Şimdi Ara

Turkcell Veri Gizliliği Rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tamam hocam, tekrardan teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Estağfurullah.

• Ayni mesajdan bana geldi bugun... Gaziantep`te birisi telefon hattiyla bir sey almaya kalkmis... Turkcell`i aradim bayinin telefonunu aldim, aradim. Adam bir numarayi yanlis soylemistir ya da yazan kisi yanlis yazmistir, size gelmistir mesaj dedi. Zaten o sifre tuslanmadan hesabin numaranin icine girilemiyor, numara bilgileri gozukmuyormus.

Yalniz, yanlis kisiye mesaj attiktan sonra, mesaj atan bayi geri arayip, yanlislik oldu kusura bakmayin demeli...

Insan evde otururken boyle bir mesaj gelince neye ugradigini sasiriyor...

Turkcell musteri hizmetlerine baglanmak da ayri mesele...
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    girdiği numarayı tekrar görebiliyor mu acaba

3d şifre ekranı gibi geliyorsa girdiği numarayı da görebilir aslında kaliteli bayileri uğraşmak istemezler kullanıcıyı tedirgin ettiklerini düşünmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

girdiği numarayı tekrar görebiliyor mu acaba

3d şifre ekranı gibi geliyorsa girdiği numarayı da görebilir aslında kaliteli bayileri uğraşmak istemezler kullanıcıyı tedirgin ettiklerini düşünmezler
    Numaranin yanlis oldugunu bilmemesi mumkun degil cunku karsisindaki kisi islemi yapamiyor, sifre bana geliyor... Dolayisiyla yanlis telefona sifre yolladigini bilmemesi mumkun degil, geri aramamalari da islerini nasil yaptiklarinin bir gostergesi...

O sifre rastgele birine gittiginde o kisinin icinde bulundugu durumu dusunmuyorlar bile...

Bu ulkede hersey boyle zaten... Baskasini dusunen insan nerede, kim kaybetmis ki, biz bulalim.
  • Adam yanlış girdiğini numarayı karşısindaki müşteriye SMS gelmeyince ancak anlıyor, işi gücü yok bir de o arada milleti arayıp özür dileyecek, bir sürü tip yabancı numara diye açmayacak, saçma sapan şeyleri kafaya takanlar icin özür dileme araması yapacak valla şaka gibi, şifre sana gelmiş paylaşmadan hiç bir yerde sil geç kafana takma...

• Hocam heyecana gerek yok. Yanlışlıkla senin numaranı girmişlerdir. Bende bir yere başvururken senin numaranı girebilirim yanlışlıkla onay mesajı sana gelebilir.

Mesajı kimseyle paylaşma, sil gitsin. Bu kadar basit

• Arkadaşlar konu madem tekrar hortlamış, ben de güncelleyeyeyim. O mesajdan sonra telefonu restore ettim, Turkcell uygulamalardaki şifrelerimi değiştirdim ve numarayı kullanmaya devam ettim. Bir sıkıntı olmadı şu ana kadar çok şükür. İlk başta insanın paniklediği doğru ama pek takmamak gerekliymiş.
  • telefonu restore etmek ve şifre değiştirmedeki amaç nedir, bu süper güvenlik tedbirleri sayesinde artık hiç kimse başka bir numara tuşlarken hata yapıp sizin numaranızı tuşlayamayacak mı? yada değişik batıl inançlarınız mı var?
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Sanane birader. Keyfimin kâhyası mısın?

• adam yerine koyup sana sorun ilk yaşandığında önemsenmeyecek birşey olduğunu açıkladık, açıklamalardan tatmin olmuyorsan niye forumu meşgul ediyorsun, gördüğün üzere birşeyde olmadı, sanki bu olayın çözümü buymuş gibi bilgi kirliliği yaratmanın amacı ne, keyfinin kahyası değilim ama yalan yanlış saçma paylaşımların kahyasım, senin başına gelen gibi bir olayı yaşayıp googleda aratınca bu başlığı görecek ve bu yaptığın saçmalığı yapabilecek bir sürü insan çıkabilir, sorumsuz saçma paylaşımlar yapma.
    Gerçekten sorunların var.

• ahahah yanlış sms geliyor diye telefonu restore eden, şifreleri değiştiren sensin, yaptığının komik ve saçma olduğu söyleyip sorunlu olan benim, tamam kabul ediyorum ben sorunluyum, sen mükemmelsin...
    İkiz sim kart olayını Turkcell 2018 yılında kapattı. Ben 2019 yılında ikiz sim kart almak istediğinde Beyoğlu-İstiklal Caddesindeki Turkcell Genel Müdürlüğü personeli kaldırıldığını söyledi. Öncesinde alındıysa bilemem.
  • E-devlet'te adına kayıtlı cep telefonu numaraları gözüküyor.

Arama butonunda "Mobil Hat" yazınca çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.