Şimdi Ara

turkcell yeni paketler 2023 demi gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni paketler ne zaman gelecek...olan paketlerde kazıkkkkk

• btknın el atması lazım bu işe
  • kaga55 kullanıcısına yanıt
    BTK memnun. Turkcell paketleri kazık ki diğerleri biraz daha ucuza satarak para kazanıp iş yapabiliyorlar. Turkcell de paket ucuzlatsa ya diğerleri para kazanamaz batar, ya da üçünün aynı fiyatlara çalışıp müşteriyi düdüklediği bir anlaşmalı oligopol piyasa ortamı oluşur. Yani BTK'dan iş beklemeyin.

Ayrıca pahalı geliyorsa da daha ucuz alternatifleri kullanabilirsiniz. Şehirlerde tüm operatörlerin hizmet kalitesi hemen hemen aynı. Ha kırsal kesimde iseniz bir şey diyemem. Ama Turkcell'den yakın zamanlarda muhteşem ucuz paketler beklemeyin, gelmez.
  • Başlığa kahkaha attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi Dombıra çalma isteği oluştu istemsiz bir sekilde

• her şehir aynı değil maalesef...
  • Gelmez hocam bekleme boşa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Türkcell , Vodafone , Türk Telekom Merkezi bir şehirde aynı hizmeti alamıyorum.
    Türkcell 4.5 LTE 1800 MHZ Fiber Altyapısı ile Cihazımın desteklediği maksimum 150 mb hızları gördüm.
    Vodafone 900 MHZ ile Sahte 4.5G hızı versede en azından Upload Hızları idare ediyor.
    Türk Telekom'da hayat yok 4.5G bırakın 3G bile pek yeterli performans alamıyorum.3G ile Mesaj geç gider bazen gitmez , Arayan bana ulaşamaz , Karşıdaki ile görüşürken karşı taraf sesimi alamaz bir daha aramak durumunda kalırım.4.5G olan bir yerde internette dolaşırken telefonunuz çalarsa direk sinyal yok ibaresi ile sınırların son doruk noktasına ulaştığınız andır.Gelişmiş çekim kapasitesi reklamına inanmayın bir çok bölgede çekmez.Bölgede Elektrik kesilirse İlk Türk Telekom'da sinyal yok ibaresini görebilirsiniz lakin diğer operatörler halen çekmektedir.
    Bundan dolayı eğer sıralama yaparsak halen Türkcell-Vodafone-Türk Telekom'dur ayrıca Ferrari-Mercedes-Tofaş olarakta sıralayabiliriz.
    Keşke Türk Telekom sorunlarını çözse fakat her şeyi yanlış yapıyor.Örnek vermem gerekirse Türk Telekom hattım ile Speedtest yapıcam en yakın sunucu Adana ne alaka ben Kocaeli'de oturuyorum en yakın olsa olsa İstanbul olur Adana ne alaka onu anlamıyorum.
    Bundan dolayı bu sıkıntıları sağlam ekipler ile 5 yılda anca çözer diye düşünüyorum.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bu uygulamanın konum sistemindendir. IP'le bölgeyi eşleştirmeye çalışan eski veri tabanlarını kullanıyor belki. O uygulamadaki gariplik daha yakın diye yurtdışı sunucularını seçmesi. Hakkari'de test yaparken İran Irak sunucularına test yapardı, ping de 100 - 200 altına inmezdi. Gidip en yakın Adana sunucusunu görürdü ki o da bazen listede olmazdı. :)
    TT'de saçmalık bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

bilmiyorum volkana sormak lazım

çılgın paketler yolda

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-cilgin-tarifeler-yolda-btk-tarife-kisitini-kaldirdi--119682068

• Vodafone geçicem.. Türkcell ve Türktelekomdan tiksiniyorum artık

• kaga55 kullanıcısına yanıt
    her yerde çekmiyor önceden kullananlardan yorum al
  • turkcellin tek ve en güzel tarifeleri platinumlar, gerisi boş tırıvırı hep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.