Şimdi Ara

Turkcell yeni hat aldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar denizli forum çamlık turkcell bayisinden yaklaşık 20 şubat gibi yeni hazır kartı içinde 35tl ile birlikte 80TL ye aldım. Ancak bir kaç gün sonra başka şahısa ait farklı firmalardan borç mesajları gelmeye başladı ve bir kaç gün önce de borç ile ilgili aramaya başladılar. Hattı kız arkadaşım kullanmakta ve çok rahatsız olmaktayız. Ben bu konu hakkında hakkımı nasıl arayabilirim neden bana yeni bir numara vermedilerde böyle başkasının borç bilgileriyle uğraşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maholan -- 29 Mart 2018; 1:33:32 >

• Bayii ye gidip numarayı değiştirin belli bi ücret isterler tekrar

Bu sefer hiç kullanılmamış numara isteyin çoğu bayii uğraşmaz bayiide ki adam yarım saat hiç kullanılmamış numara aramıştı bana numarayı alırkende ekranden sizde kontrol edin kullanılmamış numara yazar ben vodafone dan almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O numaradan kurtul benden söylemesi borç mesajları biter başkaları aramaya başlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferq

O numaradan kurtul benden söylemesi borç mesajları biter başkaları aramaya başlar

Aynen hocam rahatsız edici aramızda problemlere yol açacak en iyisi bayiden değiştirtmek
  • maholan kullanıcısına yanıt
    Bayiye gitmek yerine 532'yi arayıp numara değişikliği yapmak istediğini söyle.

532 müşteri hizmetlerinden sana seçenek sunuyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.