Şimdi Ara

Türkcell vinn 79 tl 50 gb için portsuz ev adresi lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulunduğum yerde altyapı yok gittim tam 1-2 saat uğraştım ama bitürlü bu fiyata çıkmadı müşteri hizmetleri çok dandik derdimi anlatamadım bağlatamadım işin özü
  • goldweb kullanıcısına yanıt
    Bu paketi almak için sistemdeki şartları sağlamak gerekiyor internet altyapısı olup port olmayan bir konum bulmalısın ondan sonra gitmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. X -- 6 Mart 2017; 21:22:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir adres varsa pm alabilirmiyim :)
  • arkadaşlar bu kampanyadan yararlanabilen var mı? benim eve superonline bağlantı yapamıyor boş port yokmuş alt yapı yetersizliğinden başvurum iptal edildi. bende Turkcell iletişim merkezine gittim bu kampanyadan 79 tl ye yararlanmak istediğimi söyledim. benden PROMOSYON KODU istediler. bu kodu müşteri hizmetlerinden almam gerektiğini söylediler. ancak müşteri hizmetlerini 3 gündür arıyorum bitürlü kodu alamadım yani kampanyadan yararlanamadım. ya Turkcell İletişim Merkezinde sıkıntı yada müşteri hizmetlerinde. kampanyadan yararlanabilen varsa bana ulaşırsa sevinirim.
  • Bendede altyapı yok, yararlanmak için gittim turkcelle altyapı değil boş port olmaması gerekiyormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayginoner -- 9 Mart 2017; 14:50:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayginoner

Bendede altyapı yok, yararlanmak için gittim turkcelle altyapı değil boş port olmaması gerekiyormuş..

evet malesef boş port olmayan adres arıyorum bende hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldweb

quote:

Orijinalden alıntı: sayginoner

Bendede altyapı yok, yararlanmak için gittim turkcelle altyapı değil boş port olmaması gerekiyormuş..

evet malesef boş port olmayan adres arıyorum bende hocam

peki boş port olmayan bir adres bulup hattı alsak sıkıntı yaşarmıyız acaba?
  • sayginoner kullanıcısına yanıt
    Yaşamazsınız yarın birgün o adrese port gelince superonlinedan sizi arayacaklar isterseniz normal internete geçirelim diye teklif sunacaklar biz sadece turkcell bu tarifeyi almak isteyen vatandaşın hakkını kullanmış olduk o yüzden eş dost yakın çevre falan deneyin farklı yerler bulsanda sorun çıkmaz bu tarifenin şartları biraz ağır 80 tl her ay 24 ay taahhüt

• bugün vodafone sitesinden bir adres keşfettim şu şekilde

"Bölgede yalnızca ADSL altyapısı olup müsait ADSL portu bulunmadığından şu anda hizmet verilememektedir"

almak isteyen adres arayan varsa pm atsın adresi verebilirim istanbul
  • Bizim Binada port kalmadı 2.ci Türknet aboneliği yapamadım Türk Telekom'a yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

bugün vodafone sitesinden bir adres keşfettim şu şekilde

"Bölgede yalnızca ADSL altyapısı olup müsait ADSL portu bulunmadığından şu anda hizmet verilememektedir"

almak isteyen adres arayan varsa pm atsın adresi verebilirim istanbul

hocam sizin verdiğiniz adreste olmadı :) orda hiç altyapı yokmuş
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    Onu bende yaptım turkcelle gittim onların sistemi farklı gördü

• Dr. X kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı oldu.

• hocam ben hallettim :) kod otomatik geldi :)
  • Akşam itibari ile turkcell bayiden hallettim.Hız süper akıyor maşallah :D

• Turkcell zorlama bir kampanya yapmış hatta hiç yapmamak istemiş. İnsanlar uğraşsın kedi fare gibi oynayacam demiş resmen aklıma o geliyor. Alt yapı yoksa ver gitsin adamın neti yok dünyadan kopuk ne demek boş port kardeşim saçmalığa bakar mısın port boşalınca internet vereceğim dese anlarım oda yok cünkü 24 ay taahhüt veriyorsun vazgeçemezsin. Kullanacaksın bu aleti diyor ama hemen alamazsın benim internetime başvurmuş boş port un olmamış o yüzden tekrar bana gel sana yardımcı olacağım diyor seni kurtaracağım turkcell sizin için var diyor ama sözde özde değil..
    Ben bu kampanyadan hiç bir şey anlamadım mantıklı açıklaması bile yok. Yalnız ben bu kampanyada 2 adet sistem buldum. Herkesin işine yarayacağına da eminim Harika da işliyor. Ama artık forumda hiç bir şey paylaşmayacağım burada herkes çıkar menfaat işine düşmüş kendini kurtaran köşeye çekiliyor. (Hüseyin kardeşim hariç) Çok sağolsun çok yardımcı oldu bana 1 tane adam çıkıp ta kardeşim şu adresi dene ben aldım seninde işine yarar demedi. Çok uğraştım kendi sistemimi buldum uğraşmak zorundamıydım tabiki değildim gerek yoktu 1 binada 12 daire var. 1 adet kendine alan 1 arkadaş 11 adet boş daire cıkar neyi kimden saklıyoruz esirgiyoruz anlamıyorum. Burası forum her kampanyada her sıcak fırsatta birbirimize yardımcı olmak için kurulduğunu düşünüyordum. Öyle değilmiş bu yüzden ben de burada kesinlikle fırsat ve kampanya paylaşmayacağım.

• Alt yapı olupta port olmaması ne demek?

Eski evimizde adsl bağlantısı vardı onu iptal ettirdik. Onu gösterebilir miyiz adres olarak*
  • bugün yetkili satıcıdan tam bunu almak üzereyken promosyon kodu istedi sistem. Superonline başvurusu yapmak gerekiyormuş önceden onun içinde port olmayan bina gerekliymiş.

senin dediğin gibi 12 daire fikri hiç aklıma gelmedi aslında çok basit bir işlemdi adres olsaydı işimiz olurmuş ne güzel.
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı adres konusunda 1.5 senedir altyapı bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.