Şimdi Ara

Türkcell TV+ Yeni Uygulaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sistem çökmüş tam adam oldular diyecektim yine ellerine gözlerine bulaştırdılar
  • Sistem çökmüs
  • izleyebilen varmı
  • sistem geri gelmiş görüntü kalitesi dvd ayarında yani hd performansı beklemeyin özellikle lig tv de 1 aylık alıcam deneme amaçlı beğenirsem devam olmadı iptal ederim cayma bedeli almıyorlarmış oda güzel
  • Giriliyor şu an
  • Ücretsiz üye olan arkadaşlar mayıs sonnunda paketi iptal etmeyi unutmayın. Okuduğum kadarıyla sözleşmede üyelik her ay başında otomatik yenilenir yazıyor. 1.90TL olsada süprizle karşılaşmayın...
  • yayınlar kaç mbps?
    samsung tv ler uygulama olarak yüklenirse süper olur.tivibudada olsa keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_blacksea

Ücretsiz üye olan arkadaşlar mayıs sonnunda paketi iptal etmeyi unutmayın. Okuduğum kadarıyla sözleşmede üyelik her ay başında otomatik yenilenir yazıyor. 1.90TL olsada süprizle karşılaşmayın...

tivibudan iyidir.
    tivibuda 3 aylık promosyonun sonunda iptal etmeyi unutanları 7.90 liralık bir hediyecik bekliyor.
  • modern soyguncu ttnete tivibu üyeliği internet iki dakika sürmeden yapılıyor ama iptali çok zor internetten iptal kabul etmiyor. En azından bu adamlar iptal sayfası koymuşlar...
  • arkadaşlar turkcell faturasız hat sahibiyim. Cebimde -7 tl kisür var. Online süper şifrem de mevcut yalnız her giriş yaptığımda işleminiz gerçekleştirilemedi diyor. Lüğtfen daha sonra tekrar deneyin diyor. Dünden beridir giremiyorum ne yapmam lazım sorun ben demi turkcellde mi?
  • tivibu taklit eder ancak bunlar onu da becerememişler !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: toggy06

lig tv sadece turkcell 3g bağlantıda veriliyormuş

Bu kötü oldu işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: laguns

tivibu taklit eder ancak bunlar onu da becerememişler !!!
    Mbit soranlara söyleyeyim 1.5-2mbit harcıyor bir kanalı canlı izlerken.

Yalnız tam ekran yapınca görüntü yeterince kaliteli değil, belki farklı codec vs kullansalar daha iyi olabilirdi görüntü. Tam ekrandan yapmazsanız görüntü iyi ama.

Onun haricinde hizmet iyi, kotadan kesmiyor, Haziran'a kadar beleş sonra da ucuz, 30 küsür kanal , programları başa sarma, dizilerin son bölümü. Kanal sayısı artarsa fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mindtrick -- 21 Nisan 2012; 16:06:20 >
  • kurtlar vadisinin göremedim.tnt için tekrar izleme seçeneği yok galiba.
  • Eğer bu uygulama kotadan yemiyorsa adil kullanımdan da yemiyordur. Demek ki veri alışverişi yapılan adrese göre kota/akk muafiyeti yapılabiliyor. Durum böyleyse, bilgisayarlardan yapılan veri alışverişini sanki bu adreslerden yapılıyormuş gibi göstererek kota/akk dışı kalınabilir. Tabi bu nasıl olacak, araştırmak lazım.
  • Turkcell vinn kullanip pc den seyredecegim
    sonra olan kotaya olacak bu nasil sacmalik
    Hem kotamdan gitsin hem uzerine seyretmek icin extrafa para vereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 21 Nisan 2012; 19:15:30 >
  • kulandım ama bi b.ka benzetemedim... haziranda kapatacağım.
  • bu 3gb muhabbetini script yada yazilim ile kandirabiliyor muyuz ? (firefox addon da olabilir tabi) ..sonucta gidip 1500-2000 tl'lik iphone alacak degiliz.Bunu illa aşmak icin bir yol vardir ...
  • SS KS alabilen varsa eklesin lütfen.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

bu 3gb muhabbetini script yada yazilim ile kandirabiliyor muyuz ? (firefox addon da olabilir tabi) ..sonucta gidip 1500-2000 tl'lik iphone alacak degiliz.Bunu illa aşmak icin bir yol vardir ...

android'de tam tersi var. bazı oyunlar 3g ile çalışmıyor. kandırıp wi-fi ile bağlıymış gibi online oynuyorsun. olay sadece 3g ise olur ama turkcell 3g diye ısrar ederlerse zor. turkcell deyince ip bazlı engelleme falan koyabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.