arthause hd fastfun hd 360tunebox hd olmasi lazim ayrica docuboxada turkce destegi saglanacak platformdan buyuk bi atak geldi hayirli olsun

Hocam nerden aldınız bu bilgiyi

• Email atdim destek ekibine gelen cevap bi 2hafta oncede attim gorusmeler suruyor dediler dün attim boyle cevap geldi anlasma saglanmis umarim bu kanallari herkrse verirler ek para istemezler

• arkadaşlar, bugün itibarı ile turkcell tv +ev ile +eveğlence de mevcut tv kanallarının tam listesini yazarmısınız?
    ev ile eveğlence arasındaki farklar nedir?....

50 Mbps fiber internetim var (turkcell superonline)

65" tv de full hd izleyeceğim... donma olurmu? yayın kalitesi nasıldır? .....
    dreambox uydu alıcı ile turksat ve hotbird uydularını ve dsmart yayınlarını izliyorum..... karşılaştırmalı olarak yayının akıcılığı ve görüntü kalitesi nasıldır? bununla karşılaştırınca bana önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 27 Ekim 2015; 0:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

arkadaşlar, bugün itibarı ile turkcell tv +ev ile +eveğlence de mevcut tv kanallarının tam listesini yazarmısınız?

dreambox uydu alıcı ile turksat ve hotbird uydularını ve dsmart yayınlarını izliyorum..... karşılaştırmalı olarak yayının akıcılığı ve görüntü kalitesi nasıldır? bununla karşılaştırınca bana önerirmisiniz?

ev eğlence arasındaki fark için tcell web sitesine bakabilirsiniz, cep ve tablettten izlenen kanalları da biraz farklı

Ben de 50mbps fiberle kullanıyorum 55" ekranda uydu alıcı ile kayda değer bir fark yok görüntü ve akıcılık aynı donma falan da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

arkadaşlar, bugün itibarı ile turkcell tv +ev ile +eveğlence de mevcut tv kanallarının tam listesini yazarmısınız?

ev eğlence arasındaki fark için tcell web sitesine bakabilirsiniz, cep ve tablettten izlenen kanalları da biraz farklı

Ben de 50mbps fiberle kullanıyorum 55" ekranda uydu alıcı ile kayda değer bir fark yok görüntü ve akıcılık aynı donma falan da yok

Artik ben de tvplus üyesi olacağım kuruluma gelecekler bakalim nasil olacak uydudan sonra...ev eglence aldim 24.90 tl herşey açık olsun diye....

• Bu sezon sonu lig tv ihalesi varmia yeniden Turkcell TV umarm busefer anlasirda lig tv gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Bu sezon sonu lig tv ihalesi varmia yeniden Turkcell TV umarm busefer anlasirda lig tv gelir

valla iyi olur 2 sene taahhüt verdik iyileşir böylece sistem
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    ilk basda anlasdılar gleıcekdı ama nolduysa anlasmayı bozdular
  • Androidden uygulama yapmışlar ama uygulamada sinema kanalları telif nedeniyle bu cihazda yayınlanamaz gibi bir uyarı çıkıyor ve göstermiyor. ne anladım ben bu işten...
  • Bedava olmasa almazdim 3 lu pakette 50mbit 150gb kota ev telefonu tasirsan 69tl tv+ Yaninda hediyesi
    TT ye bosuna sabit ucret verecegine 3 kat kota ve fiber hizina cikmak avantajli 50gb ttnet kotasi 1 haftada dolyordu
    Uyduda olanlardan farkli birkacı natgeo belgesel kanali var onlarda ayni seyler tekrarliyor
    Film ve dizileri zaten internetten izliyoruz

• arkadaşlar...türkcell plus şebekesine kasım ayında gelebilecek yeni kanallarla ilgili malumatınız nedir?...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Ocağa kadar gelmez yeni bisiy bence

• Sanirim aralik da filmbox kanallari eklenecek olmadi en gec ocakda

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.