Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kamil34700 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (6 Mobil) - 11 Masaüstü6 Mobil
5 sn
2.914
Cevap
105
Favori
475.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, ben yıllardır digitürk kullanıyorum ancak taahhüdüm bitince iptal ettireceğim çünkü bana 120 tl fatura gelirken aynı seyleri izleyen arkadasıma 90 tl geliyor falan sacma sapan insanı aptal yerine koyuyorlar.
    herneyse bu platformu aktif kullananan arkadaslara birkac sorum var, ona göre geçiş yaapacağım. yanıtlarsanız cok sevinirim.

1- ben süperonline fiber kullanıyorum sorunsuz, bu platformda fiber şart sanırım. misal ben hd kanal izlerken cocuk tabletten hd video acarsa benım görüntü kalitemde düşüş yada takılma vs gibi bir sorun oluyormu ?

2- hangi paketi tavsiye edersiniz? 24 ay taahhüdle 24,90 a aile paketi var sanırım. bunun bir düşük giriş paketinden farkı ne ? sitesi sacma sapan hangi kanal var o bile belli değil ?

3- 100 lerce film dizi izleyebilirsiniz derken digitürk gibi ekstra mı yoksa 24,90 tl lik aile paketinde dahilmi ?

4-görüntü kalitesi SD ve HD kanallar icin nasıl? bir digitürkdeki gibi net görüntü alabiliyormuyuz? HD kanalların çözünürlüğü ne kadar ? misal digi 1920x1080 acıyor upscale özelliği ile. inanılmaz net. attan inip eşşeğe binmişmi olurum kaba tabirle ?

5- kutunun kronik sorunları devam ediyormu ? ( geç algılama, kanal gecerken zorlanma, kitlenme vs )

6- ileri geri alma özeliiği sorunsuz çalışıyormu ? kayıt özelliği varmı ?

yanıtlarınız icin tesekkur ederim

• Turkcell TV+ yayınında kumanda düzgün çalışmıyordu, sorunu ilettiğimde ekip gelip kumandayı değiştirdi yine aynı sorun, ardından kutuyu değiştirdiler ve yine aynı sorun. Değiştiren eleman LG TV'lerle böyle bir sorun yaşandığını söyledi. İkisinin alıcıları çakışıyormuş. Gerçekten de tv kumandasında ses kısma tuşuna basılı tutup, turkce tv+'ın kumandasından menüye ve menüdeki alt menülere bastığımda daha seri çalıştı. Televizyon piyasasının 4'te 1'ine sahip bir marka ile sorunlu çalışıyor bu alet ve tam performans alamıyorum. Aynı sorunu yaşayanlar var mı? Ne önerirsiniz?
  • Biraz önce müşteri hizmetlerini arayıp kampanya bilgi kısmından bu akşamki şampiyonlar ligi maçının izlenebilirliğini öğrenebilmek için bir yere yönlendirildim. Turkcell tv kullanıcısıyım demiştim, belki de o yüzden 9 dakika bekledim sonra telefon düştü.
    Tekrar kampanyalar kısmına geldim, açan arkadaşa abone olmayı düşündüğümü, şampiyonlar ligi maçlarına şifre girip girmediğini sordum. Bizde yalnızca premier lig var ama maç trtde ise izleyebilirsiniz şifre girmez dedi ve sıklıkla beni mobile yönlendirmeye çalıştı.
    Bu arkadaş acaba kafadan mı sallıyor? Akşamki maç yalnızca tivibu diye biliyorum, belki de turkcell mobilden de izlenebilir ama maç saati evdeki Turkcell tvye şifre girecekse şimdiden kahveye falan gidelim uyarın bizim gibi acemileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Kalitede dusme olmuyor
    Aile paketi iyidir kanallar her pakette ayni ama plus salonlari kayit saati vs farkli ve aile paketine premier lig kanalida gelicek
    Filmlerin hepsi hemenhemen bedava bazi filmler parali
    Goruntu kalitesi ben teledunyadan gecdim ve teledunyadan cok farki yok
    Benim cihaz 4k hic bir sorunu yok hd cihazlar biraz yavas
    İleri geri sarma ve kayit isi cok basarili kaydettigini tabletten vs de izlemek cok hos

• The Beatles kullanıcısına yanıt
    Trt de filan yayinlanan maclar da sifre girmiyor

• Ne zaman açılıcak premier lig için olan kanal ?
  • Telefonda tablette var. Televizyonda yok. Acaba paketimle mi alakalı?

• Şuan durum ne arkadaşlar bağlatmak istiyorum ama Premier Lig kanalı yok diyorsunuz ve de örneğin maçları cuma cumartesi pazar olarak mı veriyorlar yani yoksa tüm maçları mı veriyorlar ki buna kanal sayısı yetmez sanıyorum

İnternet paketide olanlar bir fiyat yazarsa kıyas şansımız olur
  • Vejez V kullanıcısına yanıt
    Ekim sonuna kadar gelicekmis eve suan web ve cepde var

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Ekim souna kadar evdede basliyacak

• Hocam başka kanallarda gelecek mi

• Bu haftasonu ülke maçları var en azından,ama 15'inde falan başlasınlar yayına artık eylül başında belli oldu bu olay nerdeyse.
  • Saran'dan spor kanalı müjdesi! Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, katıldığı Kristal Elma Festivalinde spor kanalı müjdesi verdi.

Sadettin Saran, "Kendi spor kanalımız S Sport'u kurduk, RTÜK'ten yakın zamanda onay bekliyoruz. Bunu ilk kez Kristal Elma'da açıklıyoruz" ifadesini kullanırken, Saran Holding bünyesinde olan Premier Lig, NBA, Formula 1 gibi içeriklerin yer alacağı kanalın Kasım ayında yayın hayatına başlayacağını dile getirdi.

Yeni spor kanalı S Sport'un yayınlanacağı platformlarla ilgili de açıklama yapan Saran, "Şimdilik; Turkcell, Digiturk ve Dsmart, S Sport'u ilk yayınlayacak platformlar" dedi. kaynak ajansspor.com

• şubatta bende geciyim bari digiyi iptal ettirip
  • Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak

PAZARTESİ AKSİYON - 10.10, 21:30
    Macera, Bilim Kurgu

Oyuncular: Jennifer Lawrence, Sam Claflin, Jena Malone, Liam Hemsworth, Jack Quaid

Katniss Everdeen’in Peeta Mellark ile birlikte 74. Geleneksel Açlık Oyunları’nı kazanmalarıyla birlikte güvenli bir şekilde eve dönmeleriyle başlıyor. Kazanmak, geriye dönüp ailelerini ve yakın arkadaşlarını bırakmaları ve Zafer Turu’nu gerçekleştirmeleri anlamına geliyor. Katniss’in bir isyanın patlamak üzere olduğunu hissetmesinin yanısıra; Capitol, Başkan Snow 75. Geleneksel Açlık Oyunları’nı (Çeyrek Asır Oyunları) hazırlarken halen kontrolü elde tutuyor – fakat bu oyun, Panem’i sonsuza dek değiştirecek.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Arkadaşlar Tv+ ev paketi üyeliği olan web yayınlarını izleyemiyor mu?
  • Bizim İngiltere ligi kasıma kaldı desene :)
  • k62545 kullanıcısına yanıt
    İzliyor uygulamasindan ve web tarayicidan pcden yani

• "KIRMIZI HALI KUŞAĞI"nda Bu Akşam!

Maymunlar Cehennemi serisinin son filmi yine Oscar adayı…

"MAYMUNLAR CEHENNEMİ: ŞAFAK VAKTİ" bu akşam saat 21.0'da SinemaTV'de.

Bu mesaja eklenen görseller:

• portative P kullanıcısına yanıt
    Tv Plus İnfo kanalindan premier lig verilmeye baslandi kasima kadar burada olur nba da verilecek hafta sonu

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.