Şimdi Ara

TURKCELL VINN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell genç vınn 15GB kullanıyorum. 15GByi düşültme imkanım var mı 4 ya da 8GB ye falan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix__96

Turkcell genç vınn 15GB kullanıyorum. 15GByi düşültme imkanım var mı 4 ya da 8GB ye falan ?

Turkcell e sor derim.Konu kirliliği olmasın.Acmıssın bir kere, cevabını yaz bari.
  • Herkesin düşünce özgürlüğü var sen nasıl burda bazen yardım ısteyebılıyorsan bende ısteyebılırım. Sorunlarının olduğu kesin. Cevabını bildiğim bir şeyi de sormam zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyebilirsin elbet ancak burdaki insanlar turkcell tarifelerine değil, network konularına hakimler. Dolayısıyla turkcell'e ait bölümde sorman daha doğru olur demek istemiş arkadaş. Çıkışmanın alemi yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

İsteyebilirsin elbet ancak burdaki insanlar turkcell tarifelerine değil, network konularına hakimler. Dolayısıyla turkcell'e ait bölümde sorman daha doğru olur demek istemiş arkadaş. Çıkışmanın alemi yok...

Ben bi kızım anlamıyorum bu işlerden ama bana senin gibi açıklama yapsaydı hatamı kabul eder özrümü diler cekılırdım

• quote:

quote:

İsteyebilirsin elbet ancak burdaki insanlar turkcell tarifelerine değil, network konularına hakimler. Dolayısıyla turkcell'e ait bölümde sorman daha doğru olur demek istemiş arkadaş. Çıkışmanın alemi yok...

Ben bi kızım anlamıyorum bu işlerden ama bana senin gibi açıklama yapsaydı hatamı kabul eder özrümü diler cekılırdım

Tamam beyler dağılalım

• quote:

Herkesin düşünce özgürlüğü var sen nasıl burda bazen yardım ısteyebılıyorsan bende ısteyebılırım. Sorunlarının olduğu kesin. Cevabını bildiğim bir şeyi de sormam zaten.

Cevabını yaz dememden kasıt, konu açılmış zaten bari cavabını bulunca/öğrenince yaz demekti.
    Turkcell den kastım mobil operatör bölümü.
    İyi forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

quote:

Herkesin düşünce özgürlüğü var sen nasıl burda bazen yardım ısteyebılıyorsan bende ısteyebılırım. Sorunlarının olduğu kesin. Cevabını bildiğim bir şeyi de sormam zaten.

Cevabını yaz dememden kasıt, konu açılmış zaten bari cavabını bulunca/öğrenince yaz demekti.
    Turkcell den kastım mobil operatör bölümü.
    İyi forumlar...

Tarifeler arası geçiş olabiliyormuş sanırım
  • Tavrından dolayı seni tebrik ederim

Sorunun cevabına gelince:

Şayet taahhüdün yoksa, istediğin gibi tarife değişikliği yapabiliyorsun,

Ancak tarife için taahhüdün varsa, sadece üst tarifelere geçiş yapabiliyorsun, ve asla tekrar aşağı bir tarifeye inemiyorsun.
  • quote:

Tavrından dolayı seni tebrik ederim

Sorunun cevabına gelince:

Şayet taahhüdün yoksa, istediğin gibi tarife değişikliği yapabiliyorsun,

Ancak tarife için taahhüdün varsa, sadece üst tarifelere geçiş yapabiliyorsun, ve asla tekrar aşağı bir tarifeye inemiyorsun.

Ben cok cahil kaldım sanırım abılerım. Taahhüd ney :D

• Belirli bir tarifede, belirli bir süre (mesela 12 ay ya da 24 ay) boyunca kalacağının garantisini vermek.
  • quote:

Belirli bir tarifede, belirli bir süre (mesela 12 ay ya da 24 ay) boyunca kalacağının garantisini vermek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.