Şimdi Ara

Turkcell Vınn Windows10 Uyumluluk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vınn MF667 marka cihaz aldım. Arkadaşımın Windows7 laptopuna bağladım çalıştı ama Windows 10 yüklü kendi laptopuma yükleyemedim çalışmıyor. Sorun nasıl çözülebilir? Müşteri hizmetleri bu konuda hiç yardımcı olamadı.

• windoZ 10 yeni çıkan işletim sistemi. piyasaya çıkalı 1 (BiR) ay oldu.

Bir süre uyumluluk sorunları olabilir.

Ayrıca Microsoft windoZ 10 ile yeni bir uygulamaya geçti; windoZ 10'u ücretsiz kullananLarı KOBAY olarak kullanıyor. KobayLardan elde ettiği bilgilerle düzeltme güncellemeleri yayınlıyor. Kobay olmak istemiyorsan windoZ 10'u para ile SATIN almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 9 Eylül 2015; 11:26:19 >
  • Teşekkürler. Dediğiniz gibi yeni bir işletim sistemi diye Turkcell yetkilileri ilgilenmediler. Daha doğrusu çözüm bulamadılar. Ben de bilgisayaramı yeni aldığım için lisanslı olarak Windows 10'a terfi ettim yine de uyumsuzluk şu an söz konusu. Ben de bugün bu modemi bırakıp ek 40 tl daha vererek WIFI modeme terfi ettim ve dolayısıyla şu an sorun yaşamıyorum ama sanırım WIFI olmayan modemlerin Windows 10 işletim sistemiylr sorun yaşamaması için Turkcell teknik ekip bir uyumluluk programı yayınlamalı.
  • Ne gibi sorun yaşadım bilmiyorum ama ben kullandım modelini tam hatırlamıyorum ama 21mbps modem çalışıyordu win 10 da sorun yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.