Bildirim
turkcell veya avedan telefon almak istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Samsung Alma G2 al yakin fiyata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki telefon alabiliyorum dimi ? yani telefonla beraber hat alıcamda.. ayrıca g2 lg nin mi tavsiye edermisin -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalizci
peki telefon alabiliyorum dimi ? yani telefonla beraber hat alıcamda.. ayrıca g2 lg nin mi tavsiye edermisin
alamazsın sadece turk elden alırsın oda finansbank aracılığı ile yoksa 6 ay beklersin
@Jrxrısınyu ya arkadasım bana dediki turkcelle git tim kimligimle alıp geldim dedi oda benim gibi hattını yeni aldı telefonla beraber ama bi sıkıntı cıkmadı :S -
quote:
@Jrxrısınyu ya arkadasım bana dediki turkcelle git tim kimligimle alıp geldim dedi oda benim gibi hattını yeni aldı telefonla beraber ama bi sıkıntı cıkmadı :S
Bir yerde çalışıyor musun
ailemden birine aldırıcam kardesim..yani evet diyelim -
quote:
ailemden birine aldırıcam kardesim..yani evet diyelim
O zaman alırsın
off :D işte buna sevindim dünden beri içime dert olmustu sağolasın kardesim :) sence g2mi s4 mü -
quote:
off :D işte buna sevindim dünden beri içime dert olmustu sağolasın kardesim :) sence g2mi s4 mü
G2
Artık gsm operatölerinden cihaz almak eskisi gibi kolay değil...en azından turkcell'de öyle...
Yani eskisi gibi son 12 ay turkcell kullanmış olacaksın son 6 faturan cihaza göre değişiyor şu kadar olacak gibi maddelerle sınırlı değil...
Banka kredi koşulları gibi fatura ödeme düzenine bakıyolar ve birde müşteri puanın var iyiyse o puan,yine puana göre sana şu cihazı alabilirsin şunu alabilirsin diye bilgilendiriyolar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 1 Temmuz 2014; 11:03:16 >
quote:
off :D işte buna sevindim dünden beri içime dert olmustu sağolasın kardesim :) sence g2mi s4 mü
G2 al beyaz al
quote:
G2 ve s4ün performans olarak günlük kullanımda hiçbir farkı yok g2 kullanıp s4e geçen çok insan var aynı şekilde s4ten g2ye tercih meselesi şebekeden görüntülü görüşme sd kart ve batarya olayina takılmıyosan ve g2nin farklı tasarımını beģeniyosan ki ben beğenmiyorum g2yi tercih edebilirsin.
Avea daha hesaplı bilgine. -
turkcellde finans bank engeli çıktı beyler..önceden kredi çekmiştik vermediler avea hangi bankaya bağlı bilen varmı -
Nasıl alacağını bilemiyorum ama S4 yerine kesinlikle G2 almalısın, özellikle oyun oynuyorsan G2'de daha yüksek donanım var, ayrıca pil ömrü daha yüksek. Oyun ile işin yoksa S4 de olabilir ama ilk tercihin G2 olsun..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kendi kendine şarj oluyor çözüm
- yurda giriş kontrolü başarısız
- iphone kişiye özel sessize alma
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- samsung m35 türkiye"ye ne zaman gelecek
- s24 ultra instagram kalitesi
- s24 ultra hangi renk alınmalı
- exynos 1480
- s23 ultra yapay zeka var mı
- samsung m55
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X