Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.914
Cevap
105
Favori
475.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jr_swish

Hocam belki bilirsiniz siz ev paketine pl gelicek mi ?

Açık olacak.
  • Premier Lig Android İos ve Webde devam ediyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhyi aradim

Premier lig kanali ne zaman geliyor bilgimiz yok
    Benim pakete acik olacakmi bilgi yok
    Yeni kanal geliyormu gene bilgi yok kapattim baska bir aramamda farkli biri cikdi 30eylul de kanal gelicekmis

• arkadaşım...filmbox üzerine telefon edip kanallarınızda rütük baskısı nedeniyle sansür başlamış abone dostum söyledi üzücü bilgi doğrumu yapımların erotizim sahneleride mozayikleniyormuş diye kadına sordum cinsellik sahneleri buğulanıyormuş üzgünüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 17 Eylül 2016; 13:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Mhyi aradim

Premier lig kanali ne zaman geliyor bilgimiz yok
    Benim pakete acik olacakmi bilgi yok
    Yeni kanal geliyormu gene bilgi yok kapattim baska bir aramamda farkli biri cikdi 30eylul de kanal gelicekmis

Ben de bugün aradım Giriş Paketi hariç hepsine açık olacak dediler bundan önce de öyle demişlerdi. Eylül sonu geliyor dediler kanalda kutuya.
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Dogru gecn haftalar gece 2civari bir filmin yarisi bulanikdi +18 sembolu vardi

• SARAN MEDIANIN SPOR KANALININ ICERI BELLI OLDU

INGILTERE LIGI
    CIN LIGI
    FORMULA 1
    NBA
    MOTO GP
    GOLF TURNUVALARI
    AVRUPA VE DUNYA VOLEYBOL SAMPIYONLARI
    DINAMOMD ATLETIZIM
    ATP VE WTA TENIS TURNUVALARI
    HBO BOKS GECES

İcerik bunlarmis Dijital Platformlar Face gurubundan aldim

• Merhaba Arkadaşlar,

Küçük kızım için TV aboneliği almak istiyorum. Halihazırda Superonline fiber optik 50 Mbps sınırsız + 150 Gb AKK aboneliğim olması nedeniyle Digiturk, D-Smart gibi alternatiflere nazaran daha cazip görünüyor.

Ancak siz kullanıcı arkadaşlardan genel kullanım açısından bazı yorumlar almak isterim:

1. TV’den film / dizi izlemek gibi bir niyetim pek yok. Yıllardır bu iş için internet ve bilgisayar kullanıyorum. Çoğunlukla çocuk kanalları için kullanacağım. Ama çok hoşuma gider belki diye 4K abonelik alsam mı? (Şu anki TV 1080p ama bir yıla falan değiştirmeyi düşünüyorum) görüntü kalitesi 4K desteklemeyen Tvlerde bile farklı diye yorumlar var? Sonra TV alınca 4K’ya geçiş daha mı mantıklı?
    2. Kanal geçişleri biraz yavaş anladığım kadarıyla. TV’den izlerken keşke D-Smart alsaydım dedirtecek kadar sıkıntı var mı? 4K kutuların performans olarak daha iyi olduğu söyleniyor; bunun için bastırayım mı?
    3. TV’ye bağlantı mevcut modemden kutuya ethernet, kutudan da TV’ye HDMI ile oluyor sanırım, doğru mu? Bilgisayar (ekstradan web tv vs kullanılmayacaksa) gerekli değil, doğru mu?
    4. Ekstra ses sistemim var; optik bağlantı ya da başka bağlantı imkanı var mı?
    5. TV’den izlerken Adil kullanım kotasından gitmiyor olması lazım değil mi?
    6. Başka bir odadan wireless bağlantı ile (tablet / telefon) izleme imkanı var anladığım kadarıyla. Bu durumda adil kullanım kotasından düşüyor mu, yoksa evdeki modemin sağladığı wireless ağ üzerinden mi izleniyor (AKK’dan düşmeden)

Bazı çok temel şeyleri sormuş olabilirim. Forumda baktım ama çok net yanıt bulamadım. Yanıtlayabilirseniz sevinirim.

• LarethIan kullanıcısına yanıt
    1. Çocuk kanalları güzel. 4k tv aldığında aboneliğini 4kya çevirebilirsin. 2 tane kanal için ekstra ücrete değmez.
    2. Bende hd var kanal geçişleri digiturk kadar hızlı değil. Bazen sinir bozucu olabiliyor.
    3. Evet. PC lazım değil bağlantı modemden kutuya, kutudan hdmi ile tvye.
    4. Optik çıkış var. Ama tv'den optik alman daha mantıklı; çünkü kutu 6 kanal ses vermiyor. TV'den optiği almazsan harddiskten izlediğin filmler için 6 kanal ses alamazsın.
    5. Tabiki gitmiyor. Daha neler.
  • portative P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yanıtlar için.
  • Ekim ayı ile beraber 9.90 dan başlayan fiyatlarla diyordu reklamda premier lig için

• portative P kullanıcısına yanıt
    Hd cihazlar rezalet 4k cihazlara sirf seri diye veririm para

• Fiber internetim vardı evde zaten + Turkcell tv plus (İngiltere lig paketli) fiyat olarak 79.90 TL fiyat aldım

Sorum kullananlara,
    HD TVm var fakat karasal yayın izliyorum 20 kanal felan Turkcell TV plus için öneriniz yada tavsiyeniz var mıdır ?
    Bağlatmalı mıyım ?
    Amacım karasal yayın yerine cam gibi hd izlemek ve maçları izlemek
  • Turkcell Tv ye tivibu spor ekleme gibi bir olay varmı TivibuSpor da Avrupa maçları hariç şifresiz

• merhaba arkadaşlar turkcell tv+ android media player/tv box üzerinden kendi turkcell tv+ programıyla izleyen arkadaşlar varmı acaba? kumanda ile kontrol sağlanabiliyor mu?
  • Vejez V kullanıcısına yanıt
    Bence al gitain hocam geriye sarma filan kullanisli kanal az diyecegim de siz karasal yayindan gececkmissiniz siz iyi gelir

• Arkadaşlar ben dizileri seyretmek istiyorum. Mesela The Strain 3. Sezon başladı. Abd yayınından bir gün sonra turkcell tv de oluyur ama menüden dizileri seçtiğim de sadece o hafta yayınlanmış bölüm oluyor. Gecen sezonları geçtim yeni sezonun bolumleri bile olmuyor.
    Bunun nedeni nedir. Bizi kacak dizi sitelerinden seyretmeye teşvik ediyorlar. Nasıl bir politika anlamadım.

• Haftaya kutu üzerinden izleyebileceğiz gibi maçları . Eylül sonu ekim başı gelecek dediler bugün de, hadi hayırlısı.
  • Takipteyim. Bende de 25mbps 75gb akk + turkcell tv+ev paketi var. Umarım fark çıkmadan ya da uygun bir fiyata izleme fırsatımız olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkg88tr -- 27 Eylül 2016; 8:41:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇepniOğlu

Hayır olmuyor . Bu arada alacaksanız Aile paketini almanızı öneririm malum EPL açık olacak aile paketi için müşteri hizmetleri öyle diyor.

EPL nedir hocam ?

edit. premier lig .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 27 Eylül 2016; 15:50:45 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.