Arkadaşlar evde kullandığım ttneti iptal ettirip vınn'a abone oldum .sözleşmeyi okumadım.öyle bir tuzak kurmuşki seni resmen.....oyuna getiriyo. iki ay ödemediğim fatura sonrası gelen fatura 850 tl. aradım niçin böyle diye .faturaları ödemediğim için anlaşmayı tek taraflı ihlal etmişim.ben bu yaşıma kadar böyle bişe görmedim.insanların zaaflarından yararlanıyorlar.banka gibi fırsatçılık var bu işte.itiraz hakkımda yok. bilmem ne yapmalıyım.ttnetde böyle birşey görmedim. yardım amaçlı bilgilendiren olursa memnun olurum. sizlerde dikkatli olun. SAYGILAR.
Bizler dikkatli olmaya çalıştığımız için herhangi sözleşmeye veya radikal bir değişime gideceğimiz zaman forumlarda araştırmalar yaparız. İş işten geçtikten sonra değil. Büyük laf söylemiş gibi olmasın azami dikkat etmeye çalışıyoruz.
Ki almadan önce sorsaydın forumda bu işleri bilenlerin yüzde 70 i sana vınn veya başka bir ııınnn almayı tavsiye etmeyecekti.
Söylediğim gereksiz cümleler için özür dilerim olan olmuş ama turkcell pek veridiği sözü tutmayan müşteriye acımıyor. bende kontratlı paketlere üyeyim cayarsam hat başına 300 lira fatura yansıyacak. ama sözleşme şartlarını okuyarak onay verdim. o nedenle fazla bir çıkar yol göremiyorum.
Genel uyarı: 2 DÖNEM fatura ödenmemesi Turkcell için alarm zillerinin çalması demektir. lütfen dikkat edelim.
quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
Bizler dikkatli olmaya çalıştığımız için herhangi sözleşmeye veya radikal bir değişime gideceğimiz zaman forumlarda araştırmalar yaparız. İş işten geçtikten sonra değil. Büyük laf söylemiş gibi olmasın azami dikkat etmeye çalışıyoruz.
Ki almadan önce sorsaydın forumda bu işleri bilenlerin yüzde 70 i sana vınn veya başka bir ııınnn almayı tavsiye etmeyecekti.
Söylediğim gereksiz cümleler için özür dilerim olan olmuş ama turkcell pek veridiği sözü tutmayan müşteriye acımıyor. bende kontratlı paketlere üyeyim cayarsam hat başına 300 lira fatura yansıyacak. ama sözleşme şartlarını okuyarak onay verdim. o nedenle fazla bir çıkar yol göremiyorum.
Genel uyarı: 2 DÖNEM fatura ödenmemesi Turkcell için alarm zillerinin çalması demektir. lütfen dikkat edelim.
Aynılarını tekrarlıyorum bende.
quote:
Orijinalden alıntı: mesuvali
Arkadaşlar evde kullandığım ttneti iptal ettirip vınn'a abone oldum .sözleşmeyi okumadım.öyle bir tuzak kurmuşki seni resmen.....oyuna getiriyo. iki ay ödemediğim fatura sonrası gelen fatura 850 tl. aradım niçin böyle diye .faturaları ödemediğim için anlaşmayı tek taraflı ihlal etmişim.ben bu yaşıma kadar böyle bişe görmedim.insanların zaaflarından yararlanıyorlar.banka gibi fırsatçılık var bu işte.itiraz hakkımda yok. bilmem ne yapmalıyım.ttnetde böyle birşey görmedim. yardım amaçlı bilgilendiren olursa memnun olurum. sizlerde dikkatli olun. SAYGILAR.
Bir dahakine üşenmeyip sözleşmeyi okursunuz
nasıl bir şartmış bu böyle çok ilginç.
turk halkina mustahak.3g sanki cok olmazsa olmaz birseymis gibi surekli reklamlari yapildi cizildi,halkta buna kandi.Evindeki internet hatlarini iptal edip VINNN aldi millet.Cepten daha once internet yokmuydu?Alt tarafi daha hizlandi.Malesef cok cabuk kaniyoruz hala...
Turkcell VINN Destekleyen Arkadaşlar Yardımcı olsunlar sana.
acaba mobil internetin sağlığa etkisi nedir tamam genelde adslyi wireless kullanıyoruz belki sağlık açısından bi farkı yoktur ama psiklolojik olarak bana saatlerce telefonla konuşmak gibi geliyor şu mobil modemle nete girmek...
turcell vınn 'ı destekleyen arkdaşlar kayıplar.başına gelmeyen bilmez.aynı hatayı hiçmi yapmadık.sözleşmeyi okusanda anlayabilecekmisinki.anlanacak şekilde yazılmış olsa kimse rağbet etmez.başka oparatörlerin sözleşmesinde öyle bişe yok.
quote:
Orijinalden alıntı: mesuvali
turcell vınn 'ı destekleyen arkdaşlar kayıplar.başına gelmeyen bilmez.aynı hatayı hiçmi yapmadık.sözleşmeyi okusanda anlayabilecekmisinki.anlanacak şekilde yazılmış olsa kimse rağbet etmez.başka oparatörlerin sözleşmesinde öyle bişe yok.
sende haklısın kardeşim işlerine gelince yoklar.
quote:
Orijinalden alıntı: avi907 acaba mobil internetin sağlığa etkisi nedir tamam genelde adslyi wireless kullanıyoruz belki sağlık açısından bi farkı yoktur ama psiklolojik olarak bana saatlerce telefonla konuşmak gibi geliyor şu mobil modemle nete girmek...
Tespitin dogru da, Wifi modemin yaninda durmakta baz istasyonunun yaninda durmak gibi geliyor o zaman degil mi :D
wireless modemin yaydığı radyasyonla cep telefonu yada baz istasyonunu yaydığı radyasyon bir tutulamaz.ikisi arasında dağlar kadar fark var.bunu bize radyasyon ölçümleri yapan fizik hocamız söylemişti.tabiiki sıfır zarar değil ama cep telefonu yada baz istasyonlarının yanında sıfır gibi bişi.
bu arada gerçekten merak ettim iki aylık fatura nasıl 750 tlye kadar çıkıyor?50 tllik paketler olsa 100 tl eder.modem parası alsalar 200 tl desen eder 300.750ye gecikme faiziyle çıkması zor sanırım...
İnanın bana tüm samimiyetimle söylüyorum ortada kullanıcı hatası yoksa bu 3G adına bu kadar yüksek meblağlar katiyyen ödenmemeli. Vodafone kullanıcısı olupta bu kadar çok 3G sıkıntısı yaşayan varmıdır .?
-HAYAT DERSİ- Bu TURKCELL'İN alayı yalan dolanla milletin cebini dolandırmak. 3 aylık paket diye millete 39 liraya vın satarsınız.Yok efendim boşuna telefon faturası ödemeden heryerden internete girin diye,ondan sonra istanbul boğazında çekiyorsa heryerde çeker mantığıyla 4 çeker yalanını herkese yedirtirsiniz. Sonrada adamın evinde Vını iyi çekmeyince hattına iptal istediğinde inceleme yapacağınızı söyleyip oyalarsınız.Vazgeçmek isteyen olursade sakın haa eğer vazgecersen 79 liranı alırız diyip cayma bedeliyle korkutursunuz. Bizde herkes gibi 4 Gb kota veriyoruz diyip kotayı hesaplarken sadece indirme miktarını hesaplamak yerine siz akıllısınız ya, hem indirmeyi hemde gönderme miktarını toplarsınız. Böyle olunca bizim masum insanımızın sadece okuduğu mailler değil, kendisinin yazıp gönderdiği klavyeden bastığı her harf kota olur fatura olur zavallıya. Ondan sonrada vay efendim 4 gb e tabi doğal olarak gönderme verisini de kotaya dahil ettiğiniz için kotası çabuk dolar,Sonrada kota aşımı diye fazla fazla kabarık faturaları memleketim insanına yedirtirsiniz. Simdi söylesin bakalı sayın turkcelliler.Tek bir sözüm yanlışsa atsınlar beni memleketimden...
Vınn kullanıyorum ama kontörlü içim rahat. 4 gb çok bile aylık.
cellomusti biraderim... vodafone ve avea da farklı uygulama varmış gibi yazmışsın... bunlar gönderilenleri kotaya eklemiyormu sanki... 12 senedir turkcell kullanıyorum bir sorun yaşamadım... ama vodafone ve avea nın sabısı ttnet in neler yaptığını... hepimiz çok iyi biliyoruz...
quote:
Orijinalden alıntı: mcbilisim
Vınn kullanıyorum ama kontörlü içim rahat. 4 gb çok bile aylık.
quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
adam haklı beyler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme