Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.890
Cevap
104
Favori
472.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wascure

a spor neden yok acaba?

Ocak ayında bir çok sözleşme aktif olacakmış büyük ihtimal gelir 2016'da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım...yılbaşında türkcell tv şebekesi mütiş şekilde pek çok yeni yerli ve yabancı kanalı pilatforumunamı ekleyecekmiş sen bilgiyi nerden öğrendin forumdaşım...
  • Yumurcak tv yi kaldırdılar, baktim o gruba ait tüm kanallar kaldırılmış(samanyolu,kanaltürk vs.), bu kadar keyfe keder uygulama yapılmazki taahüt olmasa iptal ederim,
    tek izlediğimiz çoçuk kanalı yumurcaktı(Niloya:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERSUM

quote:

Orijinalden alıntı: msonerb

Kablosuz görüntü aktarıcılar parazitli oluyor,
    wifi ile aktarımda yavaş olmakta,
    elektrik tesisatından network u de denedim akşam satlerinde donmalar oldu, akşam hatta çalışan cihaz artınca parazit artiyor hız yavaşlıyor.

powerline üarinden kurulum istedim yaparız ama memnun kalmazsınız bunu bilerek istersenizde şikayetçi olmazyacağınıza dair imza alıp kurarız dediler bende kurdurmadım yakında wirelles adaptör çıkacak dediler bu kablosuz modem çıkış tarihi hakkında bilginiz varmı ve sıkıntısız kullanılabilirmi ayrıca ben neti karşı daire ile ortak kullanıyorum ve modem orda aradan ethernet ile elektrik hattına verdim

Benim model tv ye yakin ama mobil olsun diye powerline almıştım ama akşam saatlerinde donmalar olunca iade ettim, tabi bu benim oturdugum yerdeki akşam artan manyetik alandan da olabilir.

• Teledunyayada ocakda kanal eklenecek deniyor star hd muhabbeti donuyor siz bu haberi nereden aldiniz gecen yilda ocakda kanal eklenir dediler fx ng people gitti kanalturk beyaz hd filan geldi

• Musteri Temsilcisinden yeni calismalar yeni yıl icinde sonuclanmasi yuksek ihtimal dedile

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇepniOğlu

Musteri Temsilcisinden yeni calismalar yeni yıl icinde sonuclanmasi yuksek ihtimal dedile

arkadaşım...müşteri servisi yeni çalışmalar 2016 yılında sonuçlanır derken cinemax axn hbo canal + diva universal vesayire gibi dünyaca meşhur şifreli özel filim kanallarının türkcell tv plus şebekesine gelebileceklerinimi kastediyor?...
  • Hadi insallah dicovery serisi viasat serisi ve eurosport gelse tamamdir benim icin bide su yerel kanallarin hdleri gelsin yeter yeni cikan filboxda bile bu kanallar var

• bu platforma discovery hd kanallar ve spi kanalları eklenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Musteri Temsilcisinden yeni calismalar yeni yıl icinde sonuclanmasi yuksek ihtimal dedile

arkadaşım...müşteri servisi yeni çalışmalar 2016 yılında sonuçlanır derken cinemax axn hbo canal + diva universal vesayire gibi dünyaca meşhur şifreli özel filim kanallarının türkcell tv plus şebekesine gelebileceklerinimi kastediyor?...

Siz detaylı bir seyler biliyor gibisiniz ben o kadar bilmiyorum

• Simdi ocagi merakla bekliyorum ne kanallari gelicek acaba teledunyaya ocakda star hd gelicekmis tv+ada gelse ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Siz detaylı bir seyler biliyor gibisiniz ben o kadar bilmiyorum

arkadaşım...sadece hayal kurdum bilgim yoktur...saygılar...

• 150Gb kotalı 50 Mbps hız fiber internet bağlandı ve ev telefonu taşındı

Tcell TV+ kusursuz çalışıyor decoder CAT5 kablo ile bağlı, HD uydu alıcıya göre bir tık daha net canlı görüntü veriyor.

PC telefon ve tablet üzerinde de sorunsuz.

TV+ çalışırken de indirme hızı düşmüyor gene net 50 Mbit görüyorsunuz.

Teknik açıdan gönül rahatlığıyla tavsiye edilir

Kanallar ve içerikleri konusunun gelişmesi gerekiyor.
  • mastor1 kullanıcısına yanıt
    Bizim ilk bahlattimizda bi vergi borcu varmis soylemediler direk neti 128kbpsye indirmisler hizi ona tagmen turkcell tv sorunsuz calisiyordu her kanal ve filmler yani farkli bir sunucusu var heralde... Kanallar yavas yavas ekleniyor aldimdan bu yana 5 6 kanal eklendi izlenecek guzel kanalla ve dahada eklenicekmis arkadas 2016da eklenicek diyor hadi hayirlisi

• Merhaba arkadaslar filmbox vs kanallari Turkcell tv ye gelebilirmis faceden sordum gorusmelerin devam ettigini ve docubox fightbox kanalini 2ay icerisinde turkcelestireceklermis

• Arkadaşlar farklı modem ile kullanımı çözebilen oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Merhaba arkadaslar filmbox vs kanallari Turkcell tv ye gelebilirmis faceden sordum gorusmelerin devam ettigini ve docubox fightbox kanalini 2ay icerisinde turkcelestireceklermis

Özel mesaj ile mi sordunuz?
  • Evet diger kanallar icin gorusnelerimiz suruyor docubox hd ve fightbox hd yede 2ay icerisinde tr altyazi destegi verilecekmis

• Discovery ye attigim mesajda Turkcelk TV ile calismaniz varmi kanaliniz eklenicekmi dedim cebap olarak boyle bir calismamiz bulunmamaktadir dedi of Turkcell

• Arkadaşlar atv filan hd iken show tv ya da star neden hd değil.bu kanallar normalde digitürkte hd değil mi ?Bir ayar mı yapmak gerekiyor?Eve ye bağlattımda pek bi bilgim yok,yardımcı olursanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.