Şimdi Ara

Turkcell Yeni Gelenlere Cazip Teklifler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
11
Favori
13.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone 20 tl'ye 20 gb internet veriyor, Turkcell'de böyle bir şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Yeni yıla girdik. Taşıma yapınca alınmıyor. Ben de yeni yılı bekliyordum zaten. Yarın taşıma yapacağım.
    hocam daha önce başka konularda da görmüştüm yeni yılda taşıma yapınca telsiz kullanım ücreti alınmadığına dair 1 hafta önce hattımı turkcelle taşıdım bugün 2.85 Tl telsiz kullanım ücreti kesildi. bu olay kalktı mı yoksa bişeyler mı yapmam lazımdı?
  • BNSF kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam biz de taşıdık ve yıllar sonra bu olay sona ermiş. Turkcell diğer operatörden devredilen tüm telsiz kullanım ücretinin tamamını istiyor. Bende şu anda 30 küsür borç görünüyor. TL yükleyin borcu bitirin yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam 30 tl borç nasıl oluştu her seferinde paket kadar mı yükleme yaptınız?
  • BNSF kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki operatör sene başında tüm vergiyi tek seferde devlete ödeyip bizden taksit taksit alıyor. Bir önceki operatör benim yerime ödediği için ve ben de operatör değiştirdiğim için Turkcell'e devretmiş borcu.

• turkcele geçsek sonra gnc olabilmek için başkasının tcsini versek oluyor mu
  • lifecell e geçiş yapsak 5 GB 34 TL +3gb hediyesi var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: matsipik

lifecell e geçiş yapsak 5 GB 34 TL +3gb hediyesi var mıdır
    evet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozyet

turkcele geçsek sonra gnc olabilmek için başkasının tcsini versek oluyor mu
    olur.
  • Arkadaşlar merhaba. Ben turkcell e geçsem ilk ay

Bunu alsam.
    İkinci ay ya bunun İnterneti yetmedi deyip

Buna geçebilir miyim? Yoksa ilk aldığım paketle mi 12 ay devam etmek zorundayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

Arkadaşlar merhaba. Ben turkcell e geçsem ilk ay
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/gnc-avantaj-6-gb
    Bunu alsam.
    İkinci ay ya bunun İnterneti yetmedi deyip
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/gnc-hos-geldin-15-gb?gnc&place=gnc_menu&gnc&nativeapp=true
    Buna geçebilir miyim? Yoksa ilk aldığım paketle mi 12 ay devam etmek zorundayım.
    Benim bi fikrim yok hocam maalesef.

Ama olabilmesi lazım.

• Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Benim bi fikrim yok hocam maalesef.

Ama olabilmesi lazım.

Alıntıları Göster
    Ben 25 yaş altındayım bu paketi almanın yolu nedir? Müşteri hizmetleri bizzat sizin 25 yaş ve altında olmanız gerekir diyor. Bir de bunu almak için bayiye gidip beni turkcell faturasız hatta taşıyın mı diyeceğiz sadece. Geri kalan kısımları mesajla mı hallediyoruz.

• 35-40 lira civarlarında hatta 45 liraya kadar, turkcellde interneti en bol tarife hangisidir? turkcelle taşımayla geçeceğim,, faturalı veya faturasız fark etmez, genç turkcell paketleri olmamak kaydıyla tavsiyelerinizi bekliyorum. hediyeler dahil olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 17 Ocak 2020; 15:36:38 >
  • quote:

Ben 25 yaş altındayım bu paketi almanın yolu nedir? Müşteri hizmetleri bizzat sizin 25 yaş ve altında olmanız gerekir diyor. Bir de bunu almak için bayiye gidip beni turkcell faturasız hatta taşıyın mı diyeceğiz sadece. Geri kalan kısımları mesajla mı hallediyoruz.

Alıntıları Göster
    Herhangi bi tc ile yapabilirsiniz. Bayide de hallediliyor sms ile de olabiliyor sanırım.

Adam akıllı bi TİM e giderseniz her işlemi halledebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Herhangi bi tc ile yapabilirsiniz. Bayide de hallediliyor sms ile de olabiliyor sanırım.

Adam akıllı bi TİM e giderseniz her işlemi halledebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Asıl sorun da burda başlıyor adam akıllı işini düzgün yapan tim bulamıyoruz. Hepsi faturalı hat sectirmek derdinde. Faturasız dediğin an hem suratları düşüyor hem de işi yokuşa sürmeye çalışıyorlar. Turkcell in en büyük sorunu bu.

• SoNKaLe kullanıcısına yanıt
    Gelecek ay tecrübe edicem bende kısmetse :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 22 şubatta taahütüm biityor ve turkcell e geçmeyi düşünüyorum. ayın kaçında taşıma işlemlerine başlamalıyım. ayrıca 40 liraya interneti en bol paket hangisidir?
  • quote:

Asıl sorun da burda başlıyor adam akıllı işini düzgün yapan tim bulamıyoruz. Hepsi faturalı hat sectirmek derdinde. Faturasız dediğin an hem suratları düşüyor hem de işi yokuşa sürmeye çalışıyorlar. Turkcell in en büyük sorunu bu.

Alıntıları Göster
    hocam aynı sorunu bende yaşadım şişlide oturduğum yere yakın iki turkcell bayisine gittim ikiside önce oturtup paket seçtirip sonra direkt faturalı geçirmeye çalıştı ben faturasız dedikçe onlar faturalı dedi faturasızda diretince ikiside elinde faturasız hat olmadığını söyledi birisi 1 ay dedi diğer iki gün sonra uğrayın dedi.Ertesi gün istiklal caddesinden geçerken orada büyük bir turkcell var bir de orada şansımı deneyeyim dedim.Hiç bir sorgu sual olmadan 5 dk içinde direkt faturasız hatta taşıdılar.Eğer istanbuldaysanız imkanınız varsa oraya gidin veya oturduğunuz yerdeki en büyük bayiye gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

22 şubatta taahütüm biityor ve turkcell e geçmeyi düşünüyorum. ayın kaçında taşıma işlemlerine başlamalıyım. ayrıca 40 liraya interneti en bol paket hangisidir?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.