Şimdi Ara

Turkcell Yeni Gelenlere Cazip Teklifler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
11
Favori
13.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert6385

35-40 lira civarlarında hatta 45 liraya kadar, turkcellde interneti en bol tarife hangisidir? turkcelle taşımayla geçeceğim,, faturalı veya faturasız fark etmez, genç turkcell paketleri olmamak kaydıyla tavsiyelerinizi bekliyorum. hediyeler dahil olabilir

Şu an en uygunu güzeli bu

Neden genç Turkcell paketi olmasın dediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• formula01 kullanıcısına yanıt
    o paketleri alacak kadar genç değilim yaşım tutmuyor
  • Şu numara tasima isini internete tasimalari lazim tamamen,ya da bayilerine ceki duzen versin operatorler.
    Faturasiz hatta tasiyana kadar deveye hendek atlatiyoruz resmen tum operatorler ayni.

• Kendi üstüme olan hattı annemin üstüne geçirmek istiyorum şubeler 140tl para istiyo bu işlem için birde en az 80tl aylıklı bi kampanyaya üye olmanız lazım diyorlar yokmudur bu işin bi çaresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

Kendi üstüme olan hattı annemin üstüne geçirmek istiyorum şubeler 140tl para istiyo bu işlem için birde en az 80tl aylıklı bi kampanyaya üye olmanız lazım diyorlar yokmudur bu işin bi çaresi?
    Kesin bilgim yok ama biraz saçmalamışlar gibime geliyor.

Müşteri hizmetleri ile görüşüp durumda göre şikayet et derim.
  • merhaba dostlar

ben türkcell platinum müşterisiyim. 12gb internetli pakete 110 lira ödüyorum. tahahhütüm nisanda bitiyor.

bu pakete geçmek istiyorum. 3 yaşında yiğenim var. onun tc si ile geçmek istiyorum fakat,

önce farklı bir operatöre geçmem gerekiyor mu? yani şuan mevcut taahhütü bozup (cezası neyse ödeyip) gençtürkcelli olabilir miyim?

yoksa 1 ay vodafone kullanıp numara taşıma diye gidersem mi yararlanırım?

• Bradley Cooper kullanıcısına yanıt
    Nisan'da bitecek taahhüt için şimdiden geçersen sağlam bi bedel çıkabilir. Ha çıkmadı diyelim, vodafone'a geçip hat açılınca aynı gün Turkcell'in o tarifesine katılabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Nisan'da bitecek taahhüt için şimdiden geçersen sağlam bi bedel çıkabilir. Ha çıkmadı diyelim, vodafone'a geçip hat açılınca aynı gün Turkcell'in o tarifesine katılabilirsin.
    2 ay önce sordum 200 lira çıkar dediler.

olsun olsun 150 lira olsun. her ay 120 tl yerine 60 lira ödeyeceğim. amorti eder diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

2 ay önce sordum 200 lira çıkar dediler.

olsun olsun 150 lira olsun. her ay 120 tl yerine 60 lira ödeyeceğim. amorti eder diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Ben 2 hafta önce geçmiştim Turkcell e. Şimdi vodafone tekrar geri dönmek istiyorum. Ne kadar cayma bedeli alacaklarını nasıl öğrenebilirim?
  • Faturasızdan faturalıya geçenlere güzel kampanya var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 25 Ocak 2020; 10:6:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Ben 2 hafta önce geçmiştim Turkcell e. Şimdi vodafone tekrar geri dönmek istiyorum. Ne kadar cayma bedeli alacaklarını nasıl öğrenebilirim?

Alıntıları Göster
    Neden geri dönmek istiyorsunuz. Ben de vodafone'dan Turkcell'e geçme niyetindeyim.

• 2 hattıda yeniden turkcelle taşıdım bugün, Allah belasını versin telekomunda onu icat edeninde geçtiğim güne lanet olsun. ulan bir telefon hattı düşünün, elektrikler gitmiş evdesin wifide haliyle gidiyor, diyorsun ki 15gb internetim var rahat rahat cepten girerim ama oda ne mobil veri çekmiyor gerizekalıların baz istasyonlarında jeneratör yok, tamı tamına 1 sene askerlikte gün sayar gibi taahhüt bitsin diye bekledik, şöyle bir dolaşalım diye köye gidiyoruz köy dediysem il merkezine 5 km, ne yolda çekiyor ne köyde çekiyor, denize gidiyorsun plajda çekmiyor, Ankara'ya İstanbul'a gidiyorsun bırak ara yolları otobanda çekmiyor başına bir şey gelse Allah'a emanetsin. bu arada tarife primedi sözde sana özel müşteri hizmetleri var verdikleri numarayı arıyorsun evde internete bağlıyor, 100 kere arıza kaydı bıraktık 4,5g çekmiyor baz istasyonlarında hizmet yetersiz vs... 1 kere bile değerlendirmeye alınmadı, gram ilerleme yok.

neyse kurtulduk gittik baş belası şerefsizlerden. vodafone geçiş yapacaktım araç park sıkıntısı oluyor diye hafta sonu geçeriz demiştik ama hanımın kimliği bendeydi vodafone işlem yapamayız dedi, hemen karşısındaki turkcelle uğradım sorun çıkarmadılar sağolsunlar.

geçmeyi düşündüğümüz vodafonede tarifesi 9gb 33 TL idi, turkcellde 8gb 39 TL dedim pek bir fark yok geç kurtul en azından turkcell çekmiyor diye şikayet edeni hiç görmedim 1 sene kafamız rahat kullanırız.

ikiside aynı fiyat benim hattı gnc olana taşıdık diğer hattıda aynı fiyat olan diğer turbo pakete. ihtiyacı olan değerlendirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 24 Ocak 2020; 21:28:19 >

• bu arada 2 sene önce hatırlayan vardır belki forumda konusunu açmıştım turkcell lifecell 34 TL paketinin, tarife bitince turkcell 95 TL yenileme fiyatı çıkardı o kızgınlıkla fiyatıda bayağı uygun diye telekom prime geçmiştim, sen ne diye kızıyorsun değil mi pazarlık yap orta yolu bul, telekomda 1000 gb internet bedava olsa ne olacak kullanamadıktan sonra. geçmeyin kardeşim telekoma falan öyle övenlere falanda itibar etmeyin, sorun soruşturun etrafınızda turkcell vodafone kullananlar memnunsa size uygun tarife hangisiyse ona geçin. telekom pişmanlık falan değil bir insanın kendisine yapabileceği en büyük kötülüktür.

• quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Alıntıları Göster
    türkcell müşteri hizmetlerini ara ya da türkcell bayisine git söylüyorlar
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    bizim de evde telekom çok iyi çekiyor turkcell neredeyse hiç çekmiyor. iş yerindeyse ise tam tersi. sırf bu nedenle ben de turkcelle taşıyacağım.
  • Arkadaşlar ayrıca İl'e özel paketten de ekstra olarak faydalanabiliyorsunuz. 1000dkk veya 2gb seçiyor 12 ay boyunca yenileniyor.

Öteki taraftan kimse şu paketten bahsetmemiş; bu pakete geçerseniz haydi gel kampası 3gb internetide 12 ay hediye veriyorlar. 5gb den 8'e çıkıyor.

• Arkadaşlar konudan farklı bir soru sormak istiyorum geçen sene turkcell'e geçiş yaptım ve Fizy başlangıç üyeliği tanımadılar dün itibariyle taahhütüm bittiği için farklı tarifeye geçtim turbo 6 tarifesine ve Fizy üyeliğimi sonlandırıldi acaba tekrar Fizy başlangıç üyeliği ne geçebilir miyim müşteri hizmetleri Fizy premium üyeliği nden bahsediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

bizim de evde telekom çok iyi çekiyor turkcell neredeyse hiç çekmiyor. iş yerindeyse ise tam tersi. sırf bu nedenle ben de turkcelle taşıyacağım.
    bundan 3-4 ay önce telekomun bütün gün çöktüğünü hatırlıyorsundur , o gün yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir. işte o gün operatörün ne kadar önemli olduğunu kanlı canlı tecrübe ettim. turkcell pahalıdır interneti dakikaları diğerlerine göre daha çabuk biter mevcut müşteriyi öpmeyi sever vs... ama diğerlerinin çekipte turkcellin hiç çekmediği yer henüz duymadım, sizin örnekteki gibi azda olsa çeker.

dün bayide işlem yaparken edevletten ikametgah belgesi istiyoruz dediler açtım telefonu çarşının göbeği dükkanın içinde çekmiyor internet berbere gidiyorsun çekmiyor sanayiye gidiyorsun çekmiyor (kapalı alanlarda) bulunduğun mekanda arizona kertenkelesi gibi cama yada kapıya yakın yer bakıyorsun niye internete girebilmek için

• Bradley Cooper kullanıcısına yanıt
    Mh aradım. 15 gün için 30 TL cayma bedeli çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmp953

Neden geri dönmek istiyorsunuz. Ben de vodafone'dan Turkcell'e geçme niyetindeyim.

Alıntıları Göster
    Şanssızlık diyelim. Daha önce Vodafone kullaniyorken telefonda Volte vardı. Bilenler bilir Volte telefon 4.5G de iken arama sırasında hala 4.5 G de kalır ve HD ses kalitesi ile konuşursunuz. Ancak Turkcell de Volte benim telefonumda desteklenmiyormus. İşyerinde çekim konusu sıkıntılı. 4.5g çekiyor ancak arama gelince telefon 3G ye geçtiği için bu sefer çok zor çekiyor maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.