< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell vs Vodafone (2. sayfa)
-
-
Evet hocam eğer bizimkiler gelirse öyle yapacağım şuan köydeyim şehire ulaşım sıkıntı bizimkiler şehire gitti ben burda kaldım.
Az önce türkcellden numara taşımayı denedim bu hatayı aldım sebebi nedir hocam telekomdaki faturam 79 gün olduğu içinmi acaba 90 gün şartımı var hocam?
Numaranız faturalı hatta geçiş işlemine uygun değildir. Detaylı bilgi için 532’yi arayınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım taşıma işlemi için herhangi bir süre olduğunu sanmıyorum.İsterseniz bir müşteri hizmetlerini arayın daha sağlıklı bilgi olur .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone'dan uzak durmak lazım.
-
Bu 2 ibare mevcut hocam
İlk abonelik sözleşmesi üzerinden minimum 90 gün geçmemiş olması: Taşıma talebi bulunan numaraya ait ilk abonelik sözleşmesi ya da geri verme işlemi üzerinden minimum 90 gün geçmesi gerekmektedir. Müşterilere talebin ret edildiğine dair SMS ile bilgilendirme yapılır, talebini yeniden iletmek isteyen müşteriler, 90. günün sonunda yeniden taşıma işlemleri için başvurabilirler.
Taşınması talep edilen numaranın başka bir aboneye ait olması,
12 dkdır bekliyorum hocam 532yi
Sizin bu işi direk bayiden halletmeniz lazım da müşteri hizmetleri ile bir görüşün ve e devlet üzerinden oluşturduğu nuz hat iptal talebini iptal ettirin .☺️
Evet hocam öyle olacak bizimkiler anca haftasonu gelir gibi köye ya sıkıntı şimdi karşı operatöre geçerken 3 ay cayma bedeli ödemezsiniz demişti hocam ben direk türkcelle geçsem cayma bedeli cıkarırlarmı peki talebi iptal ettikren sonra
Cayma bedeli çıkmaz herhalde bende tam bilemiyorum .Her operatör de farklı olabiliyor .☺️
1 yildir vodafone kullaniyordum. sonunda firsat buldum ve turkcell`e gectim. kesinlikle turkcell. vodafone`a bulasma
-
Vodafone %99 daha çok üzer.
Arkadaşlar telekom beni gafil avladı. Başka firmaya geçeceğim dedim 25gb 1000 dk 250 smsi 95 tlye verdiler 10gbde telsiz kullanım ücreti 105 tl anlaştık.
Faturasiza gecmek istiyorum diye ara sana teklif sunacaklar onu da kabul etme sonra gecisten once birdaha arayacaklar ikna için o zaman en iyi teklifi alabilirsin ama o aramayi kacirma sakin.
Hocam merhaba suan bile cok iyi bir teklife anlaştım diye düşünüyorum 25gb prime 1000 dk 250 sms 105 tl anlaştım.
vodafone kullanıyorum ankarada internet hızı dışında problem yok
Güzel teklif bunu bulman zor olur
Evet hocam telsiz kullanım ücreti dahil 105 tl anlaştık hat normalde 95 tl imiş prime diye geçiyor baktım turkcell 120 tl 20gb telsiz kullanım ücreti dahil değil sanırım vodafonede 105 tl 16gb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayadüsensinek -- 17 Mayıs 2023; 11:0:1 >
Hiç bir operator paket fiyatına telsiz eklemez buzamanda tt de o paket bulmak zor
Aynen hocam normalde 147 tlye festival 12 gb kitlemişlerdi 3 ay cayma ücretsizmiş evvelsi gün fesihi oluşturdum sabahına aradılar 25gb 105e almıs oldum suan en uygun bu birde bazı prime avantajlarından yararlanabiliyormusum hic bilgim yok ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X