Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.890
Cevap
103
Favori
472.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gitmez insallah mobile gelirmi bilemem nat geo peogle ve discovery setiside gelirse tamamdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

FX Hd Foxcrime hd ve foxsport hd geri geldı walkıng dead baslamadan once cok guzel oldu bu nat geo peoplede gelırse tadından yenmez

Umarım geri gelidi diye sinema tvleri kapatmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

FX Hd Foxcrime hd ve foxsport hd geri geldı walkıng dead baslamadan once cok guzel oldu bu nat geo peoplede gelırse tadından yenmez

Umarım geri gelidi diye sinema tvleri kapatmazlar.

Ev+ paketi uyeligim var eger 3-4 kanal daha gelince bazılarını sadece EvEğlence paketine açar Ev+'a kapatırlarsa,yani tüm kanalları izlemek için digiturk'te olduğu gibi yok spor paketi yok belgesel paketi muhabbetine girerlerse ben çıkarım zaten digiturk'e d-smart'a benzemiyor diye aldım Bugün MH'lerini aradım Eurosport1-2 kanallarını talep ettim sizde MH'lerini arayarak talepte bulunursanız çalışmalarını hızlandırırlar.

• müşteri servisine telefon açıp türkcell tv plus şebekesine erotik kanalları eklemelerini isteyen abone vatandaş oluyomu merak ederim
  • Discovery serisi gelsin benim icin kanal sayisi yeterli seviyeye gelir teledunya kullaniyorduk onceden orda belgesel kanallari yeterliydi burda cok az viasat explore doscovery kanallari nat geo peogle gelirse tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

müşteri servisine telefon açıp türkcell tv plus şebekesine erotik kanalları eklemelerini isteyen abone vatandaş oluyomu merak ederim

Hocam sen digiturk u bitirdin, buraya da mi sardirdin erotik kardesim :)

• Arkadaşlar Turkcell TV yi başka odada nasıl kullabilirim? Kablo uzatma hariç, kablosuz medya aktarımı kullanan var mı aramızda?
  • webkurdu47 kullanıcısına yanıt
    Kablosuz görüntü aktarıcılar parazitli oluyor,
    wifi ile aktarımda yavaş olmakta,
    elektrik tesisatından network u de denedim akşam satlerinde donmalar oldu, akşam hatta çalışan cihaz artınca parazit artiyor hız yavaşlıyor.
  • msonerb M kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Access Point (kablosuzdan kabloluya) kullanınca da sıkıntı çıkar yani değil mi?

• webkurdu47 kullanıcısına yanıt
    Turkcell tv yi Tp-link AC750 RE200 menzil genişletici ile kullanıyorum oldukça memnunum..

Bu ürünü faturaya ek taksitle superonline dan da temin edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterman -- 1 Ekim 2015; 18:50:14 >
  • waterman kullanıcısına yanıt

Bunu almıştım iptal ediyorum o zaman? Bant genişliğiyle alakalı durum galiba.

Cevap için teşekkürler.

• Fox un Hdsi eklenmis nat geo peogle de tekrar eklendi

• Tüm cemaatle yakınlığı olan kanallar çıkarıldı Bugün Samanyolu Mesaj Yumurcak Tv dahil. Yumurcak TV neden çıktıysa

• İzledim kanallar degil zaten nat geo peopl gelmesi iyi oldu

• Hocam internetten arasdirdim bu kanallar teror orgutu kanallari sayiliyormus artik fetullah gulenin ya savcilikda kapattiriyormus tivibudada kaldirilmis diğer platformlardanda silinir yakinda

• Eurosport 1-2 HD gelsinde çıkan kanallar zaten internette de uyduda da yayınları devam ediyor isteyen ordan izlemeye devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇepniOğlu

Eurosport 1-2 HD gelsinde çıkan kanallar zaten internette de uyduda da yayınları devam ediyor isteyen ordan izlemeye devam eder.

Bide a spor hd de gelsin

• quote:

Hocam internetten arasdirdim bu kanallar teror orgutu kanallari sayiliyormus artik fetullah gulenin ya savcilikda kapattiriyormus tivibudada kaldirilmis diğer platformlardanda silinir yakinda

Tivibuda sadece STV ve Kanaltürk var yakında oda çıkarılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: msonerb

Kablosuz görüntü aktarıcılar parazitli oluyor,
    wifi ile aktarımda yavaş olmakta,
    elektrik tesisatından network u de denedim akşam satlerinde donmalar oldu, akşam hatta çalışan cihaz artınca parazit artiyor hız yavaşlıyor.

powerline üarinden kurulum istedim yaparız ama memnun kalmazsınız bunu bilerek istersenizde şikayetçi olmazyacağınıza dair imza alıp kurarız dediler bende kurdurmadım yakında wirelles adaptör çıkacak dediler bu kablosuz modem çıkış tarihi hakkında bilginiz varmı ve sıkıntısız kullanılabilirmi ayrıca ben neti karşı daire ile ortak kullanıyorum ve modem orda aradan ethernet ile elektrik hattına verdim
  • a spor neden yok acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.