Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.891
Cevap
103
Favori
473.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Murat Erkan müjdeyi verdi 4K Yayin geliyor
    Eskişehirlilere Turkcell TV Plus’ı tanıtırken televizyon izleme alışkanlıklarını değiştireceklerini kaydeden Erkan, şunları söyledi: “Tüm Türkiye’de 400 binden fazla müşteriye ulaştık. Müşterilerimiz fiber internet kotalarını etkilemeden buluta kaydettikleri içeriklere kolaylıkla ulaştıkları, canlı yayını rahatlıkla 12 saate kadar geri alarak izleyebildikleri ve aynı anda birden fazla kanalı kayıt edebildikleri TV Plus’ın üstün teknolojik özellikleri sayesinde kısa sürede evdeki eğlence deneyimlerinin önemli bir parçası olarak benimsediler. Eskişehir’deki müşterilerimizi de Turkcell TV Plus ile tanıştırıp 4K yayın keyfini yaşatmayı hedefliyoruz. 4K yayın için her türlü iş birliğine hazırız.”

netflix Türkiye pazarında superonline ile ortaklık yapacak demek.

Netflix konusunda nereden bu fikre kapıldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Laynis

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Murat Erkan müjdeyi verdi 4K Yayin geliyor
    Eskişehirlilere Turkcell TV Plus’ı tanıtırken televizyon izleme alışkanlıklarını değiştireceklerini kaydeden Erkan, şunları söyledi: “Tüm Türkiye’de 400 binden fazla müşteriye ulaştık. Müşterilerimiz fiber internet kotalarını etkilemeden buluta kaydettikleri içeriklere kolaylıkla ulaştıkları, canlı yayını rahatlıkla 12 saate kadar geri alarak izleyebildikleri ve aynı anda birden fazla kanalı kayıt edebildikleri TV Plus’ın üstün teknolojik özellikleri sayesinde kısa sürede evdeki eğlence deneyimlerinin önemli bir parçası olarak benimsediler. Eskişehir’deki müşterilerimizi de Turkcell TV Plus ile tanıştırıp 4K yayın keyfini yaşatmayı hedefliyoruz. 4K yayın için her türlü iş birliğine hazırız.”

netflix Türkiye pazarında superonline ile ortaklık yapacak demek.

Netflix konusunda nereden bu fikre kapıldınız?

Türkiye pazarına girme planları yapıyormuş netflix.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Umarım gelir ama Netflix'in Türkiye pazarına girmesi demek zaten başka bir hizmet almak anlamına gelir. Ben bu kadar büyük global bir platformun ne Turkcell TV ile ne de başka bir platform ile işbirliği yapacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laynis

Umarım gelir ama Netflix'in Türkiye pazarına girmesi demek zaten başka bir hizmet almak anlamına gelir. Ben bu kadar büyük global bir platformun ne Turkcell TV ile ne de başka bir platform ile işbirliği yapacağını sanmam.

turkcell de kotadan harcamaz sadece.
    tek farkı o olur.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, Netflix için Türk tüketicileri düşününce kota belki bir tercih nedeni olabilir. Bunu aşmak için bir ihtimal işbirliği olabilir.
  • Netflix ile ortaklık olursa bambaşka bir iş olur. Turkcell tv nin bu geri alma ve rahat kayıt olayına çok imrendim. Tivibu bile sunamiyor bunu. Kanal sayıları da artarsa gerçek bir rakip olurlar. Superonline in yanında hediye verildiğinde interneti tercih nedeni olacak benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese merhabe, ben bu soruyu sormak icin kayit oldum sayfaniza, umarim yardimci olabilecek arakadas vardir:
    Ben almanyada yasiyorum ve yeni nesil apple tv icin turkcell tv+ icin app cikmis,onu kurdum ve kullanmak isiyorum. Gecerli bir türkcell hazirkarti üyeligim var ve ayrica türkcell sayfasina online giris yapabiliyorum.
    Simdi sorum: Türkcell TV+ net- Paketini kullanabilmek icin superonline müsteriside olmam gerekiyormu? Cünkü hem iphone yada macbook ücere türkcelltvplus.com.tr'a giris yapmak istedigimde yeni süperonline müsterisi olma formunu doldurmam isteniyor, lakin buda almanyada yasadigimdan dolayi mümkün degil (misal TC numaram yok)
    SMS ile net paketini almayi denedim, NET yazip 2222 ve 3000'e yolladim, malesef 3000'e iletilemedi, ve 2222'de 3000'e net yaz ilet diyor.
    Bana yardimci olabilirseniz sevinirim.

Özkan
  • Şahsen Superonline müşterisi değilim ancak tv+ alsam internet almasam diye sordugumda yinede eve kullandığın kadar öde tarifeli internet çektiklerini biliyorum. Yani web sürümü için bu geçerli değil diye biliyorum çünkü ttnet müşterisi olmadan tivibu web alabilirsiniz mevcut netinizin kotasindan yer tek dez avantajı bu yani ttnet veriyosa müşterisi olmayana turkcell de verebilir. En rahatı parasını yollayın Türkiye'deki bi yakınınıza yaptırın derim.

• Bu gün takıldı.
    Beklentimin üzerinde.
    Kanal sayısı az bazı uydu kanalları yok. Ulusal, halk tv gibi.
    Ama gelişirse uydu platformları yıkılır.
    50 saat depolama 1080p seçeneği12 saat gerideki programı izleme gibi bir çok özellik başka bir tv izleme deneyimi sunuyor. Umarım bozulmaz.
    Sinema kanalları çok yeterli değil.
    Ama kotanın yükselmesi akıllı tvsi olanlar için şimdilik kabul edilebilir düzeyde. Gelişmesini bekliyorum. Dsmart ı da iptal edeceğim büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluedreamms

Bu gün takıldı.
    Beklentimin üzerinde.
    Kanal sayısı az bazı uydu kanalları yok. Ulusal, halk tv gibi.
    Ama gelişirse uydu platformları yıkılır.
    50 saat depolama 1080p seçeneği12 saat gerideki programı izleme gibi bir çok özellik başka bir tv izleme deneyimi sunuyor. Umarım bozulmaz.
    Sinema kanalları çok yeterli değil.
    Ama kotanın yükselmesi akıllı tvsi olanlar için şimdilik kabul edilebilir düzeyde. Gelişmesini bekliyorum. Dsmart ı da iptal edeceğim büyük ihtimal.

Çok merak ediyorum tivibu gibi tekrar izle seçeneği var mı platformda. Bazıları bulut yazmışlar bu bulut sistemi tivibu nun seç izle tekrar izle si gibi mi.

• sombre06 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam maalesef tivibu ve digiturk tekrar izle seçeneği yok. Bu üzücü benim içinde. Adamlar kayıt etme özelliği koymuşlar onun yerine bulut olarak geçiyor. Mesela sevdiğin bir diziyi ya da programı seçip kaydet diyorsun o bölümü ya da full her hafta kayıt seçeneği var ve 1 ay saklıyormuş oradan seçip izliyorsun. 50 saat normal paket kayıt hakkın var. Kaydederken başka birşey izleyebiliyorsun ama cihaz kapalı iken kaydedebiliyor musun onu bilmiyorum.

Açıklamaları ise 12 saat geri sarma özelliğimiz var geri sarıp izleyin diyorlar ama. Benim çarşamba olan diziyi kaydetmeyip ya da kaydetmeyi unutup cuma izlemeye kalksam 12 saat sınırını geçeceğinden izleyemeyecem.

Ek olarak bu özelliğin mutlaka gelmesini bekliyorum kullanmayanlar bilmeyebilir tek tek kaydetmeye uğraşmıyorsunuz zaten dizi ve beyaz show gibi programları ertesi gün tekrar izle seçeneğine atıyor digitürk istersen 3 hafta istersen 3 ay sonra izleyebiliyorsun.

Merak ettiğim ise mesela evde değiliz ama kaydetmek istiyoruz. Mobil cihazdan bu emri verebiliyor muyuz.

Digiturk ten geçeceğim çok elzem birşey değil ama internet + tv kampanyası cezbedici.

• Anladım yani birinde o var birinde bu var, hiçbiri her istediğimizi tam vermiyor. Bende ttnet taahhüt bitince Superonline A geçicem 3 lu pakette tv de var diye varken dsmart in yanına sırf bu geri alma kaydetme özelligi için istiyorum çünkü malum gün boyu tv de takılma şansımiz yok güzel bişeyi tak diye geri alıp izlemek harbiden büyük keyif. Tekrar izle dalgasına da giderlerse tam süper olur. Hele ki bu dediğiniz uzaktan kayıt imkanı var ise baya bi kolaylık hiç uğraşmadan direk istediğini izle oluyor Cevap için teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombre06 -- 28 Aralık 2015; 3:03:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

Anladım yani birinde o var birinde bu var, hiçbiri her istediğimizi tam vermiyor. Bende ttnet taahhüt bitince Superonline A geçicem 3 lu pakette tv de var diye varken dsmart in yanına sırf bu geri alma kaydetme özelligi için istiyorum çünkü malum gün boyu tv de takılma şansımiz yok güzel bişeyi tak diye geri alıp izlemek harbiden büyük keyif. Tekrar izle dalgasına da giderlerse tam süper olur. Hele ki bu dediğiniz uzaktan kayıt imkanı var ise baya bi kolaylık hiç uğraşmadan direk istediğini izle oluyor Cevap için teşekkürler hocam.

Aynı kafadayız

Bende superonline adsl var fiber kablo çekilirken binaya almamıştı büyükbaba şimdi ekip başka semtte olduğu için talep topluyorlar bizim bölgede talep belirli bir sayıya ulaştığında gelip çekecekler hattı. Tahminen 2 ay sürer dedi. Şubat a bitebilir fiber hasreti bakalım ne olacak. O zamana kadar sıkı takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusT_SmiLe -- 28 Aralık 2015; 3:08:32 >

• Arkadaşa aldık hiç memnun değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleri veya veri alırken 32x hızda bile olsa cok yavas ilerliyor. 30 saniye geri sarsam 1-2 dk anca alıyor mesela. Aynı sorunu yasayan ve cozebilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wagner kullanıcısına yanıt
    Hocam direk dakika atlatma yok mu? Yoksa sizin dediğiniz büyük sıkıntı.
    Mesela 17.35 te televizyonu açtınız. Kumandadan 16.35 yazsak veya dakika hesabı 60 galan yazsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: wagner

İleri veya veri alırken 32x hızda bile olsa cok yavas ilerliyor. 30 saniye geri sarsam 1-2 dk anca alıyor mesela. Aynı sorunu yasayan ve cozebilen var mı?

Yavaş ama bahsettiğiniz kadar değil. Süre olarak denemedim ama 2 dk için 4*32 sn diye hesaplayabiliriz sanırım. Yani 2 dk için 4 sn.
  • Programı saat saat geri alma olanağıda var. Dakika olarak geri alma o kadar yavaş değil.
    Mobil uygulamadan kayıt komutu varmı bilmiyorum ama deneyip yazacağım.

• Son zamanlarda programın başına almak istediğimde tam olarak almıyor. Başlama ve bitiş dakikaları yanlış. Mh arıyacağım bir ara.
  • Sarma ozelliginde sari tusla geriye basinca 3dk geri ileriye basinca 3dk ilei gibi seyler gelse guzel olurdu ☺ Bu arada gecis aureci bitsin Da Vinci Learning Hd yayina basliyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.