Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.893
Cevap
104
Favori
474.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuna lig tv yi getirseler uygun bir ücretle süper olacak...
  • Turkcell Bir şey demıyor ama filmbox calısmamız devam edıyor diyorlar 4440502den sorabılırısın
  • Bi cacık olmayacak.
  • arkadaşlar...türkcell tv+plus şebekesine yakında filmbox,arthousebox,madscreenbox,fashionbox,fastfunbox,fightbox,tunebox,docubox televizyonları eklenirmi?
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Docubox fightbox fashionbox varda kalan kanallar gelmedi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler. superonline taahhüdü uzatmamız şartıyla bunu teklif etti biz de gelin kurun dedik. 69 liraya olan paketten. turkcell tv+25mb internet falan. sorum şu, ilk defa duyuyorum bunu nedir neyin nesidir. internet hızını etkiler mi. hd kanallar falan var mı. genel kalite nasıl. uydu alıcısı görevi mi görüyor. artısıyla eksisiyle güncel bir değerlendirme yaparsanız sevinirim. sorularım çok
  • arkadaşlar...digitürk ve d-smart şebekelerinde erotik paket varken teledünya,filbox,tivibu ve türkcell plus üzerinde niçin erotik paket yoktur...teledünya ve tivibu ülke kurumu sayıldığı içinmi hükümetmi erotik kanalların yayınına izin vermiyo acaba merak ediyom...filbox ve türkcellplus özel şirket olduklarına rağmen neden erotik kanallar yoktur yazıklar olsun...gerçi dünya ülkelerinin televizyonlarını iptv üzerinden ayrıca pekçok çeşit erotizim yayınlarınıda seyrediyom...
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Hizi ve akkyi ejilemiyor evet hd kanalar var bazi yerel kanallarin eksik tabii onun disinda yayin sarma ozelligi ve kayit ozellikleri oldukca kullnisli ancak kanal sayisi az nat geolar ve fx foxcrime var

• bazı kanalların hd versiyonları olsa iyi olurdu ama genel olarak ben de beğendim. bize 100 tane film dedi kuran eleman. bu filmler paketimde yazanlarmış iyi hoş da. bu 100 film değişiyor mu hep aynı 100 film mi. bide ordaki dizi bölümündekilerin hepsini izlemek serbest mi. paketimde yazanlar vardı açılıyordu. ertuğrul yazayım dedim o da açıldı. paket dışı birşey yapamıyor muyuz. bunlar hep sabit mi.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Evef bazi filnler kiralanabiliyor onlar 2 ila 5lira arasinda paketteki sinena tv filmleri haftalik guncelleniyor kuran eleman ek bulgi verdimi su youtubr ozelligi yada kanal gelicek gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • s.a turkcell tv de dlna özelliği var bilgisayarıma 1-2 tane media server kurdum ama trkcl tvden dlna kısmında göremedim. Hangisini denediysem olmadı. Kutunun bu özelliğini kullanan varsa ise bilgisayardan paylaşım için hangi media server ı kullanıyor paylaşırsa sevinirim :)
  • 1 hafta icinde ben de baglaticam sanirim superonline,uzun arastirmalar sonucu,. Net iyi olsun diye superonline dedim tv+ da yaninda hediye gbi olacak 69tl ye. 27ay tahahutlu kampanyadan faydalanicam ama alo hizmetsiz. Yorumlardan anladigim kadariyla olumsuz cok bi durum yok tv+ ta.cok tv izleyen biri degilim zaten genelde belgesel izliyorum. İnsallah bir sikinti yasamam. Tavsiyleriniz yorumlariniz varsa yazarsaniz sevinirim.

• @bha41 hiç bekleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

@bha41 hiç bekleme.

O derece he :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bha41

1 hafta icinde ben de baglaticam sanirim superonline,uzun arastirmalar sonucu,. Net iyi olsun diye superonline dedim tv+ da yaninda hediye gbi olacak 69tl ye. 27ay tahahutlu kampanyadan faydalanicam ama alo hizmetsiz. Yorumlardan anladigim kadariyla olumsuz cok bi durum yok tv+ ta.cok tv izleyen biri degilim zaten genelde belgesel izliyorum. İnsallah bir sikinti yasamam. Tavsiyleriniz yorumlariniz varsa yazarsaniz sevinirim.

Var mi arkadaslar yorum yapacak olan ?

• quote:

quote:

1 hafta icinde ben de baglaticam sanirim superonline,uzun arastirmalar sonucu,. Net iyi olsun diye superonline dedim tv+ da yaninda hediye gbi olacak 69tl ye. 27ay tahahutlu kampanyadan faydalanicam ama alo hizmetsiz. Yorumlardan anladigim kadariyla olumsuz cok bi durum yok tv+ ta.cok tv izleyen biri degilim zaten genelde belgesel izliyorum. İnsallah bir sikinti yasamam. Tavsiyleriniz yorumlariniz varsa yazarsaniz sevinirim.

Ben kullanıyorum ve son derece memnunum ileri geri sarma kaydetme özelliği çok iyi ama 27 ay çok değil mi ne olur ne olmaz o kadar sürede

• quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

quote:

quote:

Ben kullanıyorum ve son derece memnunum ileri geri sarma kaydetme özelliği çok iyi ama 27 ay çok değil mi ne olur ne olmaz o kadar sürede

Tabiki de cok da tahahutsuz islem yapmiyorlar biliyorsunuz :) memnun olmaniza sevindim . İns bende de ayni durum gecerli olur.

• arkadaşlar...türkcell plus şebekesine gelmeleri gereken dünya üzerindeki meşhur bazı şifreli özel televizyonlar:...hbo premium,axn crime,canal plus,warner channel,travel channel,boing tv,sailing channel,vevo music,abc news,jasmin channel,olala tv...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...türkcell plus şebekesine gelmeleri gereken dünya üzerindeki meşhur bazı şifreli özel televizyonlar:...hbo premium,axn crime,canal plus,warner channel,travel channel,boing tv,sailing channel,vevo music,abc news,jasmin channel,olala tv...

Buradaki arkadaslar mi ekliyr kanallari?ya da mh arayip talepte bulununca hemen ekleniyor mu?

• bha41 kullanıcısına yanıt
    Hocam 25/75 lik fiber için zaten 59 lira civarı istiyor herkes. Evde digitürk de var benim. Adamlar sadece hd için 12 lira para istiyor, giriş+hd 30 liraya falan geliyor. Iq plus kutu alsanız taahütsüz fiyatı 28 lira. Siz 10 liraya film, belgesel, dizi, ulusal kanallar, çocuk, hd, geri sarma özelliği olan kutu alıyorsunuz. Tamam film dizi kanalları digitürk gibi kaliteli değil ama sırf şu geri sarma özelliği hd ler için eksta para vermemek için veririm ben bu parayı. Sözleşme süresi korkutmasın bence eğer evde internet her zaman olsun diyen biriyseniz aylık ekstranız 10 lira, fiber olmayan bir yere taşınırsanız da otomatik olarak turkcell tv aboneliğinizi kapatıp ceza yansıtmıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.