Şimdi Ara

Turkcell Vınn WiFi Modem Video İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben kendi hatamın farkındayım zaten senin kullandığın kelimeler canımı sıkıyor biraz edep edep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell mf65m modelindeki 21.mpslik cihaz alinir mi sizce. Kullananlar nasıl memnun mu?

• .

• Arkadaşlar, bu cihazı ben aldım fakat çok verimli kullanmadım. Her yerde çekmiyor ve Bağlantı sürekli kopuyor. Servise verdim hata yok Normal dendi. Ben de TP link in modemini aldım. Sorunsuz kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bende VINN var, laptopa takıyorum ve Virtual Router Plus ile PS4'e bağlıyorum. Fakat belli bir süre sonra internet kesilmekte. Bunun sebebi nedir? Laptoptaki güç seçeneklerini en iyi performansa aldım. Fakat fark etmedi. Şimdi ben bu VINN WiFi aldığımda bu problem çözülür mü? Acil yanıt beklemekteyim teşekkürler.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video gözüküyor ama açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Dostlar bende VINN var, laptopa takıyorum ve Virtual Router Plus ile PS4'e bağlıyorum. Fakat belli bir süre sonra internet kesilmekte. Bunun sebebi nedir? Laptoptaki güç seçeneklerini en iyi performansa aldım. Fakat fark etmedi. Şimdi ben bu VINN WiFi aldığımda bu problem çözülür mü? Acil yanıt beklemekteyim teşekkürler.

Turkcell_Vınn_Huawei_E177_3G_Modem
    PC windows 7 Home Edition

Virtual Router Plus
    Network Name (SSIDD) virtualrouterplus.com
    Password: 12345678
    Shared Connection: BOŞ

bundan sonrasi hic bi netice yok,aktif olmuyor.

sebep ne olabilir ?

Bu mesaja eklenen görseller:

Turkcell Vınn WiFi Modem Video İnceleme

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Dostlar bende VINN var, laptopa takıyorum ve Virtual Router Plus ile PS4'e bağlıyorum. Fakat belli bir süre sonra internet kesilmekte. Bunun sebebi nedir? Laptoptaki güç seçeneklerini en iyi performansa aldım. Fakat fark etmedi. Şimdi ben bu VINN WiFi aldığımda bu problem çözülür mü? Acil yanıt beklemekteyim teşekkürler.

Turkcell_Vınn_Huawei_E177_3G_Modem

Virtual Router Plus
    Network Name (SSIDD) virtualrouterplus.com
    Password: 12345678
    Shared Connection: BOŞ

bundan sonrasi hic bi netice yok,aktif olmuyor.

sebep ne olabilir ?

Dostum ben o problemi çözdüm VINN alma. WiFi'li olanları var onlardan al. Sonra ayarlara göz gezdir, uyku modunu hiçbir zamana al. Böylece PC'ni kapattığın zaman bile çalışır.

• ....hizli cevap icin sagol
    tcell data hattim ve USB stick 3G VINN modemim zaten var.
    farkli zamanlarda toplam yillik kullanim surem 1 ay gibi.
    ist 'da oldugum surelerde bununla online oluyorum.
    bu mevcut donanimdan wi-fi saglayabilirsem smartphone 'dan whatsapp ile kolaylik olacak.
    degindigin neyin "ayarlar" i oluyor ?

saygilar !
  • PC windows 7 Home Edition

fotograftaki gelismenin otesi olmuyor !

• Dediğim gibi vinn ve router kullanmak yerine vinnin wifilileri var foto verdim. Onu kullan. Routerin isini yapar. 10 kisi destekler. iyice ayarlari kurcala. Uyku modunu (wifilisi icin)bul ve "hiçbir zaman" yap. İlla bu donanımlarla yapıcam diyorsan netsh wlan diye Google'da arat. Programsiz bat dosyası oluşturup rooter gibi kullanabilirsin. Benim ihtiyacım kalmadigindan sildim. Geç ynt için özür. İnternetim 25ine kadar yok. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 16 Mart 2016; 19:33:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oouuuw ne demmek efendim gec olsun hep böyle özünden olsun, çok makbule gecti
    ZTE MF65M Pocket Wifi ile halletmek işin kolay tarafı, dediğin doğru elımdekı 3G stıck 'i değerlendirmeyi denemek istiyorum, + tecrube edinmek.
    kapsama alanı mesafesi önemlı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 18 Mart 2016; 15:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

fotograftaki gelismenin otesi olmuyor !

Kullandığınız router yazılımı çok eski. Artık onlara gerek yok. İşini iyi yapan bir çok program mevcut. E177 modem için linklerdeki programlardan birini deneyin.

http://www.pcfaster.com/en/lp/wifiPopularize.php?from=nav

http://www.drivethelife.com/free-wifi-hotspot-creator.html

http://www.connectify.me/hotspot/ (Bu tip prog. arasında en iyisi budur, bundan dolayıda ücretlidir. Ücretsiz-free modunda kısıtlı kullanılabiliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 18 Mart 2016; 9:45:52 >

• eyw... ilgilenediginiz icin, deneyecegim.....
  • arkadaşlar modem wi-fi olupta kira ile alabileceğim biri varmıdır 2-3 saaat kullanıcam sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: mataeyp

merhaba acaba modem wi-fi nizi bana kiralayabilirmisiniz ?

olur, ne kira onerirsiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.