Bildirim
Türkcell TV+ Yeni Uygulaması (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Arkadaşlar yayın geriden geliyor, canlı değil? Bilen var mı neden böyle.. -
IP TV bekliyordum bu geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: PersPrensi23
Arkadaşlar yayın geriden geliyor, canlı değil? Bilen var mı neden böyle..
Şimdi tekrar test ettim, düzelmiş. Televizyon yayınına göre yaklaşık 1 dakika geriden seyir ediyoruz. Sunucu kaynaklı olabilir sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
Kanal sayısı gayet tatmin edici bence. Görüntü kalitesi çok net olmakla beraber 20 mbit sınırsız/kotasız internetim ile hiç takılmadan çok rahat izliyorum. Fakat maç zamanlarında, yoğunluğun olacağı vakit sıkıntı yaşar mıyız, kendi adıma burası muamma.
Yıldız.tv'nin paralı olmasıyla beraber Turkcell tv+ uygulaması iyi oldu. 2 lira ise hiçbir şey değil.
yıldız tv paralımı oldu?
Hey allahım ne günlere kaldık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkadım52 -- 24 Nisan 2012; 22:27:51 > -
Kontörlü telefon kullananlar abone olabiliyor mu acaba? Ben denedim işlem başarısız dedi. -
ben oldum hemde konörüm -5 lere falan. -
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Kontörlü telefon kullananlar abone olabiliyor mu acaba? Ben denedim işlem başarısız dedi.
Ben de telefondan giremedim. Aynı şekilde "işlem başarısız" diyor.
Ekleme: İnternet paketinden yemiyor mu yoksa? O zaman sıkıntı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 25 Nisan 2012; 1:01:01 > -
tüh turkcell hattım yok internetde lig tv desteklemiyor -
superonlıne fiber de kotadan harcamaması ıyı olmus begendım sahsen -
cepten girenler için 60 saat lık kota koymuşlar normal yani limitsize kota koyan adamlar bunlar her şey beklenir -
İşlem başarısız hatası alanlar 2323'e "3g" yazıp mesaj atsınlar. 3g özelliği aktif oluyor, telefon desteklemese bile farketmiyor. Böylece abone olabiliyorsunuz -
Ben de bugün denemek için geçiş yaptım. Görüntü kalitesi büyük ekranda pek iyi gelmedi bana açıkçası, tivibu daha iyiydi. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi masaüstü uygulaması olmaması çok çok kötü. Ben nette dolaşırken bir kenarda da küçük ekran tv oynasın istiyordum. Direk web sayfası üzerinden çalışması hiç iyi değil. Bir de kanal sayısı az, bazı spor kanalları, belgesel ve müzik kanalları da eklenmeli. -
Bunu benden başka kullanan yok sanıyorum. Şuan neredeyse tüm yayınlar geriden geliyor, aynı görüntüyü tekrarlıyor. Benzer bir durumu yaşayan var mı acaba ? -
Arkadaşlar Lig TV paketi alsam pişman olur muyum? 3G üzerinden izlendiği için soruyorum Android Galaxy Tab P1000 var maçların kalitesi nasıl olur sizce? -
3g den baglandigin zaman eger net pakediniz varsa paketten yiyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: _botturgec_
Bunu benden başka kullanan yok sanıyorum. Şuan neredeyse tüm yayınlar geriden geliyor, aynı görüntüyü tekrarlıyor. Benzer bir durumu yaşayan var mı acaba ?
Bazen geriden geldiği doğru. Mesela şu an Ntvspor'da Barcelona-Olympiakos basketbol maçı var. Fakat çok geriden gösteriyor, üstelik maçı da değil, önceki bir programı gösteriyor. CANLI'da olmasına rağmen anı yaşayamıyoruz. Mecburen resmi siteden takip ediyorum. Böyle olacaksa Mayıs'tan sonra Turkcell TV aboneliğimi devam ettirmem. -
quote:
Orijinalden alıntı: MarquisDeSade
3g den baglandigin zaman eger net pakediniz varsa paketten yiyor..
Peki NET paketi yoksa ücretsiz mi oluyor TV+ için girdiğimiz internet ? -
quote:
Orijinalden alıntı: M.t.K
superonlıne fiber de kotadan harcamaması ıyı olmus begendım sahsen
Keşke adsl'de de yemeseydi. Ama müşteri temsilcisinden aldığım bilgiye göre fiberde de bi süre için kotadan yemiyor. Yeterli kitleye ulaştıktan sonra akk'den yiyeceği anlamına geliyor bu da tivibu ev gibi bir uygulama olmadıkça.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eurosport nat.geo. discovery yok zaten tivibu izleme amacım bu kanallar. tv+ ta bütün kılçık anten kanalları varda kim izleyecek? normal tv varken o kalitede? 8 liraya eurosport izliyorum. nat.geo. ve nat.geo. adventure izliyorum ve üstüne formula1,d-smarttaki şifreli maçları da alman kanallarından izleyebiliyorum. tv+ şu an için lig tv dışında bir işe yaramaz bekleyip görelim. TTnet olmasada tivibu candır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X